Jump to content

merterje

Medlemmer
 • Content Count

  492
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg har en Nissan Qaskai og måler av og til bensinbruken. Vanlig på by og mellomkjøring sommeren er forbruket på ca 0,85 liter kr mil. Nå målte jeg igjen og 2 ganger var den på ca 0,95 liter år mil. Synes det er litt for mye og en økning. Men det kan skyldes det er litt rått vær i det siste og senhøst. Tar omtrent samme turen da. Eller kanskje jeg starter bilen flere ganger nå. Eller hva tror dere ?
 2. merterje

  Pratelinje ?

  En hobby er jo å snakke med folk. Husker for mange år tilbake var det pratelinjer som også var rimelig å ringe. Da fikk en kontakt med andre. Nå ser jeg kun en pratelinje og koster kr 100 for en uke, og en kan ringe så mye man ønsker. Men hvor mye blir telefonen min belastet ? Jeg har OneCall. Noen som har prøvd den linjen ? og er den ok ? Og fins det andre ok pratelinjer ?
 3. Jeg har en Nissan Qashqai 2008 model, som har vanlig H7 lyspærer. Jeg har brukt noen Night Breaker lys som lyser noe fantastisk, men kort levetid. Må skifte pærer etter ca 8 mnd. Nå fins det noen vanlige lyspærer til samme pris som varer 3 ganger lenger, men de lyser ikke så fantastisk. Vet ikke om jeg skal bruke disse ? Grunn er at når jeg skal skifte pærer må jeg på venstresiden ut med et slags deksel som har sammenheng med luftinntaket. Og så må jeg hver gang kjøpe noe klipps som blir skade ved demontering som regel, men kan kjøpe ny. Så jeg er litt usikker hvilke lyspærer jeg skal velge ?
 4. Jeg har lastet ned en mengde apper på mitt nettbrett, og en eller annen app gjør det slik at det dukker stadig opp annonser og reklame på brettet. Jeg lurer på hvordan jeg skal finne den skyldige appen ? Jeg vet ca når det begynte, men vanskelig å finne hvilken app jeg lastet ned akkurat rundt den tid. Det blir litt av et arbeid hvis jeg må gå gjennom alle appene.
 5. Jeg har montert cromcaster, slik at jeg får sett diverse på nettet på TVn som fra YouTube og mer. Men det er klipp som ikke kan cromcastes, og lurer på om det er mulig å bruke ledning fra brettet til TVns USB, eller om det kan lastes ned en app... ?
 6. Jeg har en vanlig personbil, og hadde tenkt å kjøpe camingvogn. Men jeg trenger bare overnattingsplass på sommertid. Derfor vurderer jeg istedet 2 biler, og det går an å overnatte i en Volswagen Transporter f.eks.Jeg trenger bare en madrass og sovepose. Men lurer på hvilken bil jeg skal velge, brukt ?
 7. Ja det skal jeg svare på. Kjøpte en bruktbil 6 år gammel, og etter et par år så sluttet kaldluften å virke. Gikk til verksted og de fant ut at agregatet var defekt, pris kr 15000. Dette vil jeg ikke oppleve mer. Leste at hvis man bruker klimaanlegget uten gass, så kan det skade pakninger m.m og hele agregatet. Det anbefales å sjekke gassen hver 3-4 år.
 8. Jeg lurte på hvor man får sjekket gass på klimaanlegget på bilen, eventuelt etterfylle. Man kan selvsagt gå til merkeforhandleren, men det fins kanskje billigeralternativ. Vet at NAF ikke gjør det.
 9. Jeg har fått ny TV og har akkurat ordnet på TVen tilkoblingen til internet - Wi-fi. Jeg har både på TV og PC fra Canal Digital. Men jeg jeg får ikke bilde fra PC til TV når jeg bruker PCen. Har prøvd på Kilde, bruker da HDMI 4, ellers er det Nettverk, men bilde kommer ikke opp der heller, men det er visst noen innstillinger der. Men jeg har en slik Scart boks (tror jeg det heter) som jeg kjøpte. Kanskje er jeg nødt å koble på den ? Har også hørt om noen som bruker ledning fra PC til TV, men det er litt trasig. Noen med råd ??
×
×
 • Create New...