Gå til innhold

winmedi

Medlemmer
  • Innlegg

    1 386
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av winmedi

  1. 31 minutes ago, torbjornhb said:

    Kanskje dumt spørsmål, men gir du telefonen nok tid til å fullføre Face ID skanningen?

    Ja, har hatt ingen problemer med andre iPhoner tidligere. Når jeg har telefonen over leseren og Face ID er fullført skjer det ingenting. Flere har problemer med dette feks:
    https://www.reddit.com/r/iphone/comments/190tt6m/iphone_15_pro_apple_pay_not_working_consistently/

    https://forums.macrumors.com/threads/apple-pay-not-working-every-time-hold-near-reader.2405543/?post=32636259#post-32636259

    • Liker 1
  2. Er det flere her som har problemer med å betale med Apple Pay? Er perioder det fungerer helt fint, andre ganger ikke i det hele tatt. Når jeg tar mobilen mot kortleseren så reagerer ikke telefonen når dette skjer. 

    Har en iPhone 15 Pro Max. 

  3. 15 minutes ago, Lemongrass said:

    Hva koster premier league via T-we sitt poengsystem? Ser det koster 460 poeng, og når jeg trekker fra de inkluderte 120 poengene blir det 340 gjenstående poeng. Jeg må bekrefte at jeg binder meg til 30 dager før jeg får opp prisen for de ekstra poengene så ønsker å høre her først.

    Er det ikke best om du kontakter Telenor?

  4. Det blir en iPhone 15 Pro Max på meg. Har nå iPhone 11 Pro Max. Tror hoppet blir merkbart. Håper iallefall det. 

    Har vært på tanken å nedgradere til en Pro, men liker skjermstørrelsen og batteritiden på Pro Max fremfor Pro. Men Pro Max er for stor i lommen føler jeg. Vanskelig dilemma.

  5. 3 hours ago, ps5finderpls said:

    Kjøpte en PS5 GOW rangarok bundle fra coolshop.no                                                                  Kommer jeg til å få den 9 november som annonsert eller må jeg vente lengre?               Bruker postnord som shipping.

     

    Jeg antar at de sender den fra lageret sitt den 09.11, uten at jeg vet det 100%. Var i alle fall det Komplett gjorde med PS5 + Fifa 23 bundle i september mener jeg :)

  6. 55 minutes ago, CaZpeR said:

    Klarer ikke å finne noen klare kilder på det, men 1000 omtales som A-chassis, 1100 som B-chassis. Kanskje grunn til å tro at C-chassis er 1200-modellen. 

    (kilde på A og B: https://itigic.com/ps5-chassis-b-what-it-is-what-it-means/)

    Ja, var inne på samme side. Men det har ingenting med bokstaven etter nummeret da?  Altså feks 1100-A/B. Der A er disc-versjonen og B er digital-versjonen? Men hva er C da?

     

    Edit: Chassis C må være 1200-modellen siden de i artikelen skriver at chassis A er 1000 og B chassis er 1100

  7. 1 minute ago, Teodor1979 said:

    Ute av gamet en stund grunnet fallulykke, salg av hus og slikt…

    orker ikke lese gjennom tråden så tar latmannsmetoden her inne;

    Går det an å få en pekepinn på når kan man forvente å kjøpe en PS5 til en tilnærmet normal pris?

    Anbefaler deg å følge denne tråden. Her vil du bli oppdatert så fort det er en PS5 til salgs. Det har vært mange muligheter til å kjøpe i det siste :)

     

     

    • Liker 1
  8. 19 minutes ago, Theo343 (takk for meg) said:

    Hvis mulig ville jeg ventet til 1200 versjonen var i butikken. Den er allerede til salg men det er fortsatt mye 1100 versjoner i lagrene ut i fra hva andre som nylig har kjøpt rapporterer.

    Ellers ryktes det om at vi er kun få måneder unna PS5 Slim (ryktet lansering i 2023). Og som vi vet fra PS4 så er vi ikke langt unna PS5 Pro men PS5 Slim er nok mer realistisk om man vil vente.

    Om ikke ville jeg i det minste ventet på at 1200 versjonen begynte å dukke opp i Norske butikker, hvor den viktigste endringen er vesentlig bedre kjøledesign som gir en  mye bedre varmefordeling (målt hotspots på baksiden av konsollen). Samt opptil 50W lavere strømbruk i krevende titler.

    Årsak til lavere strømforbruk er etterlengtet krymping av chippen fra 7nm til 6nm.
    image.thumb.png.81c18896cd21cfb47aa9a98443e50c7d.png
     

    1200 versjonen av PS5 er rett og slett en meget god konsoll. PS5 Slim kan ha nye barnesykdommer igjen.

    Personlig tviler jeg på at vi kommer til å se en PS5 Pro. Hovedgrunnen til at PS4 Pro kom til markedet var fordi PS4 allerede "utdatert" da den kom. Blant annet kom 4K-TVer på markedet fortere enn forventet.

    Har det vært noe tegn til 1200 versjon i Europa enda? Har ikke sett noen her til lands enda.

  9. 20 minutes ago, Ephrus said:

    Har det noe med at Sony har den avtalen med Call of Duty? Synes det er rart at kun Playstation Direct skal selge denne bundlen. Skjønner ikke hva Sony kan tjene på det? Åpenbart at den MW2 bundle vil selge konsoller. Men vi får se

×
×
  • Opprett ny...