Gå til innhold

Desdichado_InnleggNO

Medlemmer
  • Innlegg

    97
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Desdichado_InnleggNO

  1. Jøss, jeg lette spesielt etter dette problemet (da jeg ikke klarte å spille Shift 1 av samme årsak), men jeg opplevde ingen problemer. Nå er det noen uker siden, så de kan jo ha endret noe, men det høres merkelig ut. Jeg spilte stort sett på PC med Logitech G25. Sikker på at de som har problemer med ratt har skikkelige ratt? Spesielt Xbox 360 er jo kjent for å behandle de fleste ratt som en gamepad rent teknisk, slik at du ender opp med et (kanskje forenklet) gamepad-tilpasset kontrolloppsett likevel.

     

    Noen nevnte at på PC versjonen kunne dette unngås ved å ikke bruke logitech profiler programmet. Men jeg skal teste dette til mandag selv, for da bytter jeg PS3 versjonen min med en PC versjon. Har Logitech MOMO ratt, og det er vel bra nok.

     

    Ellers kan du jo lese denne tråden her.

     

     

    Kjøpte egentlig PS3 versjonen da jeg er blitt for gammel for å spille data med oppkoblet ratt hjemme (enklere med PS3 da), men nå plukker jeg opp PC versjonen så får jeg prøve den på LAN istedenfor :)

  2. Jeg skal ikke si når, men omtale av Shift 2 kommer.

     

    Nå er det ikke jeg som skal anmelde spillet, men det jeg har sett/prøvd av spillet lover bra. Minner litt om Forza 3 i kjørefølelse, og virket meget godt tilrettelagt for ratt/pedaler. Var en fryd med G25. :)

     

    Gå for all del ikke bort å kjøp dette spillet før EA har kommet med en patch som fjerner forsinkelsen du har på styringen. Er faktisk målt helt opp i 0,5 sec. Og da kan du selv tenke deg hvordan det er. Nå har jeg bare prøvd PS3 versjonen, men leser av forumet til EA at det gjelder 360 og PC også.

     

    Utrolig at ikke de seriøse spillsidene på nett har kommentert dette.

  3. Hva mener du med at salget er vel fortjent? Er da mange bilspill som er bedre enn dette, som ikke selger noe i nærheten av GT`s antall.

    GT selger haugevis bare på navnet. De har haugevis med generiske biler bare for å kunne briefe med antall.Spillet har dårlig realisme til å kalle seg "simulator". Det er dårlig skademodell, dårlig AI, dårlig fartsfølelse og generisk kjøreopplevelse. Kan ikke helt se at spillet fortjener så høy salgstall i forhold til andre spill ...

    Har du i det hele tatt spilt spillet?

    Og hva er mer realistisk enn GT5, om jeg tør spørre?

    Det som er turn-off for mange er at det er så realistisk at du ikke får den urealistiske arkadefølelsen av fart.

    Bilene i GT5 slenger ikke ut hekken i hver eneste sving uansett underlag - det er realistisk.

    Genereikse biler?! Den må du lenger ut på landet med! Her har du muligheten til å kjøre "vanlig" bil, rally, F1, truck, go-kart mm.

    De har jo "bare" 1031 biler i spillet, du har jo haugevis av muligheter: http://www.gtplanet.net/gran-turismo-5-official-car-list/

    Det er ikke antallet det går på, det er mulighetene. De har lagt ved alle de forskjellige bilene pga. de forskjellige cupene og racene, men du er tydeligvis for dum til å sette deg inn i slikt før fanboyen i deg kommer ut og slenger dritt.

    Når ble skademodell viktig for kjørefølelsen?

    Dårlig AI? Javel, deg om det... Hva mener du egentlig? Det er ihvertfall ikke gummistrikk-AI som man finner i Need for Speed.

    Dårlig fartsfølelse? Så du vil at det skal bli utydelig når du kjører fort, som i dårlige arkadespill? Det er ikke realistisk, det er stilistisk.

    Blir det veldig utydelig for deg når det går fort med bil? Da ville jeg tatt en tur til øyelegen!

