Gå til innhold

adventure

Medlemmer
  • Innlegg

    9
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av adventure

  1. Tror du ikke det er en mulighet for at det kan være problemer med disken som har fått Windows backup til å feile?

     

    Jeg ser på det som lite sannsynlig siden det var en splitter ny disk..pluss at windows backupen på disken plutselig begynte å endre filnavn og filtype, og etterhvert ble jeg nekta tilgang til noe som helst.

  2. Nå har jeg prøvd å ta ut harddisken og koble den internt gjennom SATA. Satt den som 3. boot device og selv da låste pcen seg, og når jeg disabled den skjedde akkurat det samme. Kan vel konkludere med at den er ødelagt. Men mistenker kanskje at backupsystemet i windows 7 har forårsaket feilen. bestemte meg for å ta automatisk backup hver søndag, og den skapte bare en fil som etterhvert het 1=1, og etter det begynte den å fuske. Har du hørt om noen sånne problemer relatert til backup i 7 ern?

  3. Hvis den har blitt "raw" er det partisjonstabellen som ikke kan leses av operativsystemet eller er korrupt. OS kan da ikke identifisere datatype i denne og viser den som RAW (default).

    Sjekk at signalkabel er skikkelig tilkoplet og slett eksisterende partisjon(er) på den , opprett den/de pånytt med ny mappet stasjonsbokstav enn M og formatter partisjonen(e) på den.

     

    Edit:

    noen ganger når jeg prøver å formatere får jeg bekjeden CRC eller overflødighetskontroll

    CRC error er ikke noe godt utgangspunkt og er nok årsaken til korrupsjonen fra start av.

    Ting som kan forårsake dette:

    Connection cable for boksen er dårlig.

    Din USB root hub / kontroller i din PC .

    USB->SATA Kontrolleren som sitter i selve boksen er dårlig.

     

    takk for svar! Prøvde å formatere i DoS men det fungerte heller ikke, bare låste seg etter 16%. Det går heller ikke an å slette partisjoner for da får jeg bare CRC beskjeden. Mener du dermed at disken antageligvis er ødelagt?

  4. Hei! Kjøpte meg en ny ekstern harddisk for ikke så lenge siden og prøvde å kjøre ukentlig sikkerhetskopiering gjennom windows 7. Men plutselig fikk jeg ingen kontakt med harddisken i det hele tatt. Etter hvert ble den oppdaget men det står RAW som filsystem og ikke NTFS eller FAT32. Og noen ganger når jeg prøver å formatere får jeg bekjeden CRC eller overflødighetskontroll..disken dukker opp under min datamaskin men jeg får beskjed om å formatere før jeg kan bruke den, men det går som sagt ikke. Noen som har peiling og kan hjelpe? :hmm:

    post-236593-0-73770300-1303458620_thumb.png

    post-236593-0-66912400-1303458630_thumb.png

  5. Burde ikke disse gi like bra video siden de har mye av de samme spesifikasjonene?

     

    Å se videokvalitet ut fra spesifikasjoner er minst like vanskelig som å se bildekvalitet ut fra spesifikajsoner. Videokvaliteten avhenger av veldig mange faktorer og et kamera med (bra) 720p kan godt se bedre ut i praksis enn et med (dårlig) Full HD kvalitet. Jeg har ikke brukt noen av disse kameraene selv så jeg kan ikke si noe om hverken bildekvalitet eller videokvalitet.

     

    Det man kan se ut fra spesifikasjoner er om kameraene oppfyller minstekrav til funksjonalitet. For å finne ut hvor bra de er i praksis er ofte eneste alternativ å kjøpe, men tester kan være til stor hjelp. Å se opptak på youtube kan også være veldig nyttig, men husk at det du ser der sjelden er output rett fra kameraet og etterbehandlingen vil også påvirke sluttresultatet.

     

    Så med andre ord er det nærmest umulig å avgjøre på papiret ut i fra spesifikasjoner hvilket

    som avgir best bilder og video? Er såpass mange kameraer å velge mellom, men for bare vente til det er skikkelige tester ute da tror jeg. Tusen takk for hjelpen:)

  6. Hei folkens! Ser etter et nytt kompaktkamera som filmer i full HD og har bra kapasitet på batteriet. Ganske irriterende å måtte dra med seg 6 ekstra batterier hvis man skal på en naturtur. Men uansett har sett på

     

    IXUS 220 HS

    Sony HX 7

    Panasonic TZ20

    Nikon P300

     

    Tror IXUS 220 har best batterikapasitet da disse GPSene og WIFI stjeler nesten alt. Men er det noen som har noen nye gode erfaringer med kamera som gir Full HD video? Fint om noen kunne kommet med noen råd:)

×
×
  • Opprett ny...