Jump to content

Zpeidar

Medlemmer
 • Content Count

  54
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0
 1. Jeg kjører WC3 stort sett greit i 800x600 her (Tower Defense høgger uansett men vil spille lengst mulig) 768 RAM er OK. 256 _ER_ lite, men jeg har da spillt WC3 på det også. Du må jo prøve UT2004. PB12" 1,33 GHz Nvidia GeForceFX GO5200 768 MB RAM.
 2. Som kan sammenlignes med PearPC
 3. Men særdeles portabel er de ikke i forhold til de interne Har selv 12" PB og synes størrelsen er AKKURAT stor nok. PB har forøvrig mulighet for å IKKE kjøre mirror på skjerm nr 2, (ja du kan patche iBooken). iBook er kjent for noe lengre batteritid, men så har PowerBooken BT og WLAN som standard (WLAN har vel iBooken også nå). Minnehastigheten har vel litt å si, det spørs HVA han skal bruke den til. Dersom han skal redigere film og slikt er vel 15" PB mer å foreslå (eventuelt en god ekstern skjerm)
 4. EDIT: Dobbelpost, wops
 5. .DMG skal støttes fra dag en i Mac OS X, du kan prøve å høyreklikke på dem og velge monter der eller noe sånt. Har du forøvrig full bruker eller begrenset adgang til å gjøre ting på maccen din?
 6. Opera 7.5 for mac fungerer fullt ut tilfredsstillende (jeg MÅ ha gestures, derfor valgte jeg Opera først, men nå har jeg CocoaGestures og dermed gestures i safari også) Tabbed Browsing FORREVVAH!!!!oneoneone.
 7. Det finnes ikke noe sånt som en Norsk eller en Engelsk Panther, Panther er flerspråklig og kan skifte på få minutter, om du vil. Mappenes navn kan holdes til språket du kjører på ved å fjerne haken for vis alle filendelser i findervalg.
 8. Hvorfor kjøpe deg Centrino ? OS X installasjon foregår ved boot fra CD ja, må holde en eller annen tast nede (tror det er alt) for å komme igang.
 9. DirectConnect finnes til mac (den offisielle fra Neo-Modus) Exact Whatever Copy finnes til mac ja Hva skal man med Nokia PC Suite når man får gjort det meste uten, og andre programmer erstatter resten av behovet. Norsk<->Kvasi-Norsk (vil ikke gå inn i en debatt på hva som er hva) vites ikke Doom 3 kommer, WM Recorder og CapturePad vet jeg ikke hva er, men bruksområdene er nok sannsynligvis dekt dersom det er det jeg tror det er (video-opptak og screenshot) MRDC lages av Micrsoft og ligger ute på sida deres. Man kan tro at man trenger en Windowsemulator for Mac (som finnes, fås fra Microsoft), men tro meg, behovet eksisterer nesten ikke, bare i spesielt sære tilfeller at man har behov for det. Du vil ikke ha Windows-PCen konstant på nett uansett, og hvorfor ekstern skjerm? MRDC dekker jo det.
 10. 12" Powerbook er akkurat passe liten til å ta med seg overalt, og akkurat såpass stor at den er behagelig å bruke. Minne kjøper man ikke fra Apple, så jeg sitter akkurat nå med 256 mb ram, hvilket er SVÆRT lite ram, skal kjøpe mer fra komplett når jeg har råd til 512 mb brikke. Prossessorkraft, Grafikkraft og Batteritid er god, den duger svært godt til å spille WC3 i meget god kvalitet, batteriet duger ca 3 timer med nogen lunde kraftig bruk, men man kan tyne en del mer ved å justere lys. Men 10 000 Kroner, det var vel litt billig, studentrabbatt 2k4 elns?
 11. Eller vi har dårligere eksempler som mitt, hvor Apple trodde de hadde sendt den, og jeg lot det gå med "3-7 business days for shipping", etter ei uke ringte jeg, og de hadde glemt å sende den, selvfølgelig ordnet det seg, sånn rent bortsett ifra at TNT føkka litt og er en tanke sen på leveringer til addresser i ingenmannsland, men slikt er jeg vant til, når jeg bor der jeg bor. Er forøvrig ekstremt fornøyd med 12" powerbook, den har integrert wlankort og bluetooth, kan fint klare 3-4 timer med forholdsvis tung bruk på batteri, og er ekstremt lett. 12" er forøvrig den mest perfekte skjermstørrelsen for bærbart utstyr som virkelig skal være bærbart, ikke slepbart som visse andre "bærbare" maskiner. Kan forøvrig ikke se for meg 17" powerbook som det optimale "flytte masse rundt og drasse med seg" utstyret man kan gå til anskaffelse av. MacOS X er også et utrolig deilig operativsystem å skifte til når man har hatt windows tidligere, alt er mye mer behagelig, og fungerer som man forventer. Selvfølgelig møter man visse "særheter" som ikke er lett å forstå når man kommer fra Windows, men det er noe man venner seg til veldig fort (f.eks cmd-c istedet for ctrl-c for kopier) Til alt annet enn hardcore cs-gaming duger powerbooken helt perfekt til daglig bruk, er ikke helt fornøyd med IDE-en i XCode, men man har alltids alternativer, og man kan fritt velge hva man vil bruke. Hvis du ikke liker konsoller og slikt i linuxverdenen, er vel MacOS X det mest perfekte OSet du noen gang kan bruke, ettersom det her er svært sjelden man må dra frem en konsoll for å gjøre noe, men man KAN. Og ja, store mengder programvare er freeware, mengder av linuxprogramvare er portet (i f.eks darwinports) og resten finner man som regel på versiontracker. mvh Einar Johan Fersk macbruker (som neppe kommer til å slå på Athlonboksen igjen på en stund)
 12. Ikke jeg heller, verken på Mac eller Windows, hvis iTunes dør på windows hos meg, er det som regel i sammenheng med at noe annet vitalt detter ned.
 13. De harde gutta bruker ikke slikt, man bruker vegg-til-vegg teppe og ullsokker, og tar gjerne noen ballonger i håret først, bare for sikkerhets skyld. Har ikke brukt anti-statisk armbånd tidligere, men vurderer sterkt å kjøpe dette neste gang jeg skal bygge noe som helst pc-relatert, ettersom det gikk til helvete sist, av skade blir man klok
 14. Ein eg kjenner pissa på et eletrisk gjerde uten at det var med vilje. Stakkaren fikk jo sjokk, og ****** som han skreik! Vel jeg har en kamerat som ble sittende fast da han skulle SKRÆVE over ett strømgjerde jeg, fy ****** har aldri sett noen så sjokka
 15. Zpeidar

  Macgyver og overklokking

  Nei, det var avispapir, kalk og bensin såvidt jeg vet. Han lager sågar tre slike når han skal rømme fra en lufthangar i en episode der han blir låst inne på ett kaldt lager sammen med ei dame. (OK, jeg har sett nok MacGyver )
×
×
 • Create New...