    "Generisk kjøreopplevelse"... Hva legger du i det? Generisk i forhold til hva? Din mening om hva som er bra eller hva som faktisk er realistisk?

    Du finner ikke et eneste bilspill der ute som rekker realismen til GT5 til knærne en gang.

     

    TA DEG EN BOLLE!

    Og tygg den ordentlig og svelg før du sier noe mer!

     

    Haha, kom tilbake når du har hatt lappen i ett par dager du :D

  4.  

    Men jeg har aldri bidratt her stort etter at de skilte lag fra hardware.no i første omgang, så da er det enklere for meg å finne andre steder for gode spillomtaler enn det er å svelge denne meningsløse journaliststiken her.

     

    Men dette er jo ikke redaksjonelt innhold, det er en uhøytidelig artikkelserie hvor vi får vite alskens obskur trivia om folkene som skriver.

     

    Jeg oppfatter det ikke akkurat som om artikkelserien har gått utover spillstoffet.

     

    Nei du har rett, jeg overreagerte vel litt her. Er bare så lei av at alt skal dreie seg om sex, uansett hvor man snur seg.

  5. [Kall det hva faen du vil, men en må få lov til å ha meninger som ikke samsvarer med andres hele tiden. Sex og henvisninger dertil får jeg nok av av kona, trenger for pokker ikke det via gamer.no.

     

    Så hvorfor måtte du inn her å spy galle ? Synes du journaliststiken er dårlig så gjør som du sier å finn spillomtaler andre steder. Går du inn på alle sider du synes er dritt bare for å fortelle dem det ? "men en må få lov til å ha meninger som ikke samsvarer med andres hele tiden". Du ser ironien i det utsagnet der ? :whistle::)

     

    Tåpe! Lite vet du om meg og min historie med gamer.no, men "spy galle" skal du få lov til så mye du vil.

     

    Jeg har fulgt gamer.no siden før de startet, den gang ML Wirak banet vei for det som nå er kjent som Hardware nettverket. Det føler jeg gir meg rett til å si hva jeg mener om en slik artikkel av redaksjonelt lavmål (slik jeg ser det). For de av dere som ikke liker det, greit nok, men jeg har lov til å fortelle gamer.no hva jeg mener om det uansett hva dere måtte mene om det. Og det bør jeg kunne gjøre fritt uten at dere, som føler dere støtt, over at noen faktisk reagerer på at en spillside på død og liv må flette inn sex med nuller og etter!

  6. Lenestolsstatistikeren i meg er rimelig sikker på at de som skriker høyest om hvor fæl denne artikkelen er, stort sett er de samme som aldri har vært i nærheten av en ikke-virtuell kuse.

     

    Eller er det antydningen om at de opphøyde steinansiktene og guruene som supplerer dere med spillstoff faktisk har et kjønnsliv som gir dere slike sjeleplager? I så fall vil jeg foreslå en god årelating for å bli kvitt det lutheransk-fromme blodet som gjør at all vitsing om sex møtes med fnysende indignasjon.

     

    Kall det hva faen du vil, men en må få lov til å ha meninger som ikke samsvarer med andres hele tiden. Sex og henvisninger dertil får jeg nok av av kona, trenger for pokker ikke det via gamer.no.

     

    Men jeg har aldri bidratt her stort etter at de skilte lag fra hardware.no i første omgang, så da er det enklere for meg å finne andre steder for gode spillomtaler enn det er å svelge denne meningsløse journaliststiken her.

  7. Satt på LAN med dette 6 timer på lørdag, det var en rå opplevelse. Kjørte kun "smokey and the bandit" (2 polis mot en banditt) mode og det holdt i massevis. Manuell giring hadde bare blitt bry, for det var mer enn nok å henge fingrene i ellers. Det var også veldig enkelt å sette opp for LAN så lenge man har internett. Bare legg til venner og velg venners løp. Da er det låst for alle andre.

     

    Men, glem alt som heter realisme, dette er arcade så det holder, "pure and simple"! :D

     

    Dette var så absolutt en solid opptur for NFS serien!

