Gå til innhold

The_Tom

Medlemmer
  • Innlegg

    564
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av The_Tom

  1. Noen som vet hvordan jeg kan disable power knappen når telefonen er i locked? Jeg har et problem, der min S4 Active skrur seg av, fordi jeg sitter i en stilling slik at det er press på knappen på siden. Etter noen sekunder med press, skrur telefonen seg av. Hvem i helvette fant ut at det var en bra funksjon? Det gir uannsett ikke mening at man skal kunne slå av telefonen før man har fått låst den opp. tenker da at dersom det er krise, kan man ta ut batteriet og sette det inn igjen.

     

    Noen som har en løsning? (nåde dem som sier at jeg må slutte å ha den i lomma)

  2. F.o.m. i dag hater jeg Komplett.no og for en dag; Svensker.

     

     

    <Rage spoiler start>
    Da min kompis i går (søndag 15. september 2013) bestillte GTA V valgte han pickup point i Fredrikstad. Det er greit. Jeg, bestillte GTA V i midten av April, jeg velger Brevpost da, som komplett alltid har gjort, sendt spillet 2-3 dager i forveien, som resulterer i at jeg får det 1 dag før release. Det er greit at jeg kanskje ikke får det 1 dag før release, men da min kompis som bestilte for 14 timer siden får spillet 1 dag før meg. Er faktisk dette uaktuelt for meg å godta. Jeg tar derfor opp telefonen og ringer komplett:

    Meg: Hei, jeg lurer på en ting. Hvorfor har det seg slik at....*det over*..
    Komplett: Nej, det vet jag inte, hehe. (Det faktumet at han sa "hehe" fikk meg til ha lyst til å bombe komplett sitt varehus. Men nå er jeg ingen terrorist så no worries)

    Jeg forteller denne komplette, inkompetente idioten akkurat hva jeg følte om dette, da jeg på tirsdag 10 sept. (forrige uke) ringte komplett.no og spurte om den kunne bli sendt som pickup point. Baktanken for dette var at jeg da kunne plukke opp spillet dagen før release etter jobb, eller på release etter jobb siden jeg kjører forbi pickup point anyway.
    Onsdags samtalen:
    Komplett: Det kan jeg dessverre ikke, da dette er en forhåndsbestilling og sendes i 'forkant' av release slik at du ikke skal få spillet etter selve release datoen. Du kan regne med å få dette i posten på mandag (Dette gir mening)
    Meg: OK, takk - Hade/farvell
    Så når jeg har forklart den svensken om dette sier han at dette vet han ingenting om, og spydig minner meg på om at spillet ikke releases før i morgen. Jeg orker ikke sitte å huske alt som ble sakt, men short: Jeg kaller han en idiot og sier at dette har ødelagt min tillit til komplett og at jeg ikke kommer til å handle hos de igjen.

    Nå kan det kanskje virke som om jeg er sint fordi GTA V ikke kom i dag, men kommer i morgen. Dette er virkelig ikke tilfellet. Det var heller holdningen komplett hadde til meg, hvordan de snur og vender på hvordan de skal forholde seg til behandlingen av orderen min og kompisen min/forskjells behandlingen. For meg, har jeg pr. i dag ingen fordel av å ha forhånds bestillt GTA V /super-sad-face

     

    <rage spoiler end>

     

     

    Kan noen fortelle hvordan den skiftingen mellom personer er. Er den smoooth eller er den litt på kanten til al-right?

  3. Diskusjon.no Fifa 13 SuperLiga

     

    Med Fifa 13 rett rundt hjørnet, tenkte jeg skulle prøve å dra i gang en Fifa 13 Diskusjon.no Liga.

     

    Jeg kommer til å overse, poste runde resultater og oppdatere tabellen for deltakere. Dette er veldig enkelt å oppdatere og tar kort tid. Men er avhengig av tilbakemelding ab resultatet.

     

    Det er også veldig lettvindt for meg å sette opp en andre divisjon. Det vil da være mulighet for å rykke opp og ned.

     

    16 Lag, 15 runder. (En runde mot hvert lag, for å få fortgang)

     

    La inn tippeligaen for å vise frem et eksempel på hvordan det vil se ut.

