Gå til innhold

rodrigues_

Medlemmer
  • Innlegg

    168
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av rodrigues_

  1. Tror jeg har problemer med hastigheten når det kommer til RAM. Mistenker at RAM-brikkene har altfor lav hastighet? XMP 2.0 er skrudd på i BIOS. Har kjørt Memtest uten noen problemer. 

     

    Bilde fra userbenchmark: https://imgur.com/kg37LP0

    Bilde fra CPU-Z #1: https://imgur.com/2cBIfTr

    Bilde fra CPU-Z #2: https://imgur.com/AHiGeAG

    Bilde fra mobo-manualen: https://imgur.com/5OkGpiA

    Bilder fra BIOS: https://imgur.com/a/26OgmwJ?fbclid=IwAR2HHQu_cvOrvTDU-UzszdD2HGmFwqjb0js2vM0hLdhRSd0lbpBZ3SheLCU 4 bilder. 

    • Motherboard: Gigabyte Z1Z0-Gaming K3
    • CPU: [email protected] GHz
    • GPU: GTX 1060 6GB 
    • RAM: Corsair Vengeance LPX DDR4 3200 C16 2x8GB
    • PSU: Corsair 650w

     

    Er det noe som ikke stemmer her eller ser det korrekt ut? 

     

     

    [LØST] Hvis noen i fremtiden skulle slite med det samme: måtte skru av den "Performance Upgrade"-innstillingen (se 4. bilde i Bilder fra BIOS-serien). Da jeg skrudde den av så ble System Memory Multiplier økt fra 16 til 32.  

  2. Føler meg som en idiot som ber om hjelp til dette, men vet noen hvordan jeg kan fjerne de skillelinjene som er på bildet jeg har lastet opp? Jeg sikter til der hvor det står "Gigantisk", "Veldig stor", "Stor" etc.
    Aner ikke hva jeg skal søke etter i forumet eller på google.

     

    Er ikke et veldig stort problem, men synes det er veldig irriterende!

    Takk for all hjelp! :)

    post-238017-0-65558900-1415649975_thumb.jpg

  3. Er ikke karakterer på UiO, NTNU eller UiTø. UiB har, men de brukes lite. Det går vel på 50% nettverk og 50% jobberfaring som lege med midl. lisens i de ansettelsesprosessene jeg kjenner til.

     

     

    Okei. Er det noen som vet om det er snakk om å øke mengden turnusplasser? Det kan umulig være gøy å bruke seks år på en utdanning og deretter ikke få jobb. Er virkelig spent på hvordan situasjonen kommer til å bli for meg og de jeg studerer i lag med, som ikke er ferdig før om 4.5 år!

  4. Jeg er ferdig med studiet i Oslo nå i januar. Har søkt alle utlyste turnusstillinger i hele landet og har ikke en gang blitt kalt inn til intervju noen steder. Jeg har jobbet ett årsverk i helsevesenet under studiet, men står allikevel uten turnus og jobb fom. da. Jeg skal prøve så hardt jeg kan å få meg et vikariat for å kunne stille sterkere i neste søknadsrunde, men disse er det også stor rift om. Det ender nok med at jeg må velge mellom å være arbeidsledig eller arbeide som hjelpepleier i vår.

    Wow, så ufattelig kjipt, håper det ordner seg for deg! Er det karakterer eller tidligere erfaring de ser på, eller handler det rett og slett om å skaffe seg et bra nettverk?

  5.  

     

    Med fare for å hørres ut som en rabiat fanboy (har aldri spilt et KZ-spill utenom SP-demoen til KZ2 og MP-betaen til KZ3), så synes jeg KZ3 er milevis bedre enn Bulletstorm. I tillegg ser det mye, mye finere ut. Dette til tross for at demoen bare er en blanding av hvitt, grått, svart og oransjerøde-øyne. Selvfølgelig, det er bare demoene jeg har spilt, så det kan være Bulletstorm ser finere ut i den endelige versjonen, dette skal jeg ikke betvile. Og nei, jeg eier ikke KZ3, har heller ingen planer om å kjøpe det i nærmeste fremtid selv om jeg virkelig likte multiplayeren.

    Dette er selvfølgelig bare inntrykk jeg har, siden jeg ikke eier fullversjonen av noen av spillene. Likevel hadde jeg valgt KZ3 ti av ti ganger fremfor Bulletstorm.

    Hva er det som gjør KZ3 milevis bedre enn Bulletstorm da? Bortsett fra grafikk som er det eneste du nevner.

     

    Det at spillet faktisk var kjekt å spille. Nå skal det nevnes at dette var en MP-beta, så jeg aner ikke hvordan singleplayeren er. I tillegg var demoen av Bulletstorm ikke campaign eller multiplayer (hvis jeg husker rett..?), så det KAN være at jeg liker fullversjonen bedre. Men det var INGENTING i demoen som gav meg lyst på det spillet.

    Nei, KZ3 var bare mye kjekkere å spille.

  6. Hadde absolutt ikke forventet denne karakteren, iallefall ikke etter den trasige demoen. Dette spillet var en så begredelig affære at jeg sletta demoen med engang etterpå jeg var ferdig. Spurte til og med brodern om han ville prøve spillet først, men fikk bare et "neh" til svar.

     

    Selv om det kan virke fristende, har ikke People Can Fly med en lokal samarbeidsmodus i Bulletstorm. De eksperimenterte med det, men fikk aldri samarbeid til å fungere skikkelig i den historiedrevne enspillerdelen – det ble liksom for mye intern konkurranse.

