Gå til innhold

bear^_InnleggNO

Medlemmer
  • Innlegg

    333
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av bear^_InnleggNO

  1. En annen ting verd å nevne er at stemmene er i typisk anime stil, dvs den kvinnelige delen av stemmene mange ganger blir så kvinete at du gnisser tenner, i alle fall gjorde jeg det, spesielt når den lille paraplyjenta med rosa kjole snakker, for en bøttekallet.

     

    Dialogmessig er den og ikke noe å skryte av, med klisjéer og forsøk på filosofi rundt liv og død.

     

    Det er et "ok" spill med som sagt fin grafikk og nydelig musikk, men spill består nok dog av flere deler.

  2. For å øke forvirringen maksimal blant venner og guild har tanken nå bestemt seg for å ta et tredje yrke på skuldrene, DPS. Så var spekteret fullført.

     

    Så, frågan:

     

    1. Hit cappen er hvor mye?

    2. Er 3K buffed AP nok til heroics?

    3. Expertise, hvor mye trenger jeg eventuelt trenger jeg det?

    4. Burde jeg gemme strength eller hit rating til jeg når cappen?

    5. Er 1 Str = 2.3 AP fremdeles (sett at man speccer strength i Prot treet)?

    6. Armor penetration, er dette noe å satse på eller?

     

    Har levelet som retribution men har ikke DPSet end game før så dette blir morsomt. Healing er gøy, tanking er gøy, DPS er under forsøk.

  3. bear nevnte jo at han var nummer 1 når han var ferdig med et run, så regnet med at det var snakk om overall DPS

     

     

    Som er relativt lavt (/shiver mtp. dps).

     

    For å klare opp litt i dette sa jeg:

     

    "Dog irriterende når man går heroics og ligger på 1.plass på DPS meteret når man er ferdig. "

     

    Savvy?

  4. Har ikke gitt noe inntrykk av at det skal være noe imponerende heller, bare informerer at paladins kan gjøre god damage når de tanker, noe jeg ikke synes andre tank klasser presterer.

     

    E1:

     

    Basert på min erfaring vel og merke, ja vet jeg kjenner ingen som er imba nok.

  5. En klart forbedring John :)

     

    Men et lite tips igjen, høres vel ut som en båndopptaker med hakk i båndet, uniteframsene kunne du gjort litt med. Skalert dem ned litt og tatt bort portrett bildet samt klasse merket. Gjort det litt mindre så unitframsen ikke stikker så langt ut på skjermen.

     

    Ellers en fin forbedring :)

  6. Vel gjør et forsøk da vel :)

     

    I mine øyne har spillet forbedret seg en del fra f.eks TBC, mye til det gode. Questene er mer varierte og består av mange forskjellige ting, som f.eks å samle skrap til å sette sammen en damptanks for deretter å kjøre rundt å smadre Scourge i denne tanken, eller ri på en drage og drepe Scourge, om du er tom for mana er det bare å flakse ned for et lite herremåltid med disse.

     

    Jeg tror det er bedre om du forsøker det selv og ser hva du synes :)

  7. Nå vet jeg ikke hvor mye andre tanks ligger på DPS messig men jeg ligger på rundt 1500 DPS i snitt på min paladin men har vært oppe på 2400 et par ganger (avanger's wrath). Men ligger mer eller mindre stabilt på 1500 DPS.

     

    Dog irriterende når man går heroics og ligger på 1.plass på DPS meteret når man er ferdig.

  8. Nei Kel er ikke så vanskelig så fremst alle gjør jobben sin. Skulle egentlig hadt MT plukke opp addsene og men fant ut at han kunne ikke mitigere skader godt nok til dette så vi bestemte oss for den løsningen med OT istede.

     

    Irriterer meg sykt at han var på 4%, har lyst å kvele off tanken når jeg tenker på det.

  9. Pish, har ikke fått alt gearet enchanted enda samt venter på å få fullført T7 settet, har chest og legs, mangler da head og shoulder fra Naxx og gloves fra emblems. Skal komme meg opp på 2k unbuffed jeg og, bare de forbanna abyss crystals kan dumpes litt i pris slik at jeg får encanted sverdet med superior spellpower.

     

    Hadde en sur opplevelse i Naxx i går.

