Gå til innhold

amb13

Medlemmer
  • Innlegg

    76
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av amb13

  1. Hei

     

    Har et lite problem ved oppstart av pc'en. Noen ganger når jeg starter pc'en opp finner ikke hovedkortet ssd'en og klarer dermed ikke å starte windows (finner alle de mekaniske diskene). Om jeg da bare fortsetter og restarter pc'en 2-3 ganger finner den tilslutt ssd'en og windows starter som normalt.

     

    Har en crucial m4 128gb ssd og et gigabyte p55a-ud3 rev 1.0 hovedkort.

  2. Tusen takk for masse bra svar og diskusjoner.

     

    Klipsch rb51 og Onkyo 607 ser ut som et godt alternativ. Er det noen butikker som selger begge disse to?

     

    Høres ut som om dere alle er enige om at yamaha 765 er noen hakk framfor onkyo 607, er 1500,- verdt det? Hører jeg, som ikke akkurat har sett for mye film fram for et god lyd system , noe særlig forskjell? Dere snakker om mellomtoner og diskant, er det noe en legger merke til med en gang?

  3. Hei,

    Nå har jeg sett meg litt lei på den dårlige lyden TV'en produserer. Problemet mitt er bare at jeg har forferdelig lite peiling på høyttalere, lyd og slike ting. Lest litt smått rundt de siste dagene og har vel nesten forstått at et stereo system vil gi mest lyd for pengene.

     

    Tenker å holde meg sånn høvelig i budsjett klassen, rundt 5-6000. Høyttalerne vil for det aller meste bli brukt til film. Jeg ser disse via PS3en min og en Samsung 46" LCD tv.

     

    Hvis jeg foreksempel kjøper: Dali Lektor 2 og en surround-receiver vil dette da funke som et stereo system med mulighet for en utvidelse til 5.1?

     

    Hvordan vil forskjellen bli med to små høytalere kontra f.eks Dali Concept 6. Vil kanskje det beste være å kjøpe to gode gulvhøyttalere med en god receiver?

     

    Hvordan inngår en sub i et slikt system?

     

    Takker for svar

  4. Hei

    I huset der jeg bor har vi et trådløstnett som dekker hele huset. Å koble seg opp mot det og til internett byr ikke på noen problemer. men, innen for leiligheten jeg bor i ønsker jeg å ha et internt kablet nett, mellom pc'er og en ps3 (Å streame 1080p over trådløst nett funker ikke akkurat opptimalt).

     

    Problemet er at når jeg er på det trådløse nettet, med internett, for så å koble meg mot den kablete routeren forsvinner internett på pc'en. Hvorfor gjør det det? er fremdeles tilkoblet det trådløsenette mangler bare internett.

     

    Samtidig lurer jeg på om jeg kan "videreføre" internett fra det trådløse til den kablete routeren uten nett.

     

    anders

  5. andash, med din vekt blir nok 152 ganske lekent. Go nuts.

    Jeg ville tatt en ekstra titt på Forum Seeker. True twin. Sintered base. Skal visstnok være lett også. Det er digg.

    Det blir jo et pur parkbrett,

     

    Et slikt "pur park" brett, hvordan oppfører de seg i en slalombakke sånn generelt?

     

    Å hoppe er det som jeg synes er morsomt, men er jeg først i en bakke og ser noe løssnø tar jeg meg gjerne en snartur ut i den, men heli'er ikke opp et fjell for pudder. Og drar jeg på fjellet bygger vi gjerne hopp. Bør jeg gå for et park brett eller holde meg i denne custom-leiren som du kalte det? (svarte jeg meg selv der?)

     

    Hva er egentlig forskjellen på brettene du lista opp. Hvor havner youngblood serien inn her? Er seeker mye annerledes? Hva med bindinger? Sett litt på Rome 390, noe å innvende på de?

  6. Er på jakt etter et nytt brett.

     

    Burde duge til litt all round kjøring med hoved fokus på hopp og park kjøring.

    Hvor langt bør det være? er rundt 179cm og 60kg. tenkte meg noe rundt 154. blir 152 for kort?

     

    Sett litt rundt og kommet over Forum youngblood, forum seeker og burton custom. noen som har noe erfrainger med disse? Hvilke andre brett kan passe?

