Gå til innhold

Generalen_InnleggNO

Medlemmer
  • Innlegg

    95
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Generalen_InnleggNO

  1. I prinsippet synes jeg det er idioti å beskatte digitale tjenester på denne måten, men det er ikke noe kjempeproblem at dette nå skjer. Det har ligget i kortene lenge, og vi kan egentlig si oss heldige at det ikke har blitt innført før. Både Sverige og Danmark betaler 25% moms, og det med en noe lavere inntekt enn den gjengse nordmann.

     

    Er vel bare å kjøpe 25% færre produkter om dette er så fælt? ;)

  2. Kjøpte spillet på lørdag og er helt hekta.

    Spilte ikke så veldig mye av det første, men det virker som om det er mer av det man likte fra eneren her (og mer av det man hater, hvis man ikke likte spillet!). Spillet virker veldig lagt opp slik at man ikke får gjort alle oppgavene man til en hver tid har på skjermen, og psykopatene er også såpass harde at det lønner seg å grinde seg opp i level før man gyver løs på dem. Meninga at man skal spille igjennom flere ganger, med andre ord.

    Det er også veldig lite tilgivende.. lagringspunkter er sjeldne, og det er fort gjort å miste et kvarter eller en halvtimes spilling om man plutselig støter på en av nevnte psykopater, eller er litt uforsiktig i en zombie-gruppe. Lasteskjermer er det også flust av, noe som ødelegger momentet littegrann når man er "on a roll" og har fyra seg opp skikkelig. Ikke noe kjempeproblem, dog. Hadde også noen problemer med framerates under cut-scenes, men det ble litt bedre etter en oppdatering (PS3 versjonen).

  3. Selv om PS3 har bevist gang på gang att det er best på det grafiske aspektet så ligger konsollen fortsatt sist på antall enheter som er solgt

    Det kan jo tolkes slik at spillere (eller "gamere") ikke bryr seg så ekstremt mye om grafikk som enkelte spillmedia og spillprodusenter skal ha det til at de gjør?

    Det at NSMBW, og Wii-spill generelt dominerer salgsstatistikkene viser jo at "folk flest" gir fullstendig F i grafikken, eller hva?

    Hva hjelper vel god grafikk om spillet ikke er engasjerende på andre måter?

    Jeg sier overhodet ikke at PS3-ekslusive spill byr på lite annet enn god grafikk, men noe må jo være galt når kremspill som Uncharted 2 selger mindre enn spill som f.eks Halo 3: ODST som ble generelt dårligere mottatt av anmeldere.

    Sony selger også flere konsoller enn Microsoft i Europa forresten, og kun noen få millioner solgte skiller de to konsollene på verdensbasis, så at MS har høyere markedsandel spiller en noe mindre rolle i salgsstatistikkene. Konsollene er der, spillene er der, men folk kjøper ikke. Kanskje Sonys PR og markedsføringsapparat trenger et solid spark i ræva, ikke vet jeg.

     

     

    Angående Kilzone 3, så er jeg ikke super-ekstatisk. Vil nok plukke det opp etter hvert, men det er flere andre spill jeg gleder meg mer til og som har høyere prioritet enn dette. Killzone 2 har jeg enda ikke fullført da jeg fant gameplayet litt uengasjerende, men kommer nok til å gi det en ny sjanse ved en annen anledning.

  4. Håper de greier å få til en PS3-versjon og. Spillet finnes jo allerede på engelsk til PS3 i Japan, så er jo egentlig bare å hente tekstoversettelsene fra 360-utgaven som allerede er utgitt dersom det kun er voiceoveren som er engelsk der borte. Spillet er for øvrig fullpris der borte ($60-$80), så import er uaktuelt. Fulgte med på endurance run'en så jeg vet egentlig det meste som skjer, men kunne tenkt meg å spille gjennom selv siden gutta boys hoppa over en hel haug med side-oppdrag.

  5. Ikke spill online med folk du ikke kjenner.

     

    Problem løst.

