Jump to content

Oleball

Medlemmer
 • Content Count

  75
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 :)

About Oleball

 • Birthday 08/02/1988

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Stemmer det, men det har ingenting å si, mottakeren er uansett lisenspliktig uavhengig av hva du kan få inn. Men mulig du er inne på noe ref. saken fra aftenposten?
 2. Tv-en har digital dekoder innebygget, så den faller dessverre utenfor det den saken handler om. Det som er problemet er vel at NRK ser på hele tv-en som en mottaker og ikke bare tuneren, for tuneren rører jeg jo ikke
 3. Takk, det var dette jeg lurte på! Dumt at det ikke skal holde å ikke bruke den, men da får jeg heller oppsøke en tv-reperatør og få den plombert.
 4. Jeg gjorde dette og de klarte å registrere fritaket på feil person.. Når jeg ringte de mente de at jeg var lisenspliktig fordi jeg ikke hadde tven pakket inn i boden..
 5. Hei, Jeg hadde en diskusjon med en dame hos nrks lisenskontor ang forskrifter om fjernsynsmottagere § 9. Mottaker ikke i bruk Forskriften er som følger: Jeg bruker ikke mottakeren på tven min, altså anser jeg den som "satt bort", hun mente hardnakket at hele tven måtte være pakket inn og stuet under en stol for at denne skulle gjelde. Jeg ba henne referere meg til en forskrift eller lovtekst som sa at definisjonen av en mottaker var hele tv-en, men da sa hun bare at hun skulle sende meg et skjema jeg skulle fylle ut.. Har hun rett i at tv-en min er lisenspliktig og hva er definisjonen av mottaker i denne sammenhengen? På forhånd takk
 6. For meg er klasseløst system, investigation og sabotage oppgragene, og det at jeg kan gjøre det med andre mennesker, nok til at TSW plasserer seg mange hakk over alle andre spill jeg har spilt i det siste. Rakk du å prøve ut investigation oppdrag når du prøvde? De er riktig nok ikke for alle, men det er noe av det beste jeg har sett i et mmo noen gang.
 7. Så sant du har fått telefonsamtalen kan du hente missionet på kontoret til høyre når du kommer inn. Missionet ligger på en benk eller noe på kontoret der.
 8. Er det andre en meg som har trøbbel med å komme inn på El Dorado når man bruker join as group? Prøvde i går med en kammerat , huka av for dps og healer på type og prøvde å queue. Etter rundt 30min bytta jeg til stonehenge der tok det 4-5min så var vi inne.. Prøvde el dorado queuen igjen etterpå, tok rundt en time uten at noe skjedde. Har hørt at folk bare kommer inn når de joiner solo, stemmer det? Var også innom Fusang Project, må si det ikke var veldig givende å løpe rundt i en eneste stor zerg rush og ta ett og ett sted. Det som plager meg med fusang er at afaik er det ingen gevinst i å faktisk forsvare det man har(minus buffen for facilities), så det lønner seg faktisk å la de andre ta over områder for å så ta de tilbake. Ved å ha laget cap-stedene node-basert eller lignende kunne de vel ha gjort angrep/forsvar litt mer taktisk også, noen som har andre synspunkter på hvordan det fungerer/kunne fungert?
 9. Fiksa de ikke dette delvis i 1.0.0 patchen med at man nå får opp loot dialogen også i cinematics? Vet at det er bugga hvis man trykker need, for "bind on character"-dialogen kommer ikke opp, men afaik skal det funke å sammenligne og greed/pass rolle også i cut-scenes.
 10. At 100% av månedsavgiften kun går til utvikling vil aldri skje, det er jo en investering som skal ha avkastning, men så lenge de holder dampen oppe og gir ut nytt content hver måned som de har sagt de skal føler jeg at de har et godt utgangspunkt. Nå skal det sies at hvis du kjøper lifetime subscription i TSW blir det jo mer eller mindre samme forretningsmodell som guild wars, bare at du betaler mer for spillet in the first place. Såfremt de ikke begynner å gi ut expansion packs du må kjøpe inn i TSW også føler jeg at både sub/lifetime modellene gir god uttelling for pengene mine
 11. Ser ut for meg som du har byggd mye rundt blades of afflicted penetrate. Prøv å bytte ut pistoler med AR, de gir bedre synergi med afflict/Pen også får du noen self-heals som er greie å ha hvis du løper solo
 12. Wow, jeg har akkurat samme problemet. Var i Hell Raising i går, rett før siste bossen fikk jeg opp "You have been disconnected from the Server, want to try connecting to a different one" eller noe sånn. Etter det mistet jeg alle chattene, og muligheten til å snakke i de. Funker ikke å reloade heller og det virker som jeg er blitt plasert i min egen lille dimension, for det er ingen rundt meg hvis jeg ikke er i en group :S. Edit: Ser at det står på de offisielle forumene at FC er klar over problemet og at det sannsynligvis fikses i neste patch.
 13. Decksene ligger i en tab helt til venstre i ability wheel vinduet. Du bytter våpen i kamp når du bruker en active ability til respektivt våpen, du kan ha to våpen på deg samtidid. Edit: for seint ^^
×
×
 • Create New...