Jump to content

Panzerloco_InnleggNO

Medlemmer
 • Content Count

  65
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Blir det Secret World, eller dette som blir det store nye?
 2. Det siste våpenet du får i Turok på Nintendo 64! Herregud for et våpen <3
 3. Bare å laste ned en snes emulator og spelet det. Funkar jo knirkefritt.
 4. Noken som får til å spele multiplayer over lan? Trykker eg på "lan" skjer det ingenting uansett kor mange ganger eg trykker.
 5. Har vi spelt to forskjellige spel? Eg fikk so og sei ALDRI bra loot
 6. Ahhh.. snes klassikarane! Vil for øvrig anbefalle Lufia 2 til alle som likar denne type spel. For meg det beste av dei alle til snes
 7. Dialektpreget? Det er helt vanlig nynorsk, og på ingen måte vanskelig å forstå.
 8. Nei spørsmålet var rettet til han andre Men tok turen til vulcano keep og prøvde meg om natta da smith sov. Funka fint det Btw; noken som har peiling på kor andre delen av sverdet "stormwind" eller "stormseeker" eller noke i den dur måtte befinne seg? Fant eine delen på den lille øya i sør, rett sør for Harbor City.
 9. Ingen som bruker forge i harbour city ang. Patty: Kan du då vennligst fortelle meg kor eg finner en forge, no har eg sett i både Harbourtown og står forran smithen i bandit camp no... Sidan det ikkje er i Harbour town reknar eg med det ikkje er i bandit camp heller, for han har tross alt identisk utstyr? Er forge begge stedene, ved smeden. Firkanta boks med glør oppi. Du kan ikke bruke den hvis en NPC bruker den da, så mulig det er problemet ditt. I banditt-campen kan du få smeden til å flytte seg ved å løpe inn i huset hans, også bort til forge før han kommer tilbake. I harbour er det ett quest som gjør at smeden tar seg en veldig langvarig pause Først sier du at det er ingen i Harbour city som bruker forge, så sier du at den er i merchant district? Huh? Ja problemet mitt er at en NPC bruker den, og der har han stått dei siste 20 min, ingen spor av bevegelsen verken i byen eller i bandit camp.. må da være bug?
 10. Ingen som bruker forge i harbour city ang. Patty: Kan du då vennligst fortelle meg kor eg finner en forge, no har eg sett i både Harbourtown og står forran smithen i bandit camp no... Sidan det ikkje er i Harbour town reknar eg med det ikkje er i bandit camp heller, for han har tross alt identisk utstyr? Er forge begge stedene, ved smeden. Firkanta boks med glør oppi. Du kan ikke bruke den hvis en NPC bruker den da, så mulig det er problemet ditt. I banditt-campen kan du få smeden til å flytte seg ved å løpe inn i huset hans, også bort til forge før han kommer tilbake. I harbour er det ett quest som gjør at smeden tar seg en veldig langvarig pause Først sier du at det er ingen i Harbour city som bruker forge, så sier du at den er i merchant district? Huh? Ja problemet mitt er at en NPC bruker den, og der har han stått dei siste 20 min, ingen spor av bevegelsen verken i byen eller i bandit camp.. må da være bug?
 11. Ingen som bruker forge i harbour city ang. Patty: Kan du då vennligst fortelle meg kor eg finner en forge, no har eg sett i både Harbourtown og står forran smithen i bandit camp no... Sidan det ikkje er i Harbour town reknar eg med det ikkje er i bandit camp heller, for han har tross alt identisk utstyr?
 12. Har sjølvsagt både hammer og tang Får beskjed om at eg trenger "a glowing sword" men ingen av blacksmithane eg har sett nektar å flytte seg frå der du varmar sverdet (forge), so eg kjem INGEN vei Eg har kun oppskrifta, og på den står det at eg har alt som eg trenger, blanks og alt. Men skjer ingenting uansett ka eg gjer...
×
×
 • Create New...