Gå til innhold

cæshåbærs

Medlemmer
  • Innlegg

    96
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av cæshåbærs

  1. Hei.

     

    Skal snart i et jobbintervju hos en IT-bedrift hvor jeg har søkt en stilling som IT-supportermedarbeider. Jobben går ut på å motta henvendelser fra brukere pr. telefon og e-post (1. linjesupport), samt løse oppgaver på 2.linjesupport.

     

    Jeg sliter litt med å finne ut hva slags negative sider jeg bør trekke fram. Dette er mitt første ordentlige jobbintervju (har kun vært på et lærling-intervju), så jeg setter pris på innspill. Jeg har kommet på noen negative sider, men jeg vet ikke helt om det er "bra" nok?

     

    - Kan være litt sjenert i begynnelsen, men det går som regel fort over.

     

    - Kan bli usikker og redd for å gjøre feil når jeg prøver ut nye ting. Jeg spør heller noen ganger for mye enn noen ganger for lite - for å være sikker på at jeg ikke gjør noe feil.

     

    - Kan være streng med meg selv (jeg gir meg selv høye forventninger).

     

    Er dette "gode" nok negative egenskaper? Synspunkter?

     

    Takk på forhånd. :)

    Du bør være ærlig og fortelle om dine sider som ikke er optimale i forhold til jobben.

     

    Som IT-support bør du kanskje fortelle at du kjører brannebiler/bedriver lokemotivjobb/forteller natte historier/ osv.

     

    Ideen er at du bør være ærlig og stå stålhardt ved de siden du legger ut om.

     

    Pjolletibil.

     

     

     

     

     

     

     

  2.  

    Hva tenker folket her om trump som president?

     

    Jeg syns det er skummelt å se hvor mange som støtter han. For meg virker det som han har veldig lav sosial intelligens .

     

    Jeg trur han er dum nok til å trege på seg enten kina eller russland å starte krig.

     

    Trump er ingen trussel. Han virker fornuftig og har ingenting å tjene på å være en løgner for andre, han er allerede rik, så det trenger han ikke.

     

    Om du er redd for verdenskrig og krig med Russland og/eller Kina bør du frykte Hillary Clinton. Hun er sinnsyk og kan godt tenkes å være slutten på denne verden. Egentlig alle som vil at USA skal være en global diktator vil være en fare for verden.

     

    Hillary Clinton er i den leiren. En bitter gammel dame som kan lede verden ut i en katastrofe.

     

    Trump er en stor trussel for hele verden, han virker ufornuftig og har mye å tjene på med løgnene sine. Penger er makt.

    Du bør revurdere utsagnene dine før du poster..

     

  3.  

     

    PIA har ihvertfall servere i Danmark, Sverige og Norge. Har ikke testet ping eller hastighet, vet ihvertfall at de ikke logger.

     

    No problem :-) Målte 24Mbps (på 25/5 linje) med cirka 40-80 ms ping på server fra Chicago. 

    Hvordan testet du? 

    http://test.telenor.net (pretty much speedtest.net).

     

    Måler ikke det kun fra vpn serveren til telenor sin server da? ikke fra en server helt fram til deg.

     

    Ikke fra en server helt frem? hva skal du med en server som ikke når helt frem?

  4.  

    Det kan være foreldre som har opplevd krig selv, eller av andre grunner er pasifister.  Og de avskyr derfor å se sitt barn med en lekepistol i hånda, eller med piratmerke på hatten, Eller se coveret med masse pistoler og gørr på ligge i stua.

    Jeg synes det er en helt OK overbevisning.

    Det er et annet argument enn at barna selv blir voldelige av det.

     

    T.Å.P.E.L.I.G.

  5.  

     

    Går helt fint. Kanskje jeg en snart kan se tilbake i det du skrev, og le når øresusen endelig har forsvunnet.

    Øresusen forsvinner nok helt sikkert. Er du jente eller gutt?

     

     

     Har skrevet tidligere her at jeg er en gutt på 18 år...

     

    Har du vært hos lege?

