Gå til innhold

christer12

Medlemmer
  • Innlegg

    17
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av christer12

  1. Hadde et håp for 32" men den var 1440p. Det er for lav vertikal oppløsning når jeg har hatt 1600p i årevis. Hvorfor satses det ikke mer på 1600p eller noe imellom 1600p og 4K? For spillytelse hadde det vært perfekt. 

     

    Om ikke noen av disse skjermene falt i smak, har Samsung også lansert en quantum-dot QLED 32" med 4K oppløsning, men den skjermen har ikke HDR støtte og "kun" 250cd/m2

     

    Du kan lese mer om de nye skjermene her

  2. Får ikke mitt nye hovedkort til å starte. Hører bare en klikkelyd som kommer fra strømforsyningen når jeg trykker på slåpå-knappen på hovedkortet.. Virker som den prøver å slå seg på, men ikke fått PCen til å starte..

     

    Har et Asus P9X79 WS hovedkort og en Seasonic X760 strømforsyning.

     

    Noen som vet hva problemet kan være?

  3. Han burde få enda strengere straff. Han fikk både penger av NAV og i tillegg dro inn masse penger på dette. Utnyttelse av staten bør straffes hardt. Blir lønnsom å bedrive kriminalitet i Norge. I tillegg vet alle at sånn virksomhet er ulovlig. Så han burde forstå at han kom til å få bot og fengsel.

     

    Blir flau over de lave straffene i Norge. Kriminaliteten blir ikke lavere av for lave straffer, tvert imot. Det blir mer.

×
×
  • Opprett ny...