Gå til innhold

oleost

Medlemmer
  • Innlegg

    159
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av oleost

  1. Vet ikke hva som er verst: At de dropper UPlay, eller at idioter som vanlig godtar tvert at man blir tvunget til å bruke Steam. Hvorfor kan det ikke være valgfritt?

     

    Tvinge oss til å bruke UPla? Buuuu!

    Tvinge oss til å bruke Origin? Buuu!

    Tvinge oss til å bruke Steam? Helt greit for folk flest. WTF?

     

    Kanskje pga mange har et stort Steam biblotek ifra før, fra forskjellige utgivere istedenfor bare 1.

     

    Og når da forskjellige utgivere tvinger folk til å bruke en egen platform bare for deires egne spill så blir det litt tungvint?

     

    Men selvfølgelig i en ideel verden burde vi ikke vert avhengi av Steam/Origin/Uplay, isteden burde vi fått DRM fri versjon av spillet og disse tjenestene var en ekstra funksjon som en kunne ta i bruk.

    • Liker 1
  2.  

    Hvis man leser litt på f.eks Plex sitt forum sies det at Atom prosessorer ikke klarer dekoding av 1080p filer. Hva er det som gjør denne versjonen så unik?

     

    Dette gjelder også prosessoren som finnes i ASUSTOR sin 602/604 som er på 2.13ghz (også Intel Atom)

     

    Har lest på forumet sjøl og for meg virker det som det er plex sin feil, de har ikke lagt til støtte for den cpuen enda så den bruker fortsatt rå CPU kraft til å spille av filmer istedenfor å bruker dekoderen, regner med at plex ordner det snart

    Plex har vell alltid brukt CPU kraft til transcoding grunnet kompatibiliteten dette gir på tvers av systemer, problemet er jo selvfølgelig at en er avhengig av en CPU som er kraftig nok.

  3. Hei.

    Jeg har en Nas4free server pc som deler ut SMB NT1 share på lokalnettet mitt.

     

    Men på ene Windows 8 PCen min forsvant plutselig denne nettverksdisken og finner den ikke, selv om jeg går i explorer og skrive \\NAS

     

    PCen er kablet direkte i samme switch, og har ikke problemer med å eller ha kontakt med serveren (Web grensesnitt og den dukker opp som en "Medieserver" i explorer.)

     

    Noen ideer hva jeg kan gjøre?

  4. Når de først utsetter spillet såpass lenge, burde de ventet helt til neste generasjon. Vil være utdatert på konsoll i løpet av få måneder om det kommer til PS3/X360.

    La de polere på spillet sitt. Det er bare bra.September er heller ikke så veldig lenge til. Jeg hadde forventet meg et enda senere slipp.Uansett så venter jeg på PC-versjonen, så jeg forventer ingenting før våren 2014.
    Dette er ganske sikkert en bevisst del av markedsføringen. Nå er ikke jeg veldig glad i disse spillene, men det er litt dårlig gjort å lure fansen sin på denne måten.

     

    Er ikke rart at andre utviklere er redd for å sitte forventet lanseringsdato...

  5. Skjønner ikke helt tankegangen med disse testene deres.

     

    Det er jo TOTALT uinteressant om prosessoren er 25c eller 30c, og hvor mye viftene bråker ved visse turtall.

     

    Viftene bør stilles på laveste mulig, kjøre en CPU test slik dere gjør, også kjøre en eller annen form for benchmark(spilling og videoredigering). Så lenge temperaturen holder seg under 70 grader er den delen godgjent og det som er interessant da er støy målt.

     

    Neste steg vil vere og overklokke prosessoren og gjenta det jeg skrev over.

    • Liker 9
  6. Hmm, leser kilden og er vel feil det dere skriver. Ikke at det har så mye praktisk bruk for sluttresultatet.

     

    "Users playing online with those who have the exploit enabled have unwittingly found their characters wiped forever when they have died."

     

    Og dette er vel nettopp pga av denne hardmode modusen, hvor det er meningen at vist en dør, så blir karakteren slettet.

     

    Det har vel ingenting med "kan lagrefilene til medspillerne bli korrupte og slettet."

  7. Bare pass på at den pcen du kjøper, bruker standard komponenter. Noe det forsåvidt ser ut som denne gjør.

     

    Hadde en Dell PCen en gang(fikk igjennom jobben), så bestemte jeg meg for å oppgradere den. Det var ikke bare bare, ettersom både hovedkort og PSU var av en spesiell type. Og ellers var jo selfølgelig kjøleløsninger etc tilpasset det hovedkortet, og det skjermkortet..

     

    Var det en laptop? :) Denne har i hvert fall standard komponenter.

     

    Jeg har vært borti på eldre stasjonære maskiner at de har brukt ukurante komponenter og/eller loddet fast komponentene for at du ikke skulle bytte ut komponenter ved senere tid.. men tror de stoppet med det for ca 6-8 år siden..

     

    Dette var vel 3 år siden.

    Var en spesiell type hovedkort og strømforsyning, skrue hullene på chassiet var plassert på andre plasser og var annen type kontakt på strømforsyning som gikk tli hovedkortet.

  8. Bare pass på at den pcen du kjøper, bruker standard komponenter. Noe det forsåvidt ser ut som denne gjør.

     

    Hadde en Dell PCen en gang(fikk igjennom jobben), så bestemte jeg meg for å oppgradere den. Det var ikke bare bare, ettersom både hovedkort og PSU var av en spesiell type. Og ellers var jo selfølgelig kjøleløsninger etc tilpasset det hovedkortet, og det skjermkortet..

  9. Jeg er helt enig med første taler: Dersom nesten ingen bruker mer enn 5 GB per måned, burde One Call løfte grensa. Hva med 10 GB, Eriksen? Hvis nesten ingen passerer 5 GB, er det vel knapt en sjel som snuser på 10.Jeg blir svar skyldig når mine venner ber meg anbefale et datavennlig mobilabonnement. "Da må du nok vente", pleier jeg å si.For det abonnementet har jeg ennå ikke sett.

     

    Hel uenig. Dette er i praksis fri bruk for de fleste. Men forhindrer folk som har lyst til og bruke mobil abbo. Som bredbånds abbo og utnytte dette. (f.eks koble til pcen og laste ned filmer etc)

×
×
  • Opprett ny...