  6. Hei. Jeg har googlet mye hvordan man kan flaske hjemmebrygg uten sediment. Det finnes dyre og kompliserte måter å gjøre dett på. Men en ting jeg har tenkt som kan fungere er å flaske uten å karbonere for så å bruke en kullesyre maskin fra feks Elkjøp og tilsette kullsyre i etterkant når ølet skal nytes. Er det noen som har erfaring eller tanker rundt dette?

    Du kan etterkarbonere under gjæringsprosessen uten problemer. Tilsett gjerne kretominsukker før du begynner og vips, nydelig øl :D

    • Liker 1
  7.  

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    Problemet er alle godsakene hun har kost seg med. Spist er spist, men tenk over hvor mange desiliter godsaker hun har fått i seg.

    skjønner ikke hvofor du oppfordrer trådstarter til å røre i gammel velbrukt spermgryte. Eneste plusset er de 10 jentene.

     

     

     

     

    Jeg er helt enig i at 10 jenter er et pluss og en turn on for oss alle, men faen heller; gi faen i hvor mange hun har åpnet hulen for, og lev heller i nuet!!  :dribble:

     

    leve i nuet eller leve i en felleshule? hun kommer garantert til å ha flere partnere etter trådstarter. Se på tallet for guds skyld. 139 er latterlig mange partnere!

     

    Er du helt skada? Det er ikke snakk om 139 stk, din overivrige kåthetsmaskin. Faren for at hun vil ha flere partnere er like høy som hos alle andre. Faen du går meg på neeerveeene.  :xmas:

     

    Kan jogge deg på nervene om du vil :D Det er totalt klart at TS mener 139, du er nødt til å lese bak linjene. Faren for at hun vil ha en ny partner er høyere enn for oss andre, hun har jo snart ligget med halve verdensbefolkningen. Har faktisk en lett grad av celebral parese siden du lurte på om jeg var skada. Noe du ønsker å bruke svaret til?

  8. Det kan være foreldre som har opplevd krig selv, eller av andre grunner er pasifister.  Og de avskyr derfor å se sitt barn med en lekepistol i hånda, eller med piratmerke på hatten, Eller se coveret med masse pistoler og gørr på ligge i stua.

    Jeg synes det er en helt OK overbevisning.

    Dette kan være det mest avskyelige svaret jeg har sett. Håper du tenker deg om neste gang.

  9.  

     

     

     

     

     

     

     

     

    Problemet er alle godsakene hun har kost seg med. Spist er spist, men tenk over hvor mange desiliter godsaker hun har fått i seg.

    skjønner ikke hvofor du oppfordrer trådstarter til å røre i gammel velbrukt spermgryte. Eneste plusset er de 10 jentene.

     

     

     

     

    Jeg er helt enig i at 10 jenter er et pluss og en turn on for oss alle, men faen heller; gi faen i hvor mange hun har åpnet hulen for, og lev heller i nuet!!  :dribble:

     

    leve i nuet eller leve i en felleshule? hun kommer garantert til å ha flere partnere etter trådstarter. Se på tallet for guds skyld. 139 er latterlig mange partnere!

  10.  

     

     

    Jeg gir opp. Det er jo hele poenget, du tar videoen som et angrep mot menn. Flere andre gjør ikke det. 

     

    Om man vil kalle det et "angrep" er opp til hver enkelt. Det kan vi i grunn ikke vite om det var ment som heller, sannsynligvis ikke, men det blir jo i praksis det når hele videoen er sammensatt av feil fakta, og "virkelighetsfjerne" eksempler på hvor grusomme menn/gutter er. I den videoen er det å være gutt, og oppføre seg som gutt, FEIL. Gutter er ofte litt røffe, gutter forteller av og til litt på kanten vitser. De prøver å skape et bilde av at gutter som eksempelvis forteller røffe vitser har en vesentlig sjans å bli voldtektsmenn og at vi må slå hardt ned på det. Ser du virkelig ikke hvilke ringvirkninger denslags propagering kan føre til? Jeg er villig til å vedde på at det sitter ei jente der ute nå og er redd for en i klassen hennes hun har hørt fortelle en litt røff vits, selvom hun kanskje lo med selv der og da. 