     

    Vi har imidlertid testet samarbeid over nett. I «Anarchy Mode» må nemlig et lag av spillere samarbeide for å oppnå faste poengsummer på et mindre kartområde.

     

    What? Dette synes jeg hører meget rart ut. Da det ikke passet i kampanjedelen, så bestemte de seg for å kutte det fullstendig ut? Hvorfor brukte de det ikke i Anarchy modus..?

     

    Du skriver videre:

     

    Det betyr at man må utføre elementene i et «Skillshot» sammen, og kommunikasjon er alfa og omega!

     

    I mine ører hørres dette som skapt ut for lokal coop.

     

    Med fare for å hørres ut som en rabiat fanboy (har aldri spilt et KZ-spill utenom SP-demoen til KZ2 og MP-betaen til KZ3), så synes jeg KZ3 er milevis bedre enn Bulletstorm. I tillegg ser det mye, mye finere ut. Dette til tross for at demoen bare er en blanding av hvitt, grått, svart og oransjerøde-øyne. Selvfølgelig, det er bare demoene jeg har spilt, så det kan være Bulletstorm ser finere ut i den endelige versjonen, dette skal jeg ikke betvile. Og nei, jeg eier ikke KZ3, har heller ingen planer om å kjøpe det i nærmeste fremtid selv om jeg virkelig likte multiplayeren.

    Dette er selvfølgelig bare inntrykk jeg har, siden jeg ikke eier fullversjonen av noen av spillene. Likevel hadde jeg valgt KZ3 ti av ti ganger fremfor Bulletstorm.

  7. GTA, Gears of War, Starcraft, Diablo, Fable, Half Life, Left 4 Dead, Bioshock, Metal Gear Solid, Halo, Call of Duty, Fallout, Oblivion, Uncharted, God of War, WoW, LittleBigPlanet og Assassin's Creed er bare noen spillserier jeg kommer på i farten. Joda, Mass Effect 3 og FIFA 12 ser jeg frem til, men å påberope seg at de har de beste spillseriene er vel en sannhet med modifikasjoner?

     

    At du setter Gears of war høyere enn Mass Effect er vel som å spise fluesoppen bak eike treet? er du gal mann? Selvfølgelig har du rett til din mening, men å sette en spill serie med dumme bolete menn som blaster aliens høyere enn en spill serie som verdsetter dyp karakter utvikling er out there. Samme med Call of duty foreksempel.

     

    Til overnevnte som mener bioware har blitt hemmet av Ea Games, jeg er enig og uenig, nekter ikke for at Baldurs Gate og NeverWinter Nights er klasse Rpg spill, for sin tid. Men vi lever i en mer cinematisk tid hvor det er viktig å sette press på det følsomme bak en karakter via lyd og bilde, det er bioware ekstremt gode på. Om spill er dummet ned for enkelt brukeren er noe helt annet.

     

    Mener ikke person angripe, bare bruker min ytringsfrihet for første gang på en stund!:p

     

    Har da ikke sagt at spillene på den listen er bedre enn ME? Jeg sier jo rett ut i innlegget mitt at jeg faktisk ser frem til ME3. Poenget med innlegget mitt var bare å få frem at det finnes mange gode spillserier utenfor EA. Og jeg ville lett valgt Gears of War (for eksempel) fremfor Dead Space eller Bulletstorm (som blir gitt ut av EA).

  8. GTA, Gears of War, Starcraft, Diablo, Fable, Half Life, Left 4 Dead, Bioshock, Metal Gear Solid, Halo, Call of Duty, Fallout, Oblivion, Uncharted, God of War, WoW, LittleBigPlanet og Assassin's Creed er bare noen spillserier jeg kommer på i farten. Joda, Mass Effect 3 og FIFA 12 ser jeg frem til, men å påberope seg at de har de beste spillseriene er vel en sannhet med modifikasjoner?

  9. Synes det blir tåpelig å si "det overvurderte Braid". Dette har da virkelig ingenting med Super Meat Boy å gjøre? Jeg vet at en anmeldelse skal være subjektiv og skal fremme skribentenes eget synspunkt, men måten du fletter inn denne setningen på får det til å hørres ut som om du har noe personlig imot Braid.

     

    Forøvrig, dere som er interesserte i dette spillet, ta en titt på giantbomb.com sin quick look av SMB, da får man virkelig et inntrykk av hvordan spillet er.

  10. Fikk ikke helt klart for meg hvilken type spill dette egentlig er. Action kan bety så mye. Er det et skytespill med rollespillelementer eller omvendt? førsteperson eller 3. person? ingen av delene?

     

    Uansett så ser det meget lovende ut, gleder meg til mere info kommer=)

     

    Er dere i gamer.no pålagt å skrive en viss andel artikler på nynorsk? Så jævlig slitsomt å lese. Må jo sitte å finlese alt for å få med meg innholdet.

     

    Liker at noen artikler blir skrevet i nynorsk, jeg.

  11.  

    Jeg er enig i at man ikke skal utestenge folk som ikke jukser, men VAC trenger en strenger policy. All juksing burde medføre "dødstraff", dvs utestengelse på livstid.

     

    Jeg var helt enig med deg før jeg leste denne nyheten. Gud vet hvor mange som har blitt feilaktig bannet og som har null sjanse til å få igjen spillene sine tilbake (forhåpentligvis er det bare en liten del).

     

    Hadde man vært 100% sikker på at de som blir tatt for juks faktisk har jukset, da er jeg enig med deg. Men dette er liksom det samme argumentet som man bruker mot dødstraff - hva skal man gjøre hvis man tar livet av en uskyldig?

×
×
  • Opprett ny...