Jump to content

IrritatedCanine

Medlemmer
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 :)
 1. Dette er slutten på passord: https://www.grc.com/sqrl/sqrl.htm De som følger med på Security Now med Steve Gibson på Twit.tv vet at dette er seriøse saker.
 2. Skjedd meg også, det er nok et resultat av at man har spotify åpen flere steder og i mitt tilfelle fordi jeg deler kontoen min. Men det er bare å velge høyttaler-ikonet (nederst til høyre på android appen) og sette at lyden skal spilles på din egen enhet. Om det er en bra feature er jeg mindre sikker på, litt annoying, men venner seg vel til det.
 3. Etter å ha sjekket en del selv og fått noen anbefalinger via Facebook ble det denne: http://www.msi.com/product/desktop/Wind-Box-DC100.html Kan skrive noen linjer om hva jeg synes om den etter at jeg har fått testet den.
 4. Jeg skal kjøpe meg en ny HTPC, jeg har tidligere hatt en Antec Fusion, men nå vil jeg over på noe mindre. Jeg har kommet frem til 4 alternativer, har noen erfaring med en eller flere av disse? Eventuelt andre modeller/merker jeg bør se på? http://www.komplett....9284&sku=746680
 5. StepTo fikser opp;) Litt flaut av Xbox-live teamet men...
 6. Stusset litt over det jeg også, ja det heter Modern Warfare, ikke Modern Combat. Noen som har hatt litt dårlig tid tro? Dette er kunnskapen til spillskribenter? skummelt hehe neida. Alle kan gjøre feil
×
×
 • Create New...