    Det er dessverre ikke et realistisk alternativ for alle. Ikke alle har en stappfull venneliste med nok personer til å fylle opp en hel server, men når det er snakk om co-op eller MMOs hvor man er litt færre så er det nesten en selvfølge å spille med folk man kjenner.

     

    Jeg har alltid blitt fortalt at man skal være høflig ovenfor folk man ikke kjenner, og jeg finner det naturlig å ta den tankegangen over i online spilling. Jeg har ingenting å tjene på å oppføre meg som en drittsekk, heller tvert i mot.

     

    Klart jeg kan bli forbannet over ting, og folk gjør veldig mye rare feil i spill, men jeg ser ingen grunn til å rakke ned på, eller skjelle ut en person som gjør det dårlig. Jeg vet ikke hva årsaken er, kanskje han aldri har spilt spillet før? Kanskje han ikke har så god spillforståelse eller reaksjonsevne? Da er det lurere å komme med tips som gjør personen til en bedre spiller, som igjen tjener hele laget.

     

    Jeg spilte en del Counter Strike Source da det var nytt, og jeg sugde for å si det mildt. Jeg ble kalt alt fra homoseksuell til nybegynner, noe som var frustrerende, siden jeg spilte jo ikke dårlig med vilje, jeg prøvde jo mitt beste. Men en dag spilte jeg med en kar som var veldig hyggelig, og han sa "du, ta å juster ned sensitiviteten litt, ta det litt roligere og pek siktet mot toppen av brystregionen". Noen enkle tips kan gjøre store forskjeller.

     

    Jeg tror årsaken til at amerikanere oppfattes som mer uhøflig enn andre folk er at for det første så er det et stort land, og har dermed en større andel spillere i de enkelte spillene, og for det andre så har de engelsk som morsmål. Om en franskmann blir forbanna, så gidder han mest sannsynlig ikke å bruke energi på å skjelle deg ut på engelsk.

     

    Og ungene i dag banner mer enn før og har en større "gi faen" holdning ("hva skal han gjøre? Slå meg gjennom internett?") som selvsagt spiller inn. Tør påstå at 8 av 10 av de verste på Xbox Live er godt under 17. Nesten så det burde vært separate aldersgrenser på en og flerspiller...

  6. Hvorfor kan en ikke bruke den taktikken man føler fungerer best? 

    Har da ikke sagt noe annet jeg vel..? Folk skal da selvsagt få spille som de selv vil.

     

    Sier bare at håndflaten min møter ansiktet mitt når motstanderen ser seg nødt til å avfyre en granat i min retning når han ikke treffer med kulene sine. Noe som er greit det, men man blir ikke bedre til å sparke ball om man kaster den med henda fordi det er lettere.

    For ja, det er lettere å drepe med granatkasteren. Er ikke uten grunn at granatkaster er mot reglene i MLG. En håndgranat kan man lett løpe fra, men en granat som blir skutt eksploderer med en gang og man har da null sjans om den treffer i din umiddelbare nærhet.

     

    Med "taktisk" mener jeg å skyte mot campe-steder, gjennom vinduer, bak cover, på kjøretøy osv. Det er ingenting taktisk ved å ta en person som står åpent med granatkaster.

     

    "Noobtubing" for meg er å ta en person med granatkaster når du fint kunne brukt et annet våpen eller å skyte tilfeldig rundt i håp om å treffe noe. Blir ikke sint eller noe, for så seriøst tar jeg ingen spill. Frustrerende å bli tatt gang på gang på den måten? Ja, så absolutt. 

  7. giantbomb

    GiantBomb

    Dette.

     

    Gutta der har peiling. Spesielt Jeff og Ryan, som står for de fleste anmeldelsene. De har riktignok ikke anmeldelser av alle spill, og det kommer heller ikke anmeldelser like hyppig eller tidlig som hos de aller største (GT og IGN f.eks), men de tar for seg de spillene som er verdt å få med seg, stort sett. Noen spill har også en video review, samt en "Quick Look" som er verdt å se.