     

    Tar gjerne imot tips til bindinger også.

     

    Hvordan er det med sko kjøp på nett. Varierer skoene såpass at jeg bør handle i en butikk, med tanke på å få prøvd skoen først.

     

     

    Er det noen gode sider som skriver om snowboard utstyr?

  7. hei

    Den gammle radioen i bilen tok kvelden idag. Trenger dermed en ny radio/mp3 spiller. Ønsker ikke å legge i noe spesielt med penger, rundt 900-1000 pluss minus. eneste kravet er at den må ha radio og ha mulighet for å koble til en mp3spiller, gjerne en ipod.

     

    Har null peiling på disse sakene så så mye informasjon som mulig hadde vært greit.

     

    takk

  8. Min shuttle pc begynner å dra på årene nå og ser etter noe nytt å sette kloa i. Har ikke oppdatert meg spesielt på hardware fronten de siden sist kjøp og er litt ute i det blå nå. Bruker stort sett PC-en til spilling og er værtfall i forhold til det jeg handler etter. Prisen er ca rundt det handlelisten er satt opp rundt, men tar gjerne imot billigere tips.

     

    Lest litt de siste dagene og kommet fram til dette oppsette. Som dere ser trenger jeg ikke skjerm, harddisker, dvd-brenner osv.

    Handleliste

     

    Ser hovedsaklig bare etter noen innvendinger. Kanskje spesielt i hendhold til ram'en, siden det er den jeg er mest grønn på. Planlegger ikke å klokke noe særlig, men ser for meg at jeg kanskje tester det noe.

     

    Anders

  9. Vil sterk anbefale Alias, serien er avsluttet og har 5 sesonger. av disse er de 3 første skikkelig gode. hver episode har stort sett avslutninger, men mange av oppdragene personene drar på dreier seg om diverse gjenstander som en mystisk person har laget. denne personen knytter serien sammen og mye handler om han og hans oppfinnelser.

     

    Ellers er buffy og angel knall serier. hver sesong har en karakter som er "the big bad" og mye tid går med til de. i tillegg er det noen helt fantastiske enkelt episoder.

     

    PS. i mine tidlige dager som serie fan lette jeg og etter serier med en feit rød tråd gjennom alle episode. Fant noen som kunne minne om det da, men de ble sett raskt. Så jeg måtte ty til de med tynnere tråder. Og bare så det er sagt, selv om hver episode kansje har en begynnelse og en slutt, så er det for all del ikke noe dårligere enn fullblods serial serier. Gir du de en sjangse kan du lett bli overrasket.

  10. Som nevnt Lost sesong 1, og la meg få legge til sesong 2 der også. ellers var den aller siste episoden av angel helt konge bra, bedre serie avsluttning skal man lete lenge etter.

     

    Når det gjelder cliffhangere så må jeg si at i prinsippet er jeg en stor fan av de. de gjør bare at jeg gleder meg til neste episode enda mer. MEN det er nesten ingenting som er mer ødelggende for en serie enn å ha en skikkelig cliffhanger slutt på en sesong for så å forklare dette bort med to linjer dialog og en scene på 3min for så og hoppe over på det den nye sesongen egentlig skal handle om. Om Cliffhangere en cliffhanger skal være skikkelig bra skal den helst definere neste sesong.

    for å gi et eksempel: buffy sesong 5 avslutningen definerte hele sesong 6 og slutten av alias sesong 2 ga storyen til halve sesong 3. I motsatt ende har vi 24 sesong 2, blir knapt nevnt i sesong 3

  11. begynner jeg først å se en serie går de som regel fort unna. Så 3 sesonger av alias på under 1 uke. Og når jeg satt meg ned og så buffy gikk alle 7 sesongene, 144 episoder, unna på 13dager. Går stort sett endel roligere for seg nå fortiden da.

     

    ellers går det i house, lost, grey's anatomy, prison break, family guy, heroes, veronica mars og the o.c. som jeg ser hver uke. og overnyttår kommer vel 24 og føyer seg til.

     

    en episode om dagen gjør bra for... umm...

×
×
  • Opprett ny...