Gå til innhold

eirikdirdal

Medlemmer
  • Innlegg

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av eirikdirdal

  1. Verken T20 eller T30 har radio, men det skal finnes/fantes en modell som het/heter T20 FM, men den ser ikke ut til å være å oppdrive lenger.

    5167877[/snapback]

     

    Endte med aa kjoepe iRiver IFP995. Proevde baade T20 og T30, som foroevrig begge har FM radio, som lydmessig var de relativt gode (proevde kun med orginalt headsett), men de kan ikke lades i USB... De faa dagene jeg har brukt den har den hvertfall virket supert, bruker jo ikke batteri!

  2. Er nettopp ferdig med eksamensperioden og kjøpte Half Life 2 som "gave" til meg selv. Men så skjer det som absolutt ikke skulle skje, DVD-spilleren finner ikke skiven!

    Har tidligere bare brukt Plextor-brenneren min, siden den er øverst på kabinettet, men siden HL2 er ei DVD-plate må jeg bruke DVD-spilleren...

     

    Kan det ha noe med "slave" og "master" og gjøre?? Hva kan være galt?? Er virkelig desperat nå... Alle svar mottas med taknemlighet!! :cry:

     

    -Ed

     

    *Emnefelt rettet av brukermoderator*

  3. Hei,

     

    Noen som har god hukommelse?

     

    For to år siden var det et online-spill som var meget populært. Spillet foregikk ute i verdensrommet og gikk ut på at en skulle bygge opp en flåte av forskjellige typer romskip for å beskytte seg mot eller angripe andre folk i forskjellige galakser. En kunne også forske på forskjellige ting som f.eks. våpenteknologi.

     

    Dette var ikke en veldig god beskrivelse av spillet, men jeg husker dessverre ikke så mye mer av det enn at jeg ble oppslukt av det, som mange andre...

     

    Er det noen som husker hva dette spillet heter??

     

    -Ed

  4. Prosessoren er helt ny og jeg har ikke klokket den...

    På vifta er det ett slags lag med ett eller annet som ligger mot cpu'en, er det vanlig at en skal fjerne et beskyttelseslag eller noe? Har en Intel P4 2.4 forresten...

  5. Noen som kan forklare meg hva cpu kernel temp er, og hvordan jeg kan påvirke den?

     

    Pc'en skruer seg av når den kjørt hardt... cpu kernel temp er 68 grader når dette skjer, så jeg tror det er det som er problemet...?

  6. Har problemer med pc'en... Når pc'en nettopp er skrudd på kan jeg spille i ca. en halv time før pc'en skruer seg helt av... Når den er "varm" går det kanskje 10min før det samme skjer. CPU og sys. temp er 35-40 grader, men CPU kernel temp er 68. Tror det er dette som er problemet, men har ingen anelse om hva cpu kernel temp er og hvordan jeg kan få den kjøligere... (Har en Intel P4 2.4Ghz cpu) Har også RADEON 9700 pro skjermkort, kan det være driverene som ikke fungerer som de skal?

    Noen som har peiling på hva som kan være galt???

×
×
  • Opprett ny...