Gå til innhold

TSport

Medlemmer
  • Innlegg

    284
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av TSport

  1. Jeg har et merkelig problem på min splitter nye S24 Ultra. Når man bytter fra 1x zoom til 3x så blir bildet vesentlig lysere og mer utvaska. Når man går videre opp til 5x og 10x blir fargene igjen mer like 1x. Er det noen andre som opplever dette?

    Begynner å lure på om dette er en HW eller SW feil..

  2. Jeg har s21U og leter virkelig etter en god grunn til å oppgradere. Designet er litt finere men ser for meg at de skarpe hjørnene blir mer ubehagelige å holde i. S21U er allerede blytung og S23U blir enda tyngre. Får håpe tester vil i det minste vise mer enn marginal forbedring av kameraet denne gangen.

  3. 1morgoth1 skrev (På 26.4.2020 den 18.09):

    Ansiktet er i fokus. Det er klare linjer selv på auto uten noen innstillinger gjort. Ca 5m avstand og man kan fortsatt se individuelle hår som stikker opp av hodet

    Takker for tilbakemeldingen. Det jeg var mest i intessert i var et bilde på ca 2M avstand, ikke 5+. Tar ofte portretter på nært hold og dette fungerer fint på S10+ mens S20U var "ubrukelig" grunnet et veldig begrenset fokusområde. Hadde håpet at P40 Pro var bedre på dette. 

  4. mandela skrev (1 time siden):

    I artikkelen du lenker ting snakkes det om nærgrensen på objektivet, i så fall er det jo en spesifikasjon slik som ved alle andre objektiver.

    Mens jeg hadde telefonen så opplevde jeg at denne nærgrensen ikke var spesielt nær. Og fokusområdet var også meget snevert pga optikken. Det innebærer bl.a at kun deler av et ansikt er i fokus når man tar portretter. Det er dette Samsung ikke kan fikse i sw. 

  5. Christoffero89 skrev (1 time siden):

    S20u har ikke dual piksel teknologien som er i s10 og s20+.  DERFOR SLITER DEN LITT Mer.   Hadde du kjøpt s20+ hadde du fått bedre bilder

    Rent teknisk så har du rett. Men S20 ULTRA er jo markedsført som top of the line. Og fokuset (kremt) er på kameraet. Da bruker man ikke en kjipere teknologi med større skrytetall.. Eller vent.. 

  6. Jeg må innrømme at den var veldig smooth. Men kameraet var ustabilt. I alle fall på min. Man skal ikke forsøke gjentatte ganger for å lykkes med fokusering. S10 sliter "aldri" med slikt. Helt uakseptabelt på en mobil til 16K. Må sies at om jeg ikke hadde sammenlignet side om side så hadde jeg sikkert ikke tenkt over det. 

  7. Testa en utstilt S20 Ultra idag. Håper ikke folk velger denne kun p.g.a zoom funksjonen. Alt over 10x var kornete og "ubrukelig" både mens jeg tok bildet og når jeg sjekket sluttresultat.

    Man kan jo argumentere med at 10x er bra nok men da tror jeg at de andre versjonene i S serien er omtrent like bra på bildekvalitet. Bare betydelig rimeligere. 

    • Liker 1
  8. Simkin skrev (1 time siden):

    Har du prøvd å legge til samme finger flere ganger? For meg så fungerer den ganske bra, men ikke hver gang den treffer hos meg heller. Tørre fingre er vel heller ikke noe bra, hvis man fukter fingeren litt så hjelper det.

    Jeg har prøvd alt som går an. Men det er muligens 2 ting som ødelegger litt for meg. Har på (orig) skjermbeskytter og jobber med henda. Hadde aldri noe trøbbel med S9 på dette området.

    Får meg til å lure på om S20 blir levert med skjermbeskytter? Hvis utstillings-modellen er uten så vil den nok oppleves som kjapp og presis for mange. 

  9. Sharpings skrev (4 timer siden):

    Jeg ser denne Ultraen som veldig interessant, da jeg liker godt toppmodellene fra Samsung. Men 15.000 kr er jo helt borti tåka for min del. Ikke treger jeg 5G heller, så jeg hadde klart meg med en S20 dersom den hadde samme kameraoppsettet. Men det har den jo ikke. Skal mye til for at jeg oppgraderer fra S10+ i år.

    Helt enig. Dessuten er kameraet nok en gang en overhypa greie fra Samsung. Den egentlige optiske zoomen ligger på 4x (i følge gsmarena) og den skal de blåse opp til 100x ved å interpolere piksler osv. Tipper mange som biter på dette og blir skuffa når de ser sluttresultatet.. 

    Jeg har hatt samtlige Galaxyer samt noen Note siden S2 men nå er det bra. På tide å finne en ny produsent. Kanskje Huawei eller OnePlus faktisk gir litt valuta for pengene denne gangen. 

     

     

  10. Jeg mistenkte også at det var en feil relatert til Ice. Den dukket riktignok opp etter siste oppdatering fra Samsung som til gjengjeld rettet feilen hvor jeg ikke hørte motparten mens tale over 4G var aktivert.

     

    Jeg har prøvd å ta det opp med Ice og de mener at de aldri har hørt om dette. De må ha logger på eksakt når dette oppstår (hver gang jeg forlater Wi-Fi så håpløst å logge).

     

    Kanskje hvis flere maser på Ice, så gidder dem å sjekke / fikse dette.. Ønsker ikke å bare bytte siden hele familien bruker Ice og det fungerer ellers greit.

  11. Jeg har nå i 2 uker hatt "dråpe" skjermen som indikerer at det skal være fuktighet i telefonen. Telefonen har kun vært ute i regn og aldri under vann. Noen tips på hvordan jeg kan få denne bort? Begynner å ta for laaaang tid å kun lade trådløst :p

    Det vanligste trikset for å tørke en vannskadet mobil er å putte den i en beholder med ris. Det kan ta noen dager men vil trekke ut all fuktighet til slutt.

     

    Jeg vil fraråde å tørke i direkte sollys eller andre kraftige varmekilder.

×
×
  • Opprett ny...