     

    Hadde Kel nede på 4% igjen, så presterte OT å snuble kraftig i skolissene sine. Vi var 3 healere. Ene healer ble akkurat da frosttrappet, jeg var utenfor rekkevidde og den andre healer forsøkte å redde OT. OT klarte ikke å holde kontroll på situasjonen så akkurat da ene healer døde aggroet den andre healeren de nerubiene som OT skulle holde kontroll på. Før OT fikk kontroll døde andre healer og det var kun meg igjen. En DPS ble frosttrappet og til tross for Beacon of light døde MT, OT plukket opp Kel men vi var da nede på 2 DPS, 1 tank og 1 healer (med rundt 200k igjen av Kel). Måtte spamme Holy Light for å holde folket i livet, men dessverre gikk jeg OoM og hadde pots på CD. Divine plea og Arcane torrent ga noe men dessverre er 50% mindre effektiv healing nok til å krøple meg, så vi wipet.

  10. Vel det er en forbedring, fremdeles kan du gjøre et par småting. Ikonene på minimappet er i mine øyner ødeleggende for totalinntrykket jeg sitter igjen med av UIet ditt, de føles totalt utenfor og malplassert. Samt siden du har navnet hvor du er henne i Titan panelet kan du og fjerne det fra minimappet.

     

    Ellers begynner det å ligne på noe, synes du kanskje kan gå gjennom knappene på actionbaren, bandaging og HS er noe du ikke blir å bruke i kamp så det kan du slik sett fjerne.

     

    Ellers har du i mine øyne en fin UI, vil gjerne se hvordan den er når du er i kamp og i raid men bortsett fra det, nice one :)

  11. @John

     

    1. Fjern pilene i chatboksen. Ser ut som du bruker Prat så det skulle være et valg for det, veldig let å fjerne. Deretter skyv chatboksen så lagt inn på siden som det lar seg gjøre.

     

    2. Actionbuttons, trenger du virkelig alle? Rydd opp i dem, fjern de du ikke trenger. Samt bagmenue og minmenu trenger du heller strengt tatt ikke. Om du laster ned ArkInventory addonen trenger du bare å huske snarveien "B" for baggene dine, alle baggene kommer i et bilde som du kan redigere slik du ønsker.

     

    3. Stance baren (blood, frost, unholy) synes jeg står malplassert samt ikonene er alt for store. Dekker for mye av skjermen. Tune dem ned litt er mitt tips her.

     

    4. Minimappet er i mine øyne alt for stort, bruke noe enkelt som pMinimap samt fjern alle miniikonene. pMinimap er et lett lite addon for minimappet og gjør det minimalt, firkantet og stilrent. Tar heller ikke mye plass, eller minne.

     

    5. Buffs, Buffalo er saken her. Ser ikke om du bruker det men det er verd å bruke. Enkelt oppsett for buffer.

     

    6. Recount trenger du strengt tatt ikke ha oppe annet enn når du er i grupper. Min recount ligger helt øverst på skjermen, når jeg er utenfor grupper har jeg den skjult (/recount hide) og når jeg kommer i grupper, /recount show.

     

    Ver å merke, jeg er minimalist i addons, det du trenger og ikke noe mer. Kan titte på addonet mitt lengere opp (her). Synes ikke det er nødvendig å ha mer enn strengt tatt nødvendig oppe, det andre kan skjules og tilrettelegges.

     

    I tilegg bruker jeg SCT og SCT damage som scroling combat text. Best one there is :)

  12. Prospecting er svaret. Er et definitivt større marked for det.

     

    Her tror jeg det er forskjell fra server til server, på min server er saronite ore dumpet til det idiotiske, er heldig om du får 20G per stack, ellers ligger den på rundt 10-15G, mye grunnet at folk dumper prisen nå så innmari at det er sykt og ikke minst, forferdelig irriterende.

  13. Jeg sier som Ole Brumm; "Ja takk begge deler".

     

    Og velger derfor Paladin som tank. Brukbar damage til tank å være, tåler en god del (med unntak av enkelte bosser i følge enkelte, ikke personelig opplevet) og det er så å si umulig for en paladin å miste aggro for tiden ser det ut til selv når du tanker store puljer med mobbs.

     

    Forøvrig med paladin er "skade" indirekte en medvirkende faktor, des mer holy damage du gjør des mer threat får du.

×
×
  • Opprett ny...