Gå til innhold

Sprokket

Medlemmer
  • Innlegg

    342
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Sprokket

  1. De fleste som jeg kjenner som har vpn velger å ha denne i nederland via https://www.digitalocean.com/ for å kunne laste ned.

     

    Hvor trygg du er? Tja, du er nå bare trygg frem til det punktet din vpn går. Det vil fortsatt være mulig å spore at det går store mengder trafikk, men trafikken er kryptert så du kan ikke se hva som går så sant du ikke deler ut krypteringnøkkelen din.

     

    Skal du ha VPN for å se på nrk og sumo fra utlandet kan det være godt nok å sette opp en egen løsning hjemme hvis du har kapasitet til dette og eventuelt en server / brannmur som kan ta i mot trafikken. 

     

    Lykke til.

  2. Har 2 maskiner med samme CPU, rammen er riktig nok treg, men med en god CPU kjøler og litt clocking sparker CPU fortsatt godt fra seg. Med litt triksing kan det bli en ypperlig over snittet god Minecraft maskin til familien. en liten SSD systemdisk så er det eventuelt bare skjermkortet som henger langt etter. Eventuelt kan du bruke den som en kraftig stuepc / filserver. Jeg har fortsatt ikke avskrevet mine, De er riktig nok overcloket til 4Ghz. 


     

  3.  

    Har ikke rørt SCCM på en god stund. Så jeg er litt rusten, ser det har kommet en Branch Build 1606. Er dette et "nytt" produkt eller er det mulig å oppgradere den til siste skrik der?

     

    Er mulig ja, ikke gjort det selv enda men blir! Har lest at det fikser mye problemer jeg har slitt med i miljøet vi har som f.eks at programvareinstallasjoner henger iblant. 

     

    Har to distribusjonspunkt, disse må også oppgraderes ikkesant? eller holder det med Primary Siten? Står litt dårlig forklart i guiden jeg bruker.

×
×
  • Opprett ny...