Gå til innhold

da Gauss

Medlemmer
 • Innlegg

  576
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av da Gauss

 1. Er det noen som vet om norske nettbutikker som selger en slik mikro-usb lader som du kan putte AA/AAA batterier i? Ser for meg det kunne vert praktisk å ha med på tur, og det er jo ikke bare SGS som trekker batteri og kan lades med mikro-ush heller...

   

  De har en på clas ohlsson med innebygget oppladbart batteri og solceller og greier. Brukte den en gang på tur, og fikk ikke så mye lading ut av den.

   

  Tror denne er greiere, bare å fylle på med AA-batterier når det trengs:

  http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.26479

   

  Ikke i Norge, men lavpris og gratis frakt. (Merk at du må bruke din egen datakabel til lading, eller kjøpe en til på samme butikk, koster ikke mye)

   

  Lykke til!

 2.  

  Hei! Takk for svar! Jeg kom meg en del videre med stikkordene lockpicker og Touchdown. Får google litt og se hva hva som finnes. Men Touchdown er å anbefalle???

   

  Jeg anbefaler Touchdown, ja. Men det er altså 20$ å betale. For min del er det verdt det for funksjonaliteten OG ikke minst å slippe keylock.

   

  Merk: Touchdown har også en sikkerhetsfunksjon i form av pinkode, men bare når du går inn i programmet, ikke hver gang du plukker opp telefonen. Synes det er bare irriterende på et akkurat passe nivå. :)

 3.  

  Verre:

  - Alt som synkroniseres (gmail, facebook osv) kalles bare for Synk, så det er umulig å vite om det er kalender eller kontakt eller hva det er.

   

   

  Dette tror jeg skyldes oversettelse/språk. Ingen nyhet at det svikter litt på den fronten. Eksempelvis er det i min nettleser på knappen for å bla fremover (altså forward) oversatt til "videresend" som jo er noe helt annet :)

   

   

  Hvis du bytter til engelsk språk tipper jeg at det under synk dukker opp riktige navn igjen. Det er i hvertfall min erfaring.

 4. Hei jeg har et problem som jeg håper dere kan hjelpe meg med. Jeg oppgraderte til Froyo JPP igår og det gikk helt fint, men i etterkant har det dukket opp et lite problem som jeg sliter med... Problemet består av at jeg må aktivere enhetsadministrator for å kunne motta jobbmail gjennom e-post programmet på telefonen. For å kunne aktivere enhetsadministrator for e-post så må jeg ha autolås med pinkode. For meg så er dette veldig slitsomt siden jeg må taste inn en pinkode hver gang skjermen låser seg. Når jeg prover å fjerne skjermlåsing under instillinger->Plassering og sikkerhet->Angi skjermlåsning så har jeg ingen mulighet for å deaktivere innstillinger for skjermlåsning. Det står at denne funksjonen er deaktivert av administrator... Jeg skjønner at dette er en sikkerhet som jobben ønsker med er det noen måte å komme meg unna dette problemet på? Takk for svar!

   

  Visstnok kan man forsøke å prøve programmet "lockpicker", men vet ikke om det trenger root.

   

  Jeg fant ikke noen annen løsning enn å bruke et annet mail-program.

   

  Gratis-programmet maildroid krever ikke keylock i det hele tatt, men mangler endel funksjonalitet utover det å lese mail.

   

  Nå bruker jeg Touchdown, som er et betal-program (dog med 30 dagers prøvetid) og ser veldig bra ut så langt. Jeg synes det er bedre enn det standard mailprogrammet.

   

  Lykke til.

 5. Nå er det over en time siden oppgraderingen startet. Det har kommet en kort blå strek i progress-baren, men det er 50 minutter siden, minst.

   

  Mye som tyder på at det har hengt seg, eller? Det kan jo ikke ta så lang tid? Pc'en ellers fungerer normalt, har ikke fått noen feilmeldinger fra updateren.

   

  Noen som kan kommentere dette? Er litt frustrert...

   

  før du startet, oppgraderte du til siste versjon av Samsung Kies?

