Gå til innhold

kongenavtys

Medlemmer
  • Innlegg

    72
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av kongenavtys

  1. Jeg hører til stadighet om folk som "ikke har nok undertøy" slik at de blir tvunget til å gå med det både to og tre dager. Selv kjøper jeg kanskje litt for mye undertøy, men kunne aldri i verden tenke meg å bruke det mer enn to dager i strekk i hvert fall (æsj?). 

    Til dere som trenger noe nytt ----> Her:rofl: 

    Men helt seriøst...ser ikke bokseren litt vel "slitt/brukt" ut etter tre dager?

  2. Har hatt dame i litt over tre år nå og må innrømme at vi har stagnert litt. Det er litt kjipt å erkjenne at man har kommet til et stadie i forholdet hvor man liksom ikke har mer å gi til hverandre.

    Jeg har riktig nok et par tips som kan hjelpe deg på vei.

    1. Kjøp sexleketøy.

    Det trenger ikke akkurat være noe sleezy greier for at det skal funke. "Anonym" rett over her ga deg noen tips til hvilke varianter du kan kjøpe inn. Ellers kan noe sexy undertøy friste..? (random link, var hva jeg fant via google)

    Om man får variert sexen litt ved hjelp av hjelpemidler, så skal du nok se at dere "finner dere på nytt igjen". Glidemiddel er noe enkelt og greit som kan piffe opp sexlivet litt

    2. Dra på ferie.

    Tro meg - det er ikke bare et romantisk tips, men for oss fungerte det utmerket å finne nye steder å ha sex på. Det å bare bytte seng fra vår gamle kjedelige variant hjemme i leiligheten til noe litt friskere på et hotellrom ga oss mye mer energi. ;)

     

  3. Jeg har bodd i Amsterdam og sett et par av disse vennegjengene i RLD som "pusher" deres jomfru venner inn til en pengekåt hore for så å komme ut 20 minutter senere med et skevt smil.

    Tro meg - du vil ikke få noen stor opplevelse. Men om du kun er ute etter å "tømme deg" og få den mentale barrieren brutt, så kan det være en OK løsning.

  4. Først av alt; takk for svar!

    Nei, jeg har ikke fått sjekket intraokkulært trykk hos en øyelege, men ser at dette er noe som bør gjøres. Det som overrasket meg var at han var veldig kjapp med å konkludere at det ikke var mulig for meg å få utført en operasjon nå som jeg hadde det utgangspunktet jeg hadde.

    Takk for tips, jeg skal ringe ned til legen nå i morgen og høre om å få en time. :)

  5. Wow. At det fortsatt finnes Haugen-fanboys blant Brann-supportere er nesten utrolig etter han har vært drit i snart fire år.

    Kunne ikke vært mer enig. Har aldri forstått at noen kan mene at Haugen er en god fotballspiller. Han er god i forhold til de andre midtbanespillerne vi besitter pdd, men det sier ikke så mye når han "konkurrerer" med Barmen og en avdanket Huseklepp.

     

    Nå har Sivert Heltne Nilsen signert, noe som forhåpentligvis betyr at Fredrik Haugen har spilt sin siste kamp for Brann.

  6. Jeg beklager å dra opp en gammel tråd, men er bare nødt til å spørre om noen har vært i samme situasjon: jeg besøkte Memira-klinikken for å høre om jeg kunne ta en laseroperasjon. Fikk høre at jeg ikke var en "egnet kandidat" på grunn av at jeg hadde potensielt arvelig grønn stær, noe han mente det var bra at jeg opplyste om.

    Men har søkt litt på nettet (og funnet diverse kilder, her og her) og leser ingenting om at det kan legge en demper på muligheten for en laseroperasjon. Er så drittlei linser nå at jeg vurderer å bare ta av sted til en ny klinikk og skjule "svakheten" min. Er det noen som har erfaring med det?

    Jeg er 25 år, har hatt stabilt syn i så lang tid jeg kan huske og merker ingenting til at det skal begynne å forverre seg nå.

  7. Hei,

     

    jeg er i gang med å trene (har trent ca to uker nå) og merker at det går kjapt med å komme opp i vekt i og med at jeg også har begynt å spise mye mer enn det jeg gjorde tidligere. Men jeg leser litt rundt på nettet og finner ut at jeg trenger proteinpulver og kreatin (?) (random kilde) for å få maksimal vektoppgang og muskeløkning.

    Da jeg rådførte meg med folk som er "rutinerte" på gymmen var det en del motsigende svar å få. Er det virkelig nødvendig å kjøpe kosttilskudd så tidlig eller bør jeg vente litt?

  8. Alopecia.info virker å fungere med tanke på god og nyttig informasjon i hvert fall. Jeg er nå 26 år og har hatt et jevnt hårtap siden jeg fylte 23 - og har vel blitt reddet av et tidligere ekstremt tykt hår som gjorde at jeg ikke til nå har falt helt igjennom og fått synlig hårtap, selv om jeg merker at det tynnes ut. Går mye med caps.

    Men jeg lurer på egentlig; er det noen som med 100 % sikkerhet kan fortelle om medikamenter som fungerer?

    Har sett på blant annet denne listen og prøvd noe som heter Toppik, men det er jo ikke et medikament - mer et virkemiddel som gjorde at håret mitt ser tykkere ut. Jeg er mer interessert i å finne ut noe som stopper det 100%. Har kjøpt Cicamed-shampoen nå og vurderer Finasterid, men er virkelig redd for de bivirkningene som kan oppstå. Noen med sikre erfaringer? :hm:

  9. Har alltid vært en svoren tilhenger av all slags hårprodukter og har gjennom årene gjort mest mulig for å etterstreve "wet look"´en - da med David Beckhams bryylcrem-periode friskt i minne.

    Satt opp en ny side hvor jeg faktisk testet fire forskjellige hårvoks-typer for å se hvilken som var best. :w00t:

    Til tross for at jeg er noen hundrelapper fattigere, så fikk jeg i hvert fall meg et nytt fast produkt!

  10. Helt i tråd med turbonellos innlegg rett over her. Veldig bra innlegg.

    Det står alltid mellom Høyre og Venstre hver gang jeg går til valgurnen. I år har jeg forhåndsstemt, og valget falt på Høyre i og med at jeg har troen på Erna som statsminister.

    Ikke for å bli så alt for arrogant her, men jeg sluttet å vurdere de partiene som samarbeidet med SV den dagen jeg hadde min første time i samfunnsøkonomi.

    For øvrig har jeg også funnet ut (fikk link av en kompis) at det er mulig å bette på valget. Slang inn noen kroner på Høyre som det største partiet, jeg. :xmas:

    • Liker 1
  11. Kom nettopp hjem fra Riga og så ikke noenting til verken mafia, prostitusjon eller annen kriminalitet. Om du holder deg helt sentralt i bybildet når du er ute og fester, så skal det gå helt fint. (les om taxi,hotell og uteliv).

     

    Et tips: hold deg til de grønne "Baltic Taxi" om du trenger drosje. Ble aldri forsøkt svindlet, noe vi ble fortalt var vanlig blant de andre taxiselskapene.

  12. 50 % av norske kvinner eier en vibrator. Jeg vet ikke helt hvordan undersøkelsen definerer dette, for det finnes da utallige leketøy som ikke vibrerer. Om disse er med blant de 50 % eller ikke sier det lite om.

     

    Norge er helt på toppen i utbredelse av sexleketøy, bare Island slår oss. Vi er imidlertid på 28. plass av 45 land når det kommer til antall samleier per år (102