Jump to content

NEMOSaint

Medlemmer
 • Content Count

  25
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

7 :)

About NEMOSaint

 • Birthday 04/20/1975

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Flere som kunne tenke seg å være med på BarCitizen på House of Nerds i Oslo? Det er neste fredag. Live stream fra CitizenCon Frankfurt. 18års grense siden det er ølsalg da. Åpent for alle. Om man har spillpakke eller bare er nysgjerrig. Da kan man få et innblikk i hvor de er og hvordan teknologien blir.
 2. FYI: Det er 18års grense siden det er ølservering. Det går an å kjøpe øl og pizza. /NEMOSaint
 3. Vi har spillere fra 23-47 år. Men majoriteten ligger vel på rundt 40.
 4. Det er spilling i kveld igjen, som ellers hver onsdag. Hyggelig om folk joiner Offisielt fra 21, men vi varmer opp som vanlig fra 20ish.
 5. Vi spiller mest coop for tiden, men oftere og oftere "attack and defend", eller "destroy target" med lag mot lag. Det er mer tilfredsstillende å spille mot menneskelige mål. Varmer også ofte opp med alle mot alle (deathmatch).
 6. Vi skal spille i kveld. For de som har lyst til å joine oss, så er det bare å si ifra Som tidligere sagt så spiller vi hver onsdag kveld fra klokken 21, men som vanlig er vi i gang med litt oppvarming fra klokken 20.
 7. Heisann folkens. Det blir spilling i kveld for de som har lyst til å joine. :-) Vi spiller fra 21, men åpner øl og kjører litt alle mot alle fra klokken 20...
 8. Vi spiller hver onsdag, og ofte på mandager... og det hender litt innimellom ellers også. :-)
 9. Går fint. Ble bare en minirunde på et par timer i går. :-)
 10. Knall... vi tenkte spillle litt i kveld faktisk
 11. Sender dere en PM jeg med litt detaljer. :-)
×
×
 • Create New...