Gå til innhold

Konamixx_InnleggNO

Medlemmer
  • Innlegg

    1 394
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Konamixx_InnleggNO

  1. Spilt noen timer Beta nå. Levlet til 8 med hunter klassen.

    Spillet ser bra ut og flyter veldig bra på PS4. Alt føles veldig Halo, noe som jeg ikke var 100% happy med i starten da, da jeg heller liker måten COD flyter på når det gjelder FPS. Det har imidlertid vunnet meg veldig over de siste timene og jeg koser meg med spillet nå. Annet en noen connection issues har Betaen fungert supert her.

    Eneste jeg sålangt irriterer meg over er hvordan spillet flyter i Crucible (PvP). Endeløst mye "dreper hver andre samtidig" og øyeblikk hvor jeg dreper fienden lenge etter jeg avfyrte siste skuddet. Det er noe som virker litt off. Har muligens noe å gjøre med at dritnettet mitt kjører Strict NAT, men trodde ikke det skulle ha så mye å si om det var deddis på alt.

    Anyways. Beta er beta. Spillet er forhåndsbestilt, men fremdeles litt usikker på hvor lenge det klarer å holde meg hektet.

     

    Soundtracket er foresten helt fantastisk.

  2. Får bare : "kan ikke starte programmet"

    (CE-34632-8)

     

    Noen som får det til?

     

    Innstillinger - PSN - Tilbakestill lisenser eller whatever det heter. Have fun :)

     

    Edit: Evt bli stående fast ved neste hinder. Unable to connect to PSN.

  3. Så kontrollene er fremdeles de av en lastebilsimulator. Bummer. Kontrollerne og bulletlagen ,som Mala nevner, var detsom ødela MPen i KZ2 for min del. Hadde virkelig håpet de har klart å eliminere de problemene. Noen som har comment på hvordan bulletlagen er? I videoene ser det jo helt strøken ut, men de er nok tatt opp under optimale forhold. Mulig nettkode teamet fra KZ2 har skiftet jobb og er å finne hos Treyarch nå. Virker iallefall slik.

  4. Har med den generelle lanseringsdagen rundt om i verden å gjøre. Fredag er den dagen der flest spill blir lansert i Europa. Jamfør lanseringskalenderen på Gamer.no/Eurogamer.net ser du at dette stort sett stemmer. I USA er tisdag ukedagen det blir lansert spill på.

    Hvorfor det slik kan man vel spekulere i. Logistikk mellom kontinentene. Markedsundersøkelse på når folk kjøper spill. Hvem vet. slik er det iværtfall.

    Det er selvfølgelig spill som lanseres likt verden over, men det er vel i de fleste tilfeller de "store" spillene.

  5. Er ikke activision som er udugelige, er Treyarch, men dette var vel viden kjent før Black Ops.

    Sony må nok ta sin del av skylden etter at PS3en nå er fullstendig knekt. Hackere kan jo gjøre hva de vil med konsollen nå.

    Grunnen til at du ikke ser like store problemer i andre online spill er rett og slett at CoD er så utrolig mye mer populært enn alle andre online spill på konsoll.

×
×
  • Opprett ny...