Gå til innhold

xoura_himori

Medlemmer
  • Innlegg

    235
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av xoura_himori

  1. MSI over Alienware any day. Jeg er mer imponert over at dem har klart å stappe inn 16GB RAM, GTX 970m, i7-4720HQ, 1TB HDD + 128GB SSD inn i et kabinett som er 1.99cm tykt og veier 1.96kg uten at dette går utover temperaturen.

     

    Det at det ikke er noe problem med temperaturen i dag er viktig, men det som kanskje er mer viktig er hvordan det er å rengjøre pc'n for støv i fremtiden. Jeg har selv en MSI GT70 som jeg for et par uker siden hadde oppe i 97 °C under spilling. Denne temperaturen gikk ned til 60 °C med ca 8 skuer og full tilgang til å blåse ren hele pc'n innvendig.

    Problemet med tynne pc'er er at dette ofte, men ikke alltid er like lett som på større pc'er.

  2. Hei.

    Mamma har en Tertitten mail konto ([email protected]) som hun gjerne skulle loget på med windows live mail eller et lignende program. Jeg har prøvd en stund nå med windows live mail å sette denne opp, men jeg finner ikke server for innkommende og utgående mail til tertitten....

     

    Håper dere kan hjelpe meg litt her da jeg ikke vet hva jeg skal gjøre :)

  3. Til og med på strømsparingsmodus skal ikke den trekke 70%, man skal jo fortsatt kunne jobbe på maskinen ikke bare se på den.

    Bra det ikke bare er jeg som mener at verkstedet er helt på tur når jeg får beskjed om at alt er som det skal være med pc'n.

    Men hva kan jeg gjøre for å få verkstedet til å skjønne det, eventuelt få en ny pc?

  4. Jeg vil tro det er noe annet lugubert som ligger bak.

    Ingen grunn til at svchost skal bruke så mye. Har du flere av dem kjørende?

    Det er 12 av dem som kjører (samme som jeg har på mine 2 andre pc'er med windows 7)

    Men det er bare den ene av dem som bruker så mye prosessor kraft. Men det er ikke bare den som er problemet som sagt. Når den har roet seg ned etter ca 15 minutter.... så bruker alt annet, for eks. internett explorer på en youtube video med 360p 70-90% prosessorkraft (ikke fullscreen). Til å med paint bruker rundt 70% prosessorkraft hele tiden.

     

    Som tidligere nevnt så skal jeg se på det med strømsparing modus når jeg får den tilbake fra verksted.

  5.  

    A6-4455M er en svak prosessor, ingen tvil om det. Men at svchost skal ligge på 40-80% på desktop der nesten et tegn på andre problemer, dette er typisk for mange virus, men siden du har reinstallert windows så mange ganger så virker det litt rart, med mindre du bruker piratkopiert windows som har virus inne i seg selv.

     

    Andre ting er hvis prosessoren klokker seg ekstremt lavt pga strømsparingsinstillinger eller sensorfeil, så vil dette gå drastisk ut over ytelsen.

    Det er ikke en piratkopiert windows. Det er en windows CD som jeg har kjøpt fra komplett.no

    Når du sier strømsparing innstillinger så kan det ligge noe der ettersom at verksted sier at de ikke finner noe galt med pc'n.

     

    Når du sier svak prosessor. Mener du da så svak at den ikke skal kunne spille av filmer i HD eller full HD?

  6. Disse maskinene kommer somregel med masse bloatware, prøv å kvitte deg med dem og se om du ser noen endringer. De blir jo ikke brukt alikevel.

    Før jeg sendte den inn til verkstedet så formaterte jeg og installerte regn windows og prøvde da. Samme resultat. Ventet på alle oppdateringer, samme da også. Tilbakestilte pc'n til fabrikk og ventet på alle updates. Fortsatt samme feil. Dette gjorde jeg 3 ganger med fabrikk og regn windows.

  7. Hei.

     

    Jeg starter med å gi linken til pc'n som jeg har kjøpt.

    https://prisguiden.no/produkt/samsung-535u3c-a05se-192892/detaljer

     

    Dette er en pc jeg kjøpte til mamma da hun ønsket seg en liten og lett pc som hun kunne ha med seg rundt og se på litt film og surfe på nettet med.