     

    post-233791-0-78833900-1348086028_thumb.png

     

    post-233791-0-96323800-1348086034_thumb.png

     

    Tilbake meldinger? Forslag?

    Meld din interesse (Dette er ikke påmelding).

  4. En hund vil jo ikke ha noen veldig store evolusjonsmessige fordeler ved å snakke mitt språk, men en flue vil da ha store fordeler ved å ikke utsette seg selv for livsfare hele tiden?

     

    Problemet er så enkelt som at fluen blir ikke skadet eller drept av at du treffer den. For å drepe en flue, må du treffe den samt fortsette å treffe den intil du treffer et solid stoff. Vanlig slåing mot fluer gjør dem bare litt ørr, eller bare sender dem bort. Og du treffer vel bare 1/30?

     

    Det du sier nå er at alle fluene jeg har drept med min bil døde fordi jeg først traff dem og deretter kræsjet. Merklig :hmm:

    For jeg mener da virkelig ikke å ha kræsjet på turen fra Oslo og inn i romsdalen, deretter hjemigjen. Men fremdeles var skiltet nesten ikke leslig... hmm..

     

    Nei, trur du må lære deg litt fysikk før du uttaler deg. For det går helt fint å drepe en flue med hånden.

     

    Og jeg kan sverge på at det var 80% av alle fluearter satt relativt fast i den støtfangeren.

  5. Hei,

     

    Er ny i feltet med prosjektorer.

     

    Bruksområder jeg kommer til å bruke prosjektoren til er:

    • Film
    • Playstation 3
    • TV

    Jeg har også et Z-5500 Logitech lydanlegg som jeg vil skal fungere sammen med projektoren.

    F.eks. Er det sånn at lyd og bilde kommer fra PS3 i HDMI kabelen, til projektoren og videre ut til det eksterne lydanlegget jeg har?

     

     

    Jeg har sett på denne projektoren:

    http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=638574

    Er den bra/dårlig. Noen andre forslag?

     

    Lerett har jeg null på. Om noen kan forklare litt hva jeg burde se etter her, hadde det vært fint, evt. å anbefale et som passer projektoren. Jeg har gode blendings forhold å kjelleren. Sola skinner på vinduene fra soloppgang til ca kl 10 om morgenen. Så persienner holder dagslyset meget godt ute. (det som slipper igjennom havner langt vekk fra der lerrettet er planlagt.)

     

    Takker for all hjelp her.

    • Liker 1
  6. Sukker er karbohydrater, og jeg vet en på jobben bruker sukkeret til nettopp dette. Alt øl må brygges på karbohydrater, hvorfor? Aner ikke. Jeg har bare plukket opp små ting fra folk på jobben.

    Men jeg mener at dersom du brygger øl på sukker stenger vil du få en mere Cider smak på ølet, altså søtere. Vanlig sukker trur jeg tynner ut ølen. dvs at overdrevent mye sukker i blandingen vil føre til veldig tynn øl.

     

    Kan hende det jeg sier er på bærtur, men det er slik jeg har oppfattet det. Om noen kan bekrefte dette.

  7. Såkalte 'content devourers' går i realiteten glipp av mye i spillet, ja. Selv har jeg nesten 60 timer i TSW så langt, er halvferdig med Blue Mountain. Tar meg god tid og vil ikke ha problemer med å bruke ca 200 timer på innholdet som var klart ved lansering.

     

    Jeg foretrekker og skippe cutscenen til hu kjerringa som har mista dassrullen sin i kjellern. og heller bruke 1/10 av tiden.

  8. Lurer på om utvikler har lest historie boka jeg.Karthago er den eneste sivilisasjonen som kan flytte enheter over fjell, men Hannibal mistet nesten alle elefantene sine da han gjorde dette, han mistet mange soldater og resten var for slitne til å sloss...

     

    Syntes ikke expansionpacken ser spesiellt spennende ut.CIV 5 er et dårlig spill uansett.

     

    1/10 - kun fordi du fikk meg til å kommentere

     

     

     

    Forhåpninger til expansionpacken gir jeg 8/10

×
×
  • Opprett ny...