Jump to content

Moerk

Medlemmer
  • Content Count

    1258
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

131 :)
  1. Hvordan tror du et enkelt land (du mener Norge?) kan innføre noen regler som gjør det umulig å selge Xiaomi i Europa og USA? Hvordan kan du ved hjelp av restriksjoner i markedet mene at du fremmer et fritt marked? Hypokratisk og udemokratisk tankegang, vil jeg påstå.
  2. Jeg tror at det er USA selv som står bak "hackingen". NSA har tilgang til alle bakporter i ethvert oprativsystem. Dette er ikke annet enn en del av svertekampanjen mot Kina, i tråd med vestens demoniserings-kampanje som har foregått de siste 5 årene. USA har for vane å gå til krig på grunnlag av oppkonstruerte løgner. Eks: Masseødeleggende våpen i Irak som kostet ca. 1 million Irakere livet.
  3. På tide at enkelte land nå har forstått at både bitcoin og andre kryptovalutaer er ønskedrømmen av et redskap for økonomisk svindel. At USA og andre vestlige land som har en type kapitalisme som baserer seg på svindel ikke er like ivrige etter å stoppe kryptohandel, er ikke overraskende. Kryptovaluta er kun dagens utgave av de tidligere pyramidespillene, som det selvfølgelig ikke lenger er behov for etter at Bitcoin ble oppfunnet.
×
×
  • Create New...