Gå til innhold

henrikmain

Medlemmer
  • Innlegg

    397
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av henrikmain

  1. Til selve låta, høres bedre ut men lydene er veldig standard men det jeg reagerte mest på var at kicket ble nesten helt borte under melodipartiet, hva har skjedd?

     

    Det er noe som typisk skjer når man bruker FL studio. Det finnes måter å løse det på, men det innebærer litt ekstra pes ;) Jeg synes denne låta var ganske kul, liker kicken du har brukt. Ellers synes jeg "layeren" du bruker fungerer veldig bra.

     

    Hvis du er interessert i andre VST'er, er z3ta+ en meget bra en.

  2. Alle har vel tatt seg i å nynne til Whigfields klassiske eurodance-hit "Think Of You". Og alle har vi vel rødmet litt når vi innser hva vi nettopp har gjort. Men det er noe mystisk med denne låta, og sjangeren i seg selv. Noe vakkert. Det minner oss om en tid hvor Topp 20 og Go'elg fredag ettermiddag etter skolen var toppen av lykke. En tid hvor den største bekymringen man hadde var det vanskelige sistebrettet i Alex Kidd eller Super Mario Bros.

     

    Det er på bakgrunn av denne nostalgien at jeg har tatt meg den frihet å remixe denne klassikeren i en litt mer moderne og cheesy drakt. Sjekk den ut, og kom gjerne med feedback i tillegg. Sangen (og noen andre smakløse eurohouse/trance/dance-sanger) finner godtfolket på

     

    www.myspace.com/djkroppsspraak

     

    Den kan evt lastes ned i noe bedre kvalitet herfra:

     

    DJ Kroppsspråk - TOU.mp3

  3. Jeg sverger vanligvis til sjangre som punk, metal og sær hiphop, men er også noe svak for electrohouse o.l. Brukte noen minutter i FL Studio 8, og kom opp med følgende:

     

    http://www12.zippyshare.com/v/233728/file.html

     

    Er klar over at den trenger en del arbeid (f.eks er beaten er identisk gjennom hele låta), men kunne tenke meg mer konstruktiv kritikk. Hva synes folket om bassen og melodien? Veldig klisjé opplegg, IMO, men det var også noe av poenget. Blir sikkert bedre etterhvert ;)

  4. Fikk koblet fra den gamle disken uten at booting-problemet oppsto nå. Problemet med at jeg ikke får innstallert på en av de gamle RAID-diskene består fortsatt, men. Får samme beskjed om at "this computer's hardware may not support booting to this disk. Ensure that the disk's controller is enabled in the computer's BIOS menu". Herre!

  5. Har nå oppløst RAID 0-volumet, og begge 320 GB-diskene er nå konfigurert til SATA. Et nytt problem oppstod imidlertid da jeg skulle installere Vista på SATA-0-disken.

     

    Under installasjonsmenyen kan jeg velge mellom HD'ene jeg vil installere Vista på, valgmulighetene er de to 320 GB-diskene (SATA-0 og SATA-1), samt en gammel SATA-disk på 300 GB (SATA-4). Sistnevnte disk står oppført som "primary". Når jeg forsøker å installere Vista på en av de tidligere RAID-diskene får jeg beskjed om at "this computer's hardware may not support booting to this disk. Ensure that the disk's controller is enabled in the computer's BIOS menu". Jeg har satt begge diskene på "on" i BIOS, uten at det har hjulpet. Jeg har også prøvd å sette en av de to tidligere RAID-diskene som primary i BIOS, men finner ingen steder hvor jeg kan gjøre dette. BIOS finner SATA-0 og SATA-1 diskene under "drives", men ikke under "boot sequence".

     

    Det hjelper heller ikke å koble fra den gamle SATA-disken, ettersom PC'en da nekter å boote, også fra DVD-ROM'en, pussig nok; jeg får beskjed om at "SATA-4 not found".

  6. Hei

     

    Har hatt en Dell XPS 420 i ett år. Godt fornøyd med ytelsen, men har vært plaget endel med RAID-feil i det siste. Harddiskene er to WD 320 GB i et RAID 0-oppsett. Et raskt Google-søk avslører at XPS 420 plages mye av slike feil, og den generelle anbefalinen er å gå fra RAID 0, som er standardoppsettet, til vanlig SATA. To raske spørsmål:

     

    1. Hvordan reformaterer jeg RAID 0-diskene/partisjonen? Er vel et must å få fjernet alt innholdet på diskene før jeg går over til et SATA-oppsett.

     

    2. Hvordan går jeg frem for å få 2 x 320 GB i SATA i stedet for et RAID 0-oppsett?

     

    Føler meg nokså flau over at jeg ikke har klart å finne svarene på nettet, men jeg har som vanlig stor tiltro til at dere kan trå hjelpende til.

  7. Hei!

     

    Ble i stad oppringt av et skjult nummer. Jeg tar sjelden telefonen når jeg får slike oppringninger, så jeg valgte å overse det. Like etter mottar jeg en sms:

     

    "Ring meg på: +442074862562". Så vidt jeg skjønner er dette et britisk nummer, og jeg har ingen bekjente som befinner seg i Storbritannia. Nysgjerrig som jeg er lurer jeg på hva dette kan være, i og med at meldingen er på norsk. Kan det tenkes at dette er et svindelforsøk e.l?