  8. Kort sagt, hvis du har noe som kan minne om et seriøst forhold til bilspill er ikke dette spillet for deg, men hvis du kan overse spillets åpenbare mangler og bare er ute etter å leke politi og røver i 300 km/t kan dette sikkert være noe for deg.

     

    Nå er vel dette den eksakte demografien EA sikter etter med dette spillet også. Dette er en rendyrket arkaderacer, og har ingenting med sim-sjangeren å gjøre :)

     

    Greit nok at det ikke er ment for sim-sjangeren, men du kan jo for svarte ikke skifte gir selv engang jo! Akkurat nå bruker jeg girspaken på MOMO'n til nitro og håndbrekk. Er det virkelig ikke ment for folk som kan kjøre bil med gir?

     

    Men jeg har det da veldig gøy for det, men gi meg gir! :D

  9. Ser veldig låvende ut, men må si jeg er utrolig skuffet over at det ikke er noen lokal flerspiller.

    Hadde store planer om en NFS: Hot Pursuit kveld med gutta. men blir liksom ikke helt det samme når man bare kan spille 1 om gangen :(

     

    Helt enig! Kommer ikke til å kjøpe dette spillet da det ikke er lokal flerspiller. Litt av sjarmen med slike bilspill er jo å spille split screen. Skjønner ikke hvorfor det ikke blir mer bråk når de fjerner en så viktig del ved bilspill. Det er begrenset hvor artig det er å spille slike spill over nettet - Det blir rett og slett ikke den samme stemningen. Need For Speed: Shift var vel heller ikke med split screen... Hva skjer? :(

    Helt enig, hva fanden tenker de på! LAN er jo helt konge, spesielt med slike spill. Kjøper det uansett, men fy fanden så teit å ikke ta med LAN støtte.

     

    På en annen side, hvis det er lett å sette opp og finne hverandre online så er det vel forsåvidt greit nok (lokalen vi bruker har fet linje ut/inn).

     

    Sannsynligvis er det ett antipirat tiltak.

     

    Må bare legge til at anmeldelsen var bra og trigget ett kjøp her. Har holdt meg unna helt siden NFS Porsche da de dro i feil retning etter den. ;)

  10. Spilt 1-2 timer SP, og er forøvrig ikke imponert. 6/10 passer fint atm. Skal spille gjennom SP og se hva jeg mener etterpå, men akkuratt nå var intrykket: For lett, tidvis kjedlig og grafisk dårlig... Grafikken skal jeg klare å overse, men spillet var fortsatt litt kjedlig. Venter dog min endelige dom når jeg er ferdig med spillet.

     

    For lett? Skru opp vanskelighetsgraden, easy er for pingler (jada, du spilte sikkert på grisehard).

     

    Grafisk dårlig? Spiller du på en gammel 14" CRT skjerm med ATI Rage 128 skjermkort eller? Sitter her og spiller i 5670x1080 og kan ikke si annet enn att dette er en grafisk perle. Noe av det mest fantastiske og troverdige jeg har sett i denne type spill. Bare så det er sagt, jeg er gammel tilhenger av Operation Flashpoint, ArmA 1& 2 osv. Alle vet jo hvor pent det var når man skrudde opp på max :)

     

    Forøvrig må jeg si meg enig med en litt lenger opp her som sa at det å kunne endre BURST RATE på våpnene er en fryd og noe andre utviklere ser ut til å overse fullstendig.

     

    Det som hadde vært interesant her er hva du spiller det på, kan virke som om de som spiller PC versjonen er mer fornøyd enn konsoll folket.

     

    Eller tar jeg helt feil?

  11. Nå tror jeg at disse anmeldere har spilt så mange spill av samme typen at de ikke lenger føler seg like engasjert (og ser kanskje mer på det negative).

    Tror nok jeg foretrekker dette fremfor MW2 og BO. Det er i hvert fall noe annerledes og spesielt enn den inspirasjonsfattige cod-serien.

