Gå til innhold

Simen_InnleggNO

Medlemmer
  • Innlegg

    150
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Simen_InnleggNO

  1. Jeg spilte det til jeg knuste de 2 sykkel/ice damene så bare la jeg spillet på hylla

    Jeg gidder ikke spille et så kjedelig spil

     

    Om jeg ska springe rett frem i ganger så gi meg noge og gjøre, det og springe frem til neste kamp er ikke gøy

     

     

    Nei jeg er enig

    Det er ikke et RPG det er en film som du må trykke på "O" i kamper :p

     

    Samma her. Slutta på samme sted som du. Kanskje jeg tar det opp igjen en dag jeg kjeder meg grenseløst og har spilt alle andre spill.

  2. En annen ting som irriterer meg grenseløst, som jeg ser gamespot har påpekt, er hvor retardert dine AI-medspillere i "team challenges" noen ganger kan være. Best trick-challenge der AI-medspilleren ikke klarer ett eneste trick har skjedd allerede.

    Jepp, AI kan være et problem innimellom, noe jeg også nevner i anmeldelsen. :)

     

    Korrekt, og jeg ser at jeg formulerte meg litt dårlig. Det jeg mente med å nevne gamespot, som ikke du skriver, er at de irriterer seg over nøyaktig det samme som meg: at medspilleren ikke fikk ett eneste poeng i et trick-event. ;)

     

    Men, når det er sagt, (og for å rette opp et kanskje skjevt inntrykk jeg gav tidligere) er jo spillet akkurat hva man kan forvente av Skate-serien. Det er i ganske stor grad snytt ut av nesa på sine forgjengere, og for min del er det egentlig helt greit! :)

  3. Det er ikke lenger bare spots du kan "kille", men alle slags utfordringer. Etter å ha spilt spillet litt, merker jeg at jeg ikke er helt sikker på om dette er av "det bedre". Å owne challenges er jo foreløpig dritlett, så det å "kille" en photoshoot er foreløpig ikke verre enn å klare den normalt i de tidligere spillene. Tipper at dette er for å gjøre spillet mer overkommelig for nybegynnere, men for meg selv virker dette veldig unødvendig. Spesielt når man ikke kan velge å få fram "kill-specs" på skjermen (les: hva som kreves for å kille mens man gjør challengen) før man først har ownet en challenge -- i alle fall ikke som jeg vet om.

     

    En annen ting som irriterer meg grenseløst, som jeg ser gamespot har påpekt, er hvor retardert dine AI-medspillere i "team challenges" noen ganger kan være. Best trick-challenge der AI-medspilleren ikke klarer ett eneste trick har skjedd allerede.

     

    Som en siste klagesang vil jeg også si hvor leit jeg synes det er at _alle_ challenges (unntatt spots) dukker opp momentant i meny-lista. Man trenger i praksis ikke skate rundt i byen, kun klikke seg rundt i listene.

  4. Denne har vel fortjent sin plass i denne tråden. Løsningen på "piratproblemet" vil nok være, som artikkelforfatter er inne på, spill som gjør spilleren tjent med å være tilkoblet nett, at spilleren vil bruke spillet til noe som krever en orginalkjøpt unik versjon av spillet i sin nyeste versjon. Følgen vil være at spillmakerne skal ha dette som premiss for å lage et spill, noe jeg derimot er svært kritisk til. Vi vil i alle fall aldri se et godt singleplayerspill igjen.
×
×
  • Opprett ny...