     

     

    Gutter driver med mer kriminalitet også feks, mener du det er feil å slå ned på kriminalitet av den grunn?

     

    AtW

     

    Nei, misforstår du med vilje?

    Men om en gutt vitser om hvor godt det er med en sjokoladebit i blant, betyr ikke det at han skal bli behandlet som om han har tenkt å stjele en. 

     

    Du skal ikke vitse om sjokoladebiter om du skal stjele en. Tenk over konsekvensene..

  11. Jeg ler meg skakk av de sedvanlige typene her på forumet som løper i forsvar av hva det måtte være av faenskap så lenge det løper kontra vestlige interesser.

     

    Har dere ikke fått med dere at Mulla Krekar var leder for Ansar Al Islam, en organisasjon som drepte tusenvis av mennesker, og det FØR 2003?

    Skulle ønske du forsto litt mer om politikk generelt. Blir helt smertelig berørt av dine uttalelser.

    • Liker 1
  12.  

     

    God kveld forumhoder! ;)

     

    Så det har seg slik at jeg dater en jente (24) for tiden, og vi har virkelig funnet tonen. Hun liker meg åpenbart godt, og jeg liker hun. Hun er søt og vi har mye til felles. Vi har ikke datet så lenge, men har veldig god kontakt allerede, snakker mye sammen hver dag.

     

    Men, idag snakket vi litt om tidligere forhold og sånt. Jeg nevnte at jeg har ligget med beskjedne 2 jenter i mitt liv (den ene var jeg ilag med i over 4 år, sånn sett har jeg jo hatt sex flere ganger enn hu, men er jo annerledes når det er med samme person over lang tid). Hun sa hun hadde ligget med altfor mange. Jeg var på vei til å si at jeg ikke ville vite antall, men idet jeg skriver dette popper det opp en melding; "39 gutter og 10 jenter." - jeg får nesten sjokk. Det hadde jeg ikke trodd! Ble veldig satt ut av dette. Hun var tidligere bifil, før hun ble kristen. Hun har levd et liv der hun søkte annerkjennelse gjennom seksuell oppmerksomhet/omgang med menn (og noen kvinner), men har jo gått helt bort fra dette nå. Hun ble frelst for noen måneder siden, og siden det har hun forandret seg fullstendig og ønsker aldri å leve det livet hun levde før da hun lå rundt.

     

    Greia er at jeg liker hun utrolig godt, men tanken på at hun har vært med så mange er litt vanskelig for meg. Jeg dømmer ikke, og hun kan jo ikke gjøre noe med fortiden sin, men allikevel; hvis jeg noen gang skal ha sex med denne jenta, kan det fort hende jeg kommer til å ha dette i baktankene og synes det er litt ekkelt å tenke på at jeg da blir nr 50. Jeg har ikke lyst til at dette ødelegger, men jeg må innrømme at dette gjorde meg tankefull.

     

    Er jeg sær? Er ikke nesten 50 personer temmelig mye (over ca 6 år)?

    Hva kan jeg gjøre for å glemme dette og se fremover isteden?

    tror du bare skal glemme hele dritten og finne deg en skikkelig jente. Tenk over alle de penisene som har kommet inne i dama du liker så godt. Hvor mange som har kysset å kjærtegnet henne. 

     

    Hadde jeg vært i dine sko så hadde jeg tatt av meg skoa og løpt av gårde. 

     

    Æsj. 

     

    Hva faen er egentlig problemet???? Samme søren om hun har kost seg med alskens godsaker før i tiden. Man må kunne legge bort fortiden. Gjort er gjort, spist er spist. Hun har erfaring - bruk den til din fordel, trådstarter. :dontgetit:

     

    Problemet er alle godsakene hun har kost seg med. Spist er spist, men tenk over hvor mange desiliter godsaker hun har fått i seg.

    skjønner ikke hvofor du oppfordrer trådstarter til å røre i gammel velbrukt spermgryte. Eneste plusset er de 10 jentene.