     

    Men da vi kom hjem og prøvde denne pc'n så fant vi fort ut at ikke alt var helt bra med denne pc'n. Når vi starter den opp så sitter svchost.exe og kjører på 40-80%. Med bare skrivebordet oppe!! Og når den har roet seg, etter ca 10 minutter... så går vi på nettleseren for å prøve youtube, men her så sitter prosessoren og jobber på 100% på fullscreen og 360p.

     

    Har hatt denne pc'n inne på verksted 2 ganger alt og det jeg får beskjed om at dem ikke finner noen feil og at alt er som det skal være.

     

    Er det virkelig en så svak pc at den ikke engang kan åpne paint uten å bruke 70% prosessorkraft i 3 minutter?

     

    Jeg betalte faktisk 5 000 for denne pc'n for 3 månter siden og jeg skulle ikke tru at en A6 4455m prosessor var så svak. Har prøvd mye svakere intel prosessorer og amd prosessorer før som ikke har hatt noen problemer med noe av det som denne her sliter med.

     

    Takk til dere som kan gi meg noen fornuftige svar på hva som kanskje er galt med den. Og kanskje også fortelle meg hva jeg skal gjøre for å få ny pc, eller få denne til å funke...

  8. Hei.

    Jeg har akkurat byttet hard disk i min mor's samsung 5 serie laptop og driver med å installere drivere og har funnet en side med alle driverne jeg tror jeg trenger. Men disse sidene med komplett liste over drivere har en tendens til å ikke ha oppdaterte grafikkdrivere og andre drivere som ofte blir oppdatert.

     

    Så jeg lurte på om noen her kunne hjelpe meg litt med å finne en nyere driver til denne APU'en for meg.

    Her er linken til driverene jeg har funnet.

  9. Det jeg ikke helt forsto var om dette gjaldt alle mobiltelefoner eller bare iPhone?

    De mener at kopieringsavgiften også gjelder mobiltelefoner, og krever etterbetaling av avgiften for iPhone-telefoner solgt helt tilbake til 2009.
    Ser ikke at iPhone er spesielt mer egnet til piratkopiering av musikk og underholdning enn andre smarttelefoner, så dette er så underlig som det kan få blitt... Det er som om NRK kun skulle kreve lisenspenger om du eier en TV fra LG.

     

    Andre smart telefoner har eksterne minnekort som du betaler for? Vet ikke om det er dette dem tenker men kan virke sånn.

  10. Dersom du skal overklokke litt kan det lønne seg med k prosessor og tredjepartskjøler. Ville også lagt på noen hundrelapper for dette skjermkortet http://www.prisjakt.....php?p=1952152.

    Ville også vurdert HX psu. CX er det billigste og mindre stabilt.

    Jeg er enig i alt dette, men jeg vil også nevne at det er viktig å tenke fremover. En CX strømforsyning er mindre stabil (som er nevnt) og det er ikke så morsomt å bygge med en sånn strømforsyning. Så en TX, HX eller AX (billig til dyr, lav til høy kvalitet) er de strømforsyningene jeg kan noe om og vil anbefale.

    Også kanskje lurt å kjøpe litt større strømforsyning enn det du trenger i dag med tanke på utvidelse?

     

    Det er også greit å tenke på at du kanskje vil overclocke senere en gang (da kan du kjøpe ny kjøler senere)?

     

    Skjermkort så er jeg enig med dem over her at du burde gå for et GTX 770 kort (som jeg også har i handlekurven jeg linket).

  11. Nei, en aldri så liten forglemmelse der, så det vil komme i tillegg, ja

    Vet ikke om du har sett det enda, men du mangler CD-rom også.

     

    Jeg har laget en ny handle liste til deg. Den er koster litt mer, men du får et betydelig kraftigere skjermkort, en prosessor du kan overclocke og en powersupply som er mye bedre å jobbe med. Har også brukt litt mindre penger på skjerm.

     

    http://www.komplett....EC-DF8233AD84B3

     

    Et kabinett som anbefales sterkt er Fractal Design Define R4, men dette koster 350 kroner mer da..

  12. Er vel bare å bytte viftene det? Jeg kjører H100i med SP120 Quiet Ed's og de er rimelig stille. Skulle det fortsatt være for mye bråk følger det jo med motstander du kan koble på for å få de til å kjøre enda saktere.

     

    Dør med vindu til R4 på Komplett.

