Jump to content

Maister_InnleggNO

Medlemmer
 • Content Count

  57
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Støttes. Hadde de fjerna random encounters, med FullHD 3D osv. Pure win.
 2. PS2-en min har fått seg noen timer ja Favorittene mine of all time er SNES og PS1 though.
 3. De eneste virkelig gode minispillene FF har hatt er Triple Triad og Blitzball (vel, Blitz ble latterlig etterhvert med Jecht Shot og 50 shoot :v).
 4. Jeg har alltid foretrukket linearitet i rollespill, så denne endringen kan bli til det positive. Det blir rett og slett veldig stressende når man hele tiden tenker over "sidequest eller main quest". Er veldig sjelden jeg bryr meg om sidequesting i det hele tatt i JRPG-spill egentlig, siden jeg spiller hovedsaklig pga story. At byer er fjernet er ganske radikalt. Svært positivt at Square gjør et slikt "stunt" med deres kjerneserie. FF-serien måtte fornyes. Å lage et nytt VII eller VIII hadde aldri nådd opp til originalene uansett. Det beste med å fjerne byer er vel at man slipper backtracking? Backtracking er gledesdreper så det holder :\ Gleder meg ekstremt til å spille dette. Angående engine som er brukt er det vel Square sin egen White Engine?
 5. De bruker Cider i porten som oversetter DirectX funksjonskall til OpenGL, så det blir nok bra, skal du se. Tviler også på at Blizzard gjør ting fra grunn av, de bytter nok ut renderingsmotoren. Jasså. Er ikke Cider en run-time translator, som fungerer noe ala Wine/Cedega? Bør ikke det gå kraftig utover ytelse?
 6. Da kan du ikke norsk skikkelig er jeg redd. Om du ikke kan skrive så må du i hvertfall forstå nynorsk. Ganske bra anmeldelse Er storfan av Tales-serien, men visste ikke at ToS2 hadde kommet til Europa allerede. Bestilt
 7. Tallkarakterer er irrelevante. Hvis man virkelig henger seg opp i tallkarakterer så er det noe feil. Hvem bryr seg om et spill fikk ditt eller datt? ... Man bør da vel lese anmeldelsen. :V IGN eller andre sider har hatt en enorm karaterinflasjon de siste årene for å holde fanboysene fornøyde (er kun de som virkelig henger seg opp i karakterer) gir et spill høy karakter. De bruker jo så og si kun karakterene 7 til 10 på skalaen. <_<
 8. Woohooooo En av de aller beste RPGene utgitt de siste årene får oppfølger <3 Bra, Sega.
 9. Veldig bra analyse av MGS2 Raiden-karakteren føles mye mer komplett nå. Hvordan ville man ha tolket det i MGS4 at Raiden igjen er det mystiske karakteren?
 10. Matte- og datanerd her. Kanskje mest data. Delvis spill også ;o
 11. Første dag på høyskole En ny fase i livet begynner
 12. Akkurat. Det er mer å hente på gameplay enn grafikk nå til dags. Selv indie-spill kan jo oppnå et veldig høyt grafikknivå.
 13. Bare bra egentlig. Utviklere har fortsatt mye å lære når det kommer til denne generasjonen spillkonsoller. Når det fortsatt er forbedringspotensiale i konsollene nå er det ingen vits i å pushe bedre hardware enda. Bedre grafikk innen 2012 blir det nok garantert, bare ikke et så enormt push som det har vært de siste 2 årene. Tror nVidia og AMD kommer til å ha noen dårlige år framover
×
×
 • Create New...