     

    Om du ønsker anmeldelser uten de, etter min mening, forpestende score tallene, så er anmeldelsene til Kotaku gode. Her får du positive og negative aspekter ved spillet uten fancy dandering og nonsens du egentlig ikke bryr deg om. De har også en spalte som kalles "Franken-review" for enkelte spill hvor de plukker ut 5-6 anmeldelser fra forskjellige sider og viser scorene i et diagram, samt et utdrag fra anmeldelsene. En rask titt i kommentar-seksjonen (husk å trykk på "show all comments") viser om de fleste er enige eller uenige med anmeldelsen (ca 0.1% er trollposter, da de har et system hvor folk må "vise seg verdige" for å få lov til å kommentere).

  8. Noen andre her som føler at recon noobs ødelegger litt av spillet? Det er litt kjipt når du ser folk som sender inn mortar strike etter mortar strike og du kan ikke stå stille for 2 sek før du ligger der.

     

    Mortar strike kan være brutalt irriterende, men jeg bryr meg ikke så veldig om det siden det er litt mer "taktisk" å sende mortar strike på et campested, på m-com husene osv. Dessuten har man litt tid på seg til å komme seg unna, med mindre man har uflaks og blir tatt av den første eksplosjonen. Det som irriterer mest med "recon noobs" er at så få av dem benytter seg av spotte-funksjonen. Om du sitter gjemt med god oversikt over mapet ser jeg ingen grunn til å ikke hamre på "select", "back" eller "q" eller hva det nå er på PC.

     

    Det jeg irriterer meg mest over er 1 on 1 noobtube. Om du er 1 person mot 2-3 så er det greit å forsvare seg med en granatkaster, men når det er 1 mot 1 er det bare idioti. At man blir tatt i "collateral damage" når en vegg sprenges er en ting, men på en åpen plass og aktivt bytte til granatkasteren for å ta ned motstanderen..?   :thumbdown:

     

    Her om dagen var det en kar som tok meg minst 4-5 ganger, og jeg tør påstå at 90% av killene hans var med granatkasteren. Føltes ekstra godt når jeg tok ham med kniven og teabagga ham etterpå ;) 

     

     

  9. Spiller 90% medic.

     

    Bruker enten M60 med red dot eller MG36 med en av de andre "perkene". Den har jo innebygd red dot, så da slipper jeg å sløse en slot med oppgradert sikte.

     

    Noen som har sjekka ut MG36 med og uten red dot, og hva er forskjellen er? Tror det er 1.5x zoom med red dot, men har ikke undersøkt det nærmere.

     

     

  10. PSN: generalen99

     

    Spiller ikke hver dag, men når jeg er pålogget, så er det stort sett på kveldstid sånn fra 20 og utover. 

     

    Spiller stort sett medic, så om vi lager Gamer-squad, så har vi ihvertfall en medic :) 

     

     

     

    edit: har ikke mikrofon, men har planer om å kjøpe i løpet av uka

     

     

  11.  pluss at jeg ikke ser noe skrift i "rullgardinene"(hvis noen skjønte hva jeg mener.)

    http://forums.steamp...d.php?t=1159919

     

    Copypasta:

    Skjult tekst: (Marker innholdet i feltet for å se teksten):

     

    Well, as many people have this problem, i post this TEMPORAL solution.

     

     

     

    Go to this steam folder C:\Program and Files\Steam\resource\styles and open the file steam.styles with a notepad.

     

    Search for Arial Bold (ctrl + b )and change it for the font you want.

     

    The font that you choose must be in C:\WINDOWS\Font.

     

    Example, if i want Arial to be the font for the menus letters, i delete Arial Bold and i write Arial. 

     

    Then you restart steam and you could se the new letters.

     

    Recomendation: Use the font Arial, it looks very good in all menus.

     

    The letters will look like this:http://img168.imageshack.us/img168/9456/dibujovef.png

     

  12. Hei godtfolk!

     

    Fikk nå RROD på den andre konsollen min, så nå har jeg to døde konsoller :( 

     

    Den ene er innenfor garanti, så det regner jeg med lar seg ordne uten problem med Microsoft, men den andre ble kjøpt i 2006 og er derfor uten garanti.