    Forklarte meg kanskje litt dumt når jeg sa det jeg sa med viftene til H100i. Det er ikke viftene det er noe galt med. Det er tilførselen til viftene fra vannblokken som får viftene til å lage sykt mye lyd. Dette har jeg fått beskjed om fra komplett sin kundeservice og flere forums at er et vanlig problem med 90% av alle H100i kjølerne.

     

    Når han så vinduet på R4 så endte det med at vi kjøper et sånt et. Takk for det, jeg viste ikke det fantes en gang :)

  13. Takk for tilbakemeldinger.

    Snakket litt mer fetteren min og fikk han til å lese dette dere har skrevet.

    Når det kommer til kabinett så ønsker han et kabinett med vindu på siden. Så med andre ord så er R4 kabinettet uaktuelt for han. Men fint om det er andre kabinetter som er bra?

     

    Kjøler fant han ut at kanskje ikke var så dumt, men han tenkte på vannkjøling. Jeg har selv en H100i som dere kan se under, men dette er en kjøling jeg ikke vil velge ettersom det er en kjøling som har et helvetes problem med støy fra viftene med mindre du kobler viftene til hovedkortet og ikke vannblokken.

    Er det en annen vannkjøling som kanskje kan anbefales i stede for?

  14. Hei.

    Jeg skal nå snart bygge en Gaming og bilde/videoredigerings pc for fetteren min og har laget en handleliste over hva jeg mener er et riktig oppsett til han. Vil egentlig bare ha noen kommentarer før jeg handler så jeg ikke går på en stygg smell et sted.

     

    http://www.komplett.no/k/shoplist.aspx?mode=receive&si=1236436&su=A2ECD8E3-56EB-4D21-A820-EDB378BADDD3

     

    Dere vil sikkert kommentere prosessorvalg og overclocking så jeg kan svare på dette med en gang.

    Vi har ingen planer om å overclocke nå, men den skal overclockes med en annen kjøler om noen få år når han trenger mer krefter.

  15. 2

    Tuller du med oss eller?

     

    Poenget hans var ikke at du skulle vise at du kunne svare på hva 1+1 var. Men heller det å se om du skjønner at det er nødvendig med mer informasjon enn det du har gitt oss. Jeg håper du også skjønner at det finnes flere forskjellige skjerm modeller på markedet på samme måte som det finnes biler.

    Har du en Lada hjemme så vil nok ikke sidedøren passe på en BMW.....

     

    Om du gir oss modellnavn og skjermstørrelse så kanskje det er noen her som kan hjelpe deg? Også en ide og spørre om hva som trengs av informasjon for at vi kan hjelpe deg om du ikke vet det selv.

  16. Hei.

    Jeg har en kollega som nylig har fått en ny jobb pc. Når han skal koble seg på serveren "server1 (P:)", vi bruker den som en felles hard disk, så får han melding om feil passord eller brukernavn. Dette skjer bare første gang han skal loge inn hver gang han skrur på pc'n. Han får et brukernavn som ser sånn her ut:

    Eksempel/Administrator.

    Fjerner han "Eksempel" delen i brukernavnet og skriver inn passordet så kommer han seg inn.

    Hvordan får vi satt pc'n opp sånn at han slipper å skrive inn brukernavn og passord (får automatisk innlogging) når han skal på servere? Vi tror det er noe han har glemt å gjøre ettersom jeg kommer inn på serveren uten å skrive inn passord og han trengte ikke på sin gamle pc.

     

    Vi bruker forresten Windows xp operativsystem.

  17. HUSK å legge tynt lag med paste. Som sagt, ett lite kort på midten av cpu. Dette har mye å si for effekten av pasten.

    Takk for påminnelsen. Kommer nok til å lese en god del til og se noen videoer før jeg faktisk gjør dette ettersom det ikke er før til helgen jeg skal få pc'n på benken :)

  18. Hei. En kamerat av meg skal bytte cpu kjøler og han har 600 kroner å handle kjøler for og vi har funnet denne: http://www.netshop.no/Avdelinger/Datautstyr/Kjoeling/Kjoling,-vann/Komplette-sett,-intern/Intel-High-Performance-Liquid-Cooling-2200RPM---33mm-For-socket-2011-1366-1155-51960-p0000182793.aspx

    Kjenner flere som er fornøyd med denne kjøleren og lurer på om den er grei.

     

    Jeg må selv ha noe kjølepasta så lurer på om noen kan finne dette for meg også.

     

    Takker for hjelpen på forhånd

×
×
  • Opprett ny...