Jump to content

Falcion

Medlemmer
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. kjøper man disse i separate pakker eller får man det som bundle.... Og på horde modus, betaler man for hver horde eller hvert spill???
 2. "Påstandene hennes er blitt underbygget av flere andre de siste dagene. Selv familien hans bekrefter jo også at det er sant." Tenker du på kommentaren til søsteren?? Det var vel ingen bekreftelse. Heller en anerkjennelse at broren kunne vært en voldsom personlighet. Så langt som jeg har funnet på nett så er det så langt bare anklager,men det var nok til at media og offentligheten dømte han moralsk.... Lett å glemme alle eksemplene der offentligheten raser etter anklager,for så å bli stille når det viser seg å ikke være noe. Derfor man bør vente til nok fakta er inne.
 3. "Du risikerer bare at de øker bøtene pga maskinen var vanskelig å åpne. Økt politiarbeid vil si økte bøter/fengselstraff." Politiet kan ikke gi deg ekstra straff for å ha krypterte data,på samme måte kan de ikke kreve at du oppgir passord til pc eller telefon. Det er deres oppgave å samle bevis,det er ikke din oppgave å føre bevis mot deg selv. Mener dette er lovfestet i norsk lov. Men det store spørsmålet her er at private aktører samler og bruker sensitiv info om norske innbyggere. Uansett om noen sier at det ikke er et problem så lenge du har rent mel i posen,så ville ingen like at noen står og ser over skulderen din når du skriver brev,og hvem du sender til. Anbefaler alle å se på TED.com. Der var det et foredrag om en tysker (hvis jeg husker rett) som gikk rettens vei for å få tilgang til info som var lagret om han. Tror de fleste ble overasket over omfanget. Og dette blir resultatet i norge og,bare gi det tid.
 4. vi var et demokrati eller???? Og vi ser ned på de regimene som aktivt overvåker sine innbyggere?????
 5. sitter og planlegger innkjøp av noe nytt hardware til dataen min,og sliter litt med å finne nytt kabinett og hovedkort. Trur jeg har bestemt meg for kabinettet til Fractal Design "Define R3",noen der ute som har erfaringer med dette kabinettet?? Og når det kommer til hovedkort,prosessor og minne så sitter jeg enda å sliter,har vært en trofast amd bruker ved de siste 3 maskinene mine og er ganske fornøyd. Ser også at der er kommet ut enda en størrelse E-atx kort,er dette noe å satse på,for i så tilfelle ville ikke r3 kabinettet passe. Så kort summert: Kabinett Hovedkort Prosessor Minne Noen tanker/meninger Takk for alle svar.
 6. "Man kan vel knapt kalle intellektuell eiendom et vilkårlig konsept.Se for deg medisin og teknologi.Hvor hadde det vært uten dette "vilkårlige konseptet"?Rettighetshavere er også en del av befolkningen og dette lovverket beskytter alle.inkludert deg."jævlig dårlig eksempel,da både medisin og teknologi blir beskyttet knallhardt av bedrifter og stater. Og denne beskyttelsen gjør at eks medisiner ikke er tilgjengelig for de som trenger den,enten at den er for dyr eller at den ikke er tilgjengelig.Mener å huske en undersøkelse som viste at fri flyt av medisiner og teknologi ville kunne hindre ca.400000 dødsfall årlig, (tror dette hadde kun med medisin å gjøre). Men det skjer ikke fordi det er noen på toppen som sier nei for å beskytte pengesekken. Intellektuell kunnskap har i den senere tid blitt endret til "intellektuell eiendom", men det er jo ikke kunnskapen eller skaperverket som er truet,det er inntjeninga. Om dette er feil eller ikke vil vi aldri bli enige om,men det er en ting vi alle kan være enige om,at verden og markedet endrer seg og da må også bedrifter og personer endre seg,ikke komme med nye lover for å beskytte et gammelt system. Personlig synes jeg det er skremmende at vi godtar en stadig strammere innskrenkning av vår egen frihet,mens vi tidligere har gått til krig for å beskytte frihet og egen rett til å besteme.
 7. selvfølgelig kan man sammenligne,man kan feks. spørre seg om det er verdt de ekstra 2-3000kr for den ekstra ytelsen.
 8. Hei,driver for tiden å ser etter nytt skjermkort og sitter her og vurderer enten 6990 eller 6970. De 3-4 siste kortene mine er ati og føler ikke for å bytte til nvidia. Jeg lurer først og fremst på fordeler og ulemper med de forskjellige kortene,har ikke noen erfaring med crossfire eller skjermkort med flere kjerner. Er også litt forvirret når jeg ser de forskjellige testene på hw,der testene viser at de gamle kortene holder veldig godt stand,noen som er villig til å forklare dette. På forhånd takk folkens.
×
×
 • Create New...