     

     

     

  13. God kveld forumhoder! ;)

     

    Så det har seg slik at jeg dater en jente (24) for tiden, og vi har virkelig funnet tonen. Hun liker meg åpenbart godt, og jeg liker hun. Hun er søt og vi har mye til felles. Vi har ikke datet så lenge, men har veldig god kontakt allerede, snakker mye sammen hver dag.

     

    Men, idag snakket vi litt om tidligere forhold og sånt. Jeg nevnte at jeg har ligget med beskjedne 2 jenter i mitt liv (den ene var jeg ilag med i over 4 år, sånn sett har jeg jo hatt sex flere ganger enn hu, men er jo annerledes når det er med samme person over lang tid). Hun sa hun hadde ligget med altfor mange. Jeg var på vei til å si at jeg ikke ville vite antall, men idet jeg skriver dette popper det opp en melding; "39 gutter og 10 jenter." - jeg får nesten sjokk. Det hadde jeg ikke trodd! Ble veldig satt ut av dette. Hun var tidligere bifil, før hun ble kristen. Hun har levd et liv der hun søkte annerkjennelse gjennom seksuell oppmerksomhet/omgang med menn (og noen kvinner), men har jo gått helt bort fra dette nå. Hun ble frelst for noen måneder siden, og siden det har hun forandret seg fullstendig og ønsker aldri å leve det livet hun levde før da hun lå rundt.

     

    Greia er at jeg liker hun utrolig godt, men tanken på at hun har vært med så mange er litt vanskelig for meg. Jeg dømmer ikke, og hun kan jo ikke gjøre noe med fortiden sin, men allikevel; hvis jeg noen gang skal ha sex med denne jenta, kan det fort hende jeg kommer til å ha dette i baktankene og synes det er litt ekkelt å tenke på at jeg da blir nr 50. Jeg har ikke lyst til at dette ødelegger, men jeg må innrømme at dette gjorde meg tankefull.

     

    Er jeg sær? Er ikke nesten 50 personer temmelig mye (over ca 6 år)?

    Hva kan jeg gjøre for å glemme dette og se fremover isteden?

    tror du bare skal glemme hele dritten og finne deg en skikkelig jente. Tenk over alle de penisene som har kommet inne i dama du liker så godt. Hvor mange som har kysset å kjærtegnet henne. 

     

    Hadde jeg vært i dine sko så hadde jeg tatt av meg skoa og løpt av gårde. 

     

    Æsj. 

  14. Vet ikke hva ørepuss er. Kan du forklare det? Hvis du prøver å være morsom, så funker det ikke. Du vet ikke hvor ille jeg har det akkruat nå...

     

    Vet ikke hva ørepuss er. Kan du forklare det? Hvis du prøver å være morsom, så funker det ikke. Du vet ikke hvor ille jeg har det akkruat nå...

     

    Vet ikke hva ørepuss er. Kan du forklare det? Hvis du prøver å være morsom, så funker det ikke. Du vet ikke hvor ille jeg har det akkruat nå...

    Tinnitus er en forferdelig tilstand som påfører store plager til den affiserte. 

     

    Prøvde å lysne litt på dagen din, men ser det ikke falt i god smak. 

     

    Mente ikke noe vondt og håper tilstanden din bedres. 

     

    mvh dokter øresnus. 

     

     

  15.  

    Kjære trådstarter. 

     

    Det er ikke øresus du skal være redd for.

     

    Frykt øresnus. 

     

    Mvh en hjelpende sjel. 

     

    Øresnus? Hva snakker du om?

     

     

     

     

     

    Kjære trådstarter. 

     

    Det er ikke øresus du skal være redd for.

     

    Frykt øresnus. 

     

    Mvh en hjelpende sjel. 

     

    Øresnus? Hva snakker du om?

     

    Sorry, trodde jeg skrev øresmuss. Svært trøtt og ikke oppmerksom på hva jeg skriver :)

     

    Øresmuss? Er det et annet ord for ørevoks, eller er du bare like gal som jeg er?

     

    Skrev nok en gang totalt feil. Begynner å bli flau over mine skriftlige egenskaper. Ørepuss (Tinnitea Pusseaes) bør være den største skrekken. Beklager nok en gang :) 

×
×
  • Opprett ny...