Gå til innhold

PS360

Medlemmer
  • Innlegg

    52
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av PS360

  1. Såvidt jeg kan se drives nettbutikken av Expansys på lisens fra Orange.

     

    Under punkt 1.8.1 og 2.2 i T&C kommer det frem at moms ikke er inkludert, noe som innebærer at du må betale 25% i moms i tillegg.

     

    Har handlet fra Expansys for et par år siden, også det en mobil som ikke var lett å få tak i i Norge. Da fikk jeg telefonen tre dager etter bestilling og faktura fra transportselskapet på moms og tollbehandlingsavgift i etterkant. Så det blir fort en del mer enn 7660 kroner. Ikke forvent Norsk OS.

  2. Takk for svar, men da kan det hende at jeg har formulert meg litt klønete.

    Hovedpoenget mitt var at jeg ville redeeme den nå slik at den ikke gikk ut og å finne en måte å "bevare" den redeemed i PSN slik at jeg bare kan laste den ned når jeg får PS4 :3

     

    Gå inn på: https://store.sonyentertainmentnetwork.com, velg språk, logg inn (øvre høyre hjørne),

    sett musepekeren over brukernavnet ditt, velg "redeem code", skriv inn kode.

    Deretter går du til:

    https://store.sonyentertainmentnetwork.com igjen.

    Søk på "Assassins Creed 4", velg den der det står "Assassin's Creed 4 Black Flag Discount", klikk "add to basket", klikk på handlevognen i øvre høyre hjørne, velg "proceed to checkout". Deretter betaler du som om du hadde brukt en ps3/ps4.

     

    Skrev denne litt kjapt, så hvis jeg er litt uklar får du si ifra :)

     

    EDIT: Endret første og andre link.

  3. I RSS-feeden til Gamer.no skilles det ikke mellom redaksjonelle spillanmeldelser og brukeranmeldelser. Dette har blitt et irritasjonsmoment, da ikke disse alltid innehar like høy kvalitet som Gamers. Ei heller burde dette være et problem å gjøre noe med. Er det fra Tek tenkt noe på denne problemstillingen? Er aktiv leser hos dere, men leser færre anmeldelser enn før pga. dette og går heller til GR, hvor man til og med får nyheter og redaksjonelle spillanmeldelser på hver sin RSS.

     

    I tillegg hadde jeg satt pris på om dere kunne gjort noe med forumtrådene som kommer i RSS, da disse også er tidvis godt skjult og man ikke forventer en tråd til noe som høres ut som noe dere kunne hatt en artikkel om. Håper dere snart får en løsning på dette, det er ikke verre enn å skrive:

     

    Brukeranmeldelse: Need for Speed xxx

    og

    Forumtråd: Skru på Playstation bla bla

     

    Forøvrig liker jeg at dere inkluderer forum og brukeranmeldelser, bare tydeliggjør dem! ;)

  4. morsomt at et selskap som har rævkjørt så mange titler opp igjennom i form av melking, og egentlig ikke har en eneste skikkelig god spillserie å vise til tjener så rått! De vet hva som selger, det skal de ha.
    Dette var jo et litt teit utsagn mener jeg. Velger å liste opp noen serier som definitivt er svært gode.Mass EffectDragon AgeFIFANHLBattlefieldSkateBurnoutCrysis
    Du glemmer at disse er laget av andre selskaper (Bioware, Dice, Black Box osv...)EA har vel bare Fifa, NFS og The Sims som er deres eget? :p

     

    Bioware ble kjøpt opp av EA i 2007.

    Dice / EA Digital Illusions CE fikk EA inn på eiersiden (62% aksjeandel) i 2004-5, og EA kjøpte resten av aksjene i 2006.

    EA Black Box ble kjøpt opp av EA i 2002.

    Det eneste spillet EA ikke lager av de nevnt i innlegget til sthusby er Crysis, som produseres av Crytek og publiseres av EA.

    • Liker 1
  5. De som har mulighet til å handle over nett trenger ikke bry seg, nei. De som bor et lite sted med kun Elkjøp som "spillbutikk" ville tapt på dette. Derimot er det ikke alle som får med seg at spillet blir gitt ut før det ligger i hylla, vi litt mer spillinteresserte får slikt med oss. At Elkjøp/Elgiganten/Lefdal (Dixons) mister muligheten til å selge MS-spill kan ikke hjelpe noen andre enn Sony, siden det er PS3-utvalget som da vil bli mest velfylt. Skulle dette (ikke sannsynlig) gå utover Xbox-salg også, taper ihvertfall MS penger. Tenk deg og ikke få solgt i Norges største og tredje største kjede + alt annet som Dixons eier i skandinavia. Det er tap det!

  6.  

    Problemet med fysisk medium er at man raskt kommer over 200 kroners grensen.

     

    Nå skal det dog bli spennende å se hvor mange nettbutikker som legger på den nye Norske momsen fra og med i morgen. 25% prisøkning på Steam vil gjøre vondt.

    Steam har dette i prisen allerede, siden vi regnes som et EU-land for dem... De tjente fett på norske kunder frem til månedsskiftet ettersom momsen ble til inntekter for Steam. Mest sannsynlig derfor vi lå/ligger i T2-sonen til Steam, som gir litt lavere priser på Valve-spill og noen få utvalgte andre. Sverige ligger i T1 (dyrest).

     

    Edit:

    Eks:

    Half-Life 2 NO (4,68€)

    http://store.steampowered.com/app/220/?cc=no

    Half-Life 2 SV (6,02€)

    http://store.steampowered.com/app/220/?snr=1_5_9__13/?cc=sv

  7. Hvis alle produktene er "perfekte", er det vel på tide å oppgradere krava litt? Jeg kan jo si at Motorola Milestone er perfekt, med alarm som ikke funka og musikkavspiller som skrudde seg på i tide og utide i 2.1. Og nå i 2.2 er kameraet delvis ubrukelig for mange. Jeg kan fremdeles si at produktet er perfekt, men da er lista for lav.

     

    Edit: Bytta sammenligning fra 3DS til Motorola Milestone pga. relevans.

×
×
  • Opprett ny...