     

    Her er du inne på noe og jeg må si meg helt enig. Dette spillet er faktisk langt bedre enn det karakteren 6 tilsier (nå har jeg bare spilt det på PC), det tegnes ett bilde av en konflikt som er høyst troverdig. Grafisk er det en perle, bevegelsene er troverdige, våpnene likeså. AI'n er heller ikke av det dumme slaget, selv om det hender lagkameratene dine går litt i veien for deg, men for pokker heller, det er jo krig!

     

    I enspiller blir du dratt fremover som om du var hovedpersonen i en god film, ting går raskt men ikke for raskt, god balanse og harmoni.

     

    Ja dette spillet likte jeg, ett meget godt alternativ til COD MW serien. Ett actioneventyr non-stop!

  12. Nå var det ikke akkurat piratkopiering Blizzard skulle til livs her, men jukseprogrammer som ødelegger opplevelsen slik den er ment å være fra Blizzard sin side. Hadde du lest artikkelen så hadde du fått med deg det.

     

    Feil og mot sin hensikt? Hvilket språk tror du disse folka egentlig forstår? Ikke det som står i EULA i allefall, og da får de for svarte ta konsekvensene av sine handlinger også.

  13. du veit ikke hva du snakker om for jeg bruker css og html koder for å lage den. jeg bruker IKKE det standar greiene på siden serru.

     

    I så fall roter du noe inn i helvete. Hvorfor blander du html og css i en og samme fil? Ville det ikke vært bedre å hatt en .html fil som henter all info om layout mm i fra en dedikert .css fil?

     

    Men for all del, det var jo ikke den tekniske løsningen din vi skulle diskutere her.

     

    Jeg avstår fra å stemme.

  14. Bare sånn for å svare de to som quotet meg lenger opp. Se på alle MMORPG spillene som er der ute. Krever nett tilgang og gyldig konto (og er det noen av de som er cracket vellykket?). Er virkelig UbiSoft sin DRM så mye verre bare fordi det er ett singleplayer spill?

     

    Det at jeg velger å kjøpe ett spill med DRM gjør ikke meg til en dum forbruker, snarere en realist. Jeg gidder ikke bruke krefter på å "syte" ovr ting utenfor min kontroll. Jeg velger da heller å spille spillene med den glede/forargelse det måtte bringe.

     

    Når det er sagt, og det er vel egentlig diskusjonen uvedkommen, men man trenger ikke være rakett forsker for å forstå at piratkopiering fører til vesentlig mindre inntjening på produkter mange utviklere har lagt mer enn bare sjela si i.

     

    Den musikk ideen over her virker bra den, men da vinker vi farvel til digital distibusjon.

  15. Jeg har kjøpt mange UBIsoft spill, og kommer til å fortsette med det. Ja takk til alle tiltak som er med på å dempe piratkopiering.

     

    Siste fra UBI var, Anno 1404 Venice, Settlers 7. Sistnenvte har jeg hatt noen problemer med å få spilt da serveren ikke har vært tilgjengelig, men ikke værre enn at jeg har fått gjort andre ting som burde vært gjort for lenge siden. Barnesykdommer har alle system.

  16. Feil og feil McGroven, syntes du skrev bra og holdt deg stort sett til fakta hele veien (Noe gamer.no alltid har gjort). Og jeg er vel en av de få som faktisk har orginalen i boks enda (det som kom til pc). Men som en over skriver, datt også jeg av lasset når det ble for mye mas og kjas.

     

    Spørsmålet er derfor, går dette også til Android telefoner eller det kun for Iphone/pad?

  17. Satt å leste anmeldelsen av Command & Conquer 4 som dere ga 4 i karakter. La så til ett svar, men når jeg skulle poste dette så fik jeg beskjed om at jeg ikke had lov til å poste der. Gikk så tilbake til forsiden for å se at artikkelen var fjernet. Hvorfor det?

     

    Ville egentlig poste denne i diskuter artikkler kategorien, men der får jeg ikke lov til å opprette nytt emne.

×
×
  • Opprett ny...