     

    Mulig denne er feilpostet, men det er vel verdt et forsøk.

  8. Noen som kan anbefale noen album i samme gate som:

     

    GZA/Genius - Liquid Swords

    Ghostface Killah - Supreme Clientele, More Fish, Fishscale

    Army Of The Pharaohs - Ritual Of Battle

    Demigodz - The Godz Must Be Crazy

    Jedi Mind Tricks - Violent By Design, Visions Of Ghandi, etc

     

    Fellesnevneren her er at samtlige artister/grupper har (etter min mening) ekstremt interessante beats, gjerne orkestrale (Army..) eller mer 70s soul/funk-inspirerte (Ghostface). Jeg er en sucker for bra, gjerne melodiøse (men ikke polerte/R&B-inspirerte) beats, så jeg tar gjerne i mot anbefalinger av album med slike.

  9. Slik jeg har forstått åndsverksloven, er det hovedsakelig de "store fiskene" som bevisst har lastet opp en mengde åndsverksbeskyttet materiale, som i realiteten risikerer straffeforfølgelse. Vanlige brukere som har lastet ned et album i ny og ne, har lite å frykte. Verre er det for de som nærmest ukentlig har lastet opp flere titalls GB.

     

    Dessuten kan jeg ikke i mine villeste fantasier se for meg at IFPI representerer undergrunns- eller indie-labels, derimot fungerer de vel mer som løpegutter for EMI, Sony, Columbia, osv.

  10. Siden midten av mai har hoved-PC'en min nektet å skru seg på når jeg trykker på på-knappen. På grunn av eksamener og utenlandsturer utsatte jeg reparasjonen av denne i litt over en måned. Da jeg i forrige uke undersøkte maskinen, tydet alt på at PSU'en min hadde tatt kvelden (en Chieftec 360 W som jeg uansett hadde planer om å bytte ut), så jeg gikk til anskaffelse av en Mist 500 W. Problemet forsvant imidlertid ikke, men jeg tror jeg har kommet til kjernen av problemet: Når jeg kun plugger inn 20-pins-kabelen til hovedkortet (ASUS P4C800-E Deluxe) starter maskinen (uten at systemet booter, selvsagt), men når jeg i tillegg plugger inn 4-pins ATX12V-kabelen, nekter maskinen å slå seg på. Antar at dette problemet derfor skyldes hovedkortet. Noen tips til hvordan dette kan løses - eller gjør jeg lurest i å skaffe et nytt hovedkort?

  11. Da jeg slo av PC'en for et par dager siden, hørte jeg at den lagde en slags metallisk "klang"-lyd som jeg aldri hadde hørt før. Jeg tenkte ikke noe mer over det før dagen etter, da PC'en overhodet ikke reagerte da jeg trykket på på-knappen.

     

    Tidligere har jeg slitt med en dårlig kabelforgrening/strømsplitter/hva det nå heter, så jeg tenkte det kunne være noe i veien med den. Først slo jeg den "av", hvorpå maskinen min reagerte med å pipe høyt, mens viften på PSU'en plutselig ble vekket til live i noen sekunder. Da jeg slo på strømtilførselen til kabelforgreningen igjen, og trykket på på-knappen, startet maskinen tilsynelatende som vanlig. Jeg fikk opp en vanlig Windows-feilmeldingssak under booting, og valgte å starte i safe mode. Ingen suksess - maskinen slo seg av igjen bare noen sekunder etter dette.

     

    Jeg har forsøkt med flere forskjellige kabelforgreninger/strømsplittere, uten at det har gjort noe utslag. Noe sier meg at PSU'en er ute å kjøre, men jeg tar ikke sjansen på å bestille en ny hvis det skulle vise seg at det er noe galt med HK'et e.l. PSU'en er en 360 W Chieftec-sak, som har fungert mer eller mindre greit i tre år. Resten av oppsettet: 1x DVD-ROM, CD-RW, P4 Prescott 3.2 GHz, 2 GB RAM, GeForce 7800 og ASUS P4C800-E Deluxe. Dette oppsettet har jeg hatt i en god stund, uten at det har bydd på noen problemer.

     

    Noen som har noen innspill?

  12. Når jeg spiller av en rekke av DVD'ene mine med min stasjonære DVD-spiller, opplever jeg at lydstyrken varierer sterkt, fra svært lavt volum til altfor høyt. Dette er særlig irriterende når jeg ser på musikk-DVD'er, ettersom jeg hele tiden må benytte meg av volumknappen for å "jevne ut" dette.

     

    Problemet er ikke der når jeg benytter meg av andre DVD-spillere (f.eks på laptopen), så det er lite sannsynlig at det er DVD'ene det er noe galt med. Jeg har også byttet høyttalere et par ganger, uten at det har hjulpet. Jeg antar at det er noen innstillinger på DVD-spilleren (Sony DVP-NS410), eventuelt TV'en (vanlig Thomson 28'' widescreen) som kan fikse dette problemet, men har ikke funnet frem til disse. Noen som har noen forslag?

×
×
  • Opprett ny...