     

    Hvordan er det med reklamasjon her? Ser det står i forbrukerkjøpsloven at man må reklamere innen 2 måneder etter oppdaget feil.. Min har ligget død i 2 år (det kan ikke butikken vite, dog).

     

    Hvor mye koster det å la MS reparere den som er utenfor garanti? Vet ikke om jeg gidder å krangle med butikken om reklamasjon.

     

     

  13. Det sitatet fra den ene vennen som trådstarter nevner virker som noe som ble sagt i frustrasjon fordi han blir avslått hele tiden.

    Om vennene dine spør om du vil være med i bakken eller hvorsomhelst, så blir du med for deres skyld. Hvis du gjør det i blant slipper du det der "han sitter jo bare inne å spiller hele tida"-snakket.

     

    Selv synes jeg det ikke er så veldig gøy å dra på byen, men blir med uansett fordi vennene mine ønsker å ha meg med. Er da stort sett "designated driver", noe som fungerer greit siden jeg liker å kjøre. Om en kompis ringer for å ha meg med på film og pilsing, så gjør jeg det selv om jeg egentlig hadde tenkt til å spille ferdig Mass Effect.

     

    Vennene mine vet at jeg spiller en del spill og bruker mye tid med datamaskinen, men de, som meg, aksepterer at folk liker forskjellige ting. Om vennene dine ikke klarer å akseptere at dine interesser er forskjellige, så er ikke det gode venner i mine øyne.

     

     

    Når det er sagt, så begynner dette med å ha data og spilling som hobby å bli mer akseptert. Folk har begynt å innse at 4 timer Farmville i arbeidstida ikke er så forskjellig fra 4 timer World of Warcraft på fritiden. De som ikke skjønner det er det ikke verdt å høre på. Det er ren trolling, og ikke vits i å bruke tid på å debattere mot.

     

    Ikke tenk så mye over hva andre tenker om deg, lev livet som du selv ønsker :)

  14. Demoen til Heavy Rain slippes den 11 Februar, men det er mulig å få tilgang allerede nå ved å spille et slags alternate reality spill. Om du ønsker kan du spille det (les mer her), men om du bare ønsker demoen kan du lese videre:

     

    1. Gå til http://www.precinct5...se1117_briefing

     

    2. Registrer deg

     

    3. Logg inn

     

    4. Åpne døren

     

    5. Velg følgende beviser

     

     

     

     

    1. Short cigarette (117b) (gå til "cigarette butts" og velg den til høyre, den korte med "117/B" skrevet på) Bilde

    2. Origami bird (nederst til venstre på kartet) Bilde

    3. Coffee shop C (trykk på den som det står "DINER" på sånn ca nederst på kartet, under sigaretten) Bilde

    4. Tyre tracks 117/H. (trykk på det bildet nederst til høyre på kartet hvor det står "tyre prints" på, og så velger du de nest siste sporene (det er nummer 3 fra venstre)) Bilde

     

     

     

     

    6. Motta kode

     

    7. Løs inn kode

     

    8. ????

     

    9. Enjoy!

     

     

    Demoen er på 1754 MB, og du får styre to forskjellige personer i forskjellige situasjoner (den ene er en action sekvens). Demoen er ganske kort, men viser greit hvordan kontrollene fungerer.

     

     

     

     

    edit: Det kan være stor pågang, så vær tålmodig.

    edit2: endret litt for å unngå misforståelser.

  15. Settingen hørtes litt ut som noe alá hvordan byen ser ut i "I Am Legend". Trær og gress har begynt å gro gjennom asfalten, og ville dyr har kommet tilbake. Gleder meg til å se hva de får til.

     

    Skumma igjennom den oversettelsen, og det ser ut til at nord-koreanerne fortsatt er en fiende, men aliens er hovedfienden. Litt som de forrige spillene med andre ord. Håper bare de har byttet ut de alienene som svever med noen litt kulere som oppholder seg på bakken. Noen som ligner på Predator for eksempel :p 

×
×
  • Opprett ny...