   

  Jeg startet med JM1, og oppgradert Kies 1.5.3.10093_82

   

   

  Jepp. Still nothing.

   

  Jeg må kanskje forvente at telefonen nå er redusert til en brevvekt, og lete etter et Samsung-servicesenter?

   

   

  EDIT: Nappet ut kontakten til slutt. Startet Kies på nytt, valgte "gjenopprett" så ordnet det seg. Da ble faktisk telefonen gjenopprettet med Froyo.

   

  Snodig, men ser ut til å ha gått bra.

 6. I mitt tilfelle har jeg ikke selv lagt inn noen drivere til kameraet. Jeg kan prøve å oppdatere drivere, det virker som det er noe slik som kan forhindre maskinen fra å skru seg av.

   

   

  Du kan jo alltids sjekke i device manager om den ligger der. I såfall er det jo bare å deaktivere den (avinstallere), og se om det hjelper.

   

  Å gå tilbake til butikken kan muligens bli litt tungrodd hvis du har lagt inn eget operativsystem etter du kjøpte den? Uansett blir du i såfall uten pc en stund.... :)

 7. Litt gjetting dette, men dette KAN være et driverproblem.

   

  Hadde akkurat samme problem med min Dell-bærbar på jobben, og i det tilfelle var det driveren til det integrerte webkameraet som forhindret både hvile- og dvalemodus (skjermen ble svart men pc'en klarte ikke å entre hvilemodus).

   

  Litt random å finne ut av slike problemer, men tenkte jeg skulle dele min liknende erfaring allikevel.

   

  Lykke til, uansett.

 8. Start windows i safe modus. Dette gjør du vanligvis ved å trykke F8 før windows lastes (under POST, altså).

   

  Hos meg spør windows om den skal kjøre system restore når jeg starter i safe modus. Alternativt må du kjøre det selv, kanskje lettest å finne ved å bruke "hjelp" (F1).

   

   

  Lykke til.

 9. Det kunne nesten høres ut som en pressostat som slår inn og ut.

   

  Hvis du har fått fylt på for mye kuldemedium kan du få væskedråper inn på kompressoren. Det er ikke bra.

   

  HVordan konstanterte han hvor mye fylling som var igjen på anlegget? Den eneste nøyaktige måten jeg vet om er å vakuumere hele greia, og så fylle nøye på det som er spesifisert.

   

  Det kan såklart også være helt andre ting. Tett tørkefilter?

 10. Takk for svar!

   

  Har sjekket nivå på bremsevæska, så greit ut. Det er også en elektronisk peiler i beholderen som gir feilmelding ved lavt nivå.

   

  Når bremsekraften forsvinner, er det i en nedkjøring med mange, svake bremsepådrag etter hverandre (så svake at det liksom så vidt jeg legger foten på pedalen). Skulle ikke tro at det var nok til å få koking.

   

   

  Har mer følelsen av at det har noe å gjøre med kombinasjonen lengre strekk med bremsing på motor (null gasspådrag) og mange små bremsepådrag etter hverandre.

   

  Men jeg vet også generelt lite om dette :)

 11. Hei,

   

  Har et litt snodig problem med en 2004 VW Toraun diesel jeg ikke helt forstår.

   

  I en slak nedoverbakke jeg kjører hver dag, holder jeg farten med motorbrems (altså tomgang og 3-4 gir) samt svakt bremsepådrag nesten hele bakken ned. I bunnen av denne bakken har bremsepedalen en tendens til å bli helt hard ved kraftigere bremsing, uten at jeg får noe særlig oppbremsing. Bremsekraften kommer tilbake etter et par sekunder.

   

  Jeg mistenker noe bug med bremsekraftforsterkeren, men jeg vet ikke helt hva det kan være. Kan det være at jeg mister vakuum?

   

  Problemet oppstår kun i dette tilfellet, ellers virker bremsene som de skal.

   

  Alle tips eller triks mottas med takk.

   

  -Trond

×
×
 • Opprett ny...