Jump to content

Unicorn

Medlemmer
 • Content Count

  76
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 :)
 1. Stort sett bare design som er forskjellig på lg oled CX vs GX? https://www.displayspecifications.com/en/comparison/a45610558f
 2. Ser ut som 8K-TV begynner bli "rimelige", nesten... Noen som har erfaringer/meninger om disse? Feks denne; https://www.komplett.no/product/1127034/tv-lyd-bilde/tv-video/tv-er/samsung-75-qled-smart-tv-qe75q950r Test som man må betal for å lese; https://www.lydogbilde.no/test/tv/samsung-qe75q950r-qled-8k-3/?hw=1 (virker som den fikk god review)
 3. Bestilte nettopp Shield selv (bruke som Plex-server aswell). Men tipper ATV er mer intuitiv i bruk.
 4. Bassen er hissig, indeed! Jeg trenger å minske buldringen.. Hva betyr egentlig bak veggen? Jeg prøvde endre på måten den sto på, men ble usikker på hva som funka best mtp akkurat det.
 5. Var mer connectivity-muligheter (hdmi, dts-hd, bt), og ikke medfølgende bass+høyttalere feks som ble avgjørende her. Samt såklart prisinga på alt til slutt. Blir dyrt om man skal legge på tilsvarede bundle (betalte 6500). Ser bare bassen til Sonos er like dyr som Arcen. Men skal innrømme at den antagelig er mer akseptert av det andre kjønn, by the looks of it
 6. Voksen sjargong.. Men ja, Sonos ARC var aldri et alternativ her heller. Leste flere steder om det samme, før jeg gikk for HW-96R rather.
 7. Kunne jeg fått sett litt bilder av oppheng både av planke og bakhøyttalere? Evt info om hvilke feste+skruer osv som ble brukt.
 8. Liker bedre dette alternativet evt; https://www.elkjop.no/product/tv-og-bilde/tv/153748/lg-65-cx-4k-oled-tv-oled65cx - men mulig qled vs oled er smak og behag.
 9. Var mest bare for å bekrefte at jeg hadde skjønt greia, ish. Men tenker jo samtidig at det sikkert er fornuftig å koble til ting der hvor standard/fart er høyest, kanskje. TV har hdmi 2.1, vs planken feks. osv. (selv om det ikke har noe å si per i dag). Sikkert ikke så mye å si for sync læll. Feks av lyd og bilde. Lite merkbart.
 10. Si at jeg har TV med eARC + lydplanken som har det samme. Og shield pro connecta til TV via hdmi. Hvor den kjører Plex Server og lagrer/spiller av via ekstern disk koblet til den. = full pupp? Aka ukomprimert Dolby TrueHD om videofil som spilles av har det.
 11. Hvor i rommet er det optimalt å sette subben egentlig?
 12. Om jeg bruker denne på min, så lager ikke de bakre høyttalere lyd. I alle fall under vanlig Spotify fra PC feks via hdmi. Men godt mulig det er annerledes om man benytter ARC fra planke til TV og spiller av derfra. Har ikke TV enda, så derfor. Får du musikk via feks Plex avspilt på samtlige høyttalere med standard satt på planke?
 13. Ser at Sony sin har Dolby Vision, og Samung med HDR10+. DV virker å være "best"? Når vi tenker HDR.
 14. Vurderte denne jeg også, men spørs om den kommer i nærheten av samme tilbudspris. Har ikke sett den på salg enda. Prøvde finne en butikk som kunne spille av demo med den, men var ikke å finne utstilt enda. Slet visst litt med levering.
 15. https://classic.prisjakt.no/product.php?j=5295702,5258827 Ta disse opp mot hverandre da feks. Samme pris. Ene 20" større. Synes det er vanskelig å skulle velge mellom de, egentlig. Mulig OLED også er en faktor mtp lengde? 65" = 2.77m 85" = 3.63m Ca 1m forskjell. Ikke veldig mye, sånn egentlig, på 20".
×
×
 • Create New...