Gå til innhold

Fenixen_InnleggNO

Medlemmer
  • Innlegg

    217
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Fenixen_InnleggNO

  1. Når det kommer til hvor rask prosessoren er osv, kunne jeg ikke brydd meg mindre. Min 2 år gamle Nexus 6p klarer alt jeg ber den om (SD 810). Sure, kult med gimmicks og "AI", men det er ikke det jeg primært bruker min telefon til. Jeg bruker den til jobb, musikk og surfing/apper.

     

     

    Jeg klarer å få min Nexsus 6p til å slite uten problemer. Herjer en mye med snapchat, whatsapp, surfing osv så blir den veldig fort seig. Gleder meg til å kjøpe mobil med bedre prosessor (nexus 6p har dog vært helt fantastisk, kongetelefon frem til batteriet har begynt å få nok)   :) 

    • Liker 1
  2.  

    Skulle gjerne hatt musikken min lagret lokalt på en Plex server hjemme, så streame til mobilen på tur. Hvordan skal Telenor evt. håndtere dette?

    Har tenkt samme tanke, og forventer at Telenor tilrettelegger for denne typen løsninger for å unngå favorisering av enkeltaktører i markedet.

    De sier jo at de jobber med en metode får leverandørene å melde inn IPen sin. Det å streame fra privat plex-server er uansett ikke relevant her, det er ikke en "aktør i markedet".
  3. Flere som sier at vi må få bruke det vi betaler for.. jeg har 300mbit linje og i teorien betaler jeg for å bruke 300/300 24/7 , 365 dager i året.. men alle skjønner jo at jeg har egentlig ikke betalt for et slikt sykt forbruk. Jeg har betalt for å kunne bruke den hastigheten i kortere perioder.

     

    Juridisk 24/7 ja, men i kalkulasjonene til selskapene, kalkulasjonene som er med og setter prisene på alle abonnement så har se selvsagt ikke beregnet at jeg skal bruke det slik. Hadde en antatt at alle brukte maks hadde prisene vært 100 ganger så høye..

  4.  

     

    Forskeren anbefaler at brukere oppdaterer sine systemer så fort som mulig for å unngå angrep.

    "Systemer" kan være en utrolig kompleks sammenstilling av hundrevis av programvarer og firmware i ørten komponenter. Hva nøyaktig er det som skal oppdateres? Hvordan vet man om fiksen er klar og eventuelt hvilken fiks som skal brukes?

     

     

    For ikke å snakke om problemene når en fiks selv introduserer nye feil, som er spesielt viktig når du har ett mangfold av programmer som snakker sammen.

    Sikkert bare dårlig oversettelser på veien mot denne avisen.. Feilen ble fikset i windows update i mars og han mener nok oppdater windows asap om du av en eller annen merksnodig grunn ikke har gjort det siden mars.

  5.  

     

    Klart det, Google har fordel av å importere billig arbeidskraft som utkonkurrerer lokale amerikanere. Noen som fortsatt lurer på hvorfor mange stemmer Trump?

    De får ikke i nærheten av kompetansen de trenger fra USA alene. Dette er massive selskaper som lager tjenester vi alle er avhengig av og benytter oss hver dag, og dette kommer til å gjøre produktene deres dårligere garantert. Får de ikke lov til å ansette de beste er dette konsekvensen. 

     

    Google/apple betaler en innvandrer like mye som en som er født i fra USA. Konsekvensene av dette blir at de må outsource enda mer siden personene ikke slipper inn, og kan betale dem enda mindre, det fungerer dermed helt mot sin hensikt.

    Tja, levekostnader er laaangt lavere i India. Så lenge de jobber i Usa, og bruker pengene i India er de som konger i fht. lokale ansatte. Og klart dette presser lønninger nedover. Google vile ha Obama/Clinton - fordi de ville ha fri flyt. Noen få tjener på det.

    Hva baserer du dette tullet på? IT-lønningene i San Fransisco er så høye at norske IT konsulenter er billig å leie inn, vi har sendt flere IT-konsulenter til USA og de blir ansett som billige. Lønningene i IT selskapene der borte er OVER våre og de har lavere levekostnader i USA. Ingen fare for at flinke IT konsulenter i USA skal lide noen nød med det første.

     

    Av kommentarene her på siden skulle en tro at folk faktisk støttet Trump i dette tullet, nekte folk innreise basert på nasjonalitet/religion!??! Dette er utelukkende for å blidgjøre idioter som ikke vet bedre i USA.

    • Liker 2
  6. Jeg forhåndsbestilte egentlig 512GB versjonen av denne disken, men etter å ha lest en del reviews sliter jeg med å se hvorfor den får så vanvittig mye skryt. 

    Ja den fillerister alt i syntetiske tester, men i reelle bruksscenarier så er det jo knapt målbar forskjell mot en SATA disk 

     

    http://techreport.com/review/30993/samsung-960-evo-ssd-reviewed/5 

     

    Dobbel pris for 0,2 sekunder raskere load time.. yey.. 

  7. Hvorfor kan ikke teleselskapene ta vekk den latterlige databegrensningen?

    799 kr for 25 GB? Er det mulig hæ? Bruker heller Wi-Fi jeg.

     

    Lurer på hvem som klarer å tilby disse abonnementene først :)

     

    InfinityBasic: Unlimited GB, unlimited SMS/MMS/Talking, up to 10 mbits/s. Price: 39 kr/mnd.

    InfinityWind: Unlimited GB, unlimited SMS/MMS/Talking, up to 40 mbits/s. Price: 99 kr/mnd.

    InfinityStorm: Unlimited GB, unlimited SMS/MMS/Talking up to 100 mbits/s. Price: 139 kr/mnd.

    InfinityExtreme: Unlimited GB, unlimited SMS/MMS/Talking with minimum 100 mbit/s. Price: 199 kr/mnd.

     

    På den måten får ikke teleselskapene lurt til seg ekstra inntekter, som brukeren ikke har kontroll over.

    Kun fast månedspris, ikke noe mer. Slikt som vanlig bredbånd, fast månedspris ikke mer.

     

    Det er sånne abonnementer vi trenger her i Norge sant? :)

     

    Du er klar over at det faktisk koster penger å bygge ut 4G? vedlikeholde 3G? ha beredskap når noe skjer etc..

     

    Tror du alt bare ligger klart og operatøren kun sitter med sugerøret og tømmer lommene dine uten å ha kostnader på sin egen side?

    • Liker 1
  8. Trist for de homofile da , problemet er jo også at noen homofile som ikke har kommet ut av skapet enda fortsatt har sex med kvinner og da kan de spre Hiv via dem også.

     

    Man må jo også huske på bifile som også kan bidra til at situasjonen plutselig kan bli verre for vi vanlige...

     

    En må da for svingende ikke være homofil eller bifil for å pådra seg HIV.. 1970 ringte og ville ha tilbake holdningene sine; " for oss vanlige " :p

    • Liker 1
  9. Har ikke tall på hvor mange ganger jeg har mista IPaden i gulvet og den funker som den skal ennå(tregulv), så byggekvaliteten må være på topp. Men det hadde likevel kanskje ikke vært så dumt med en slik "styrthjelm".

     

    noen har flaks.. andre uflaks.. vår ipad air 2 knuste første gang den datt i gulvet på tregulv, jeg stod oppreist og mistet den cirka fra magehøyde..

×
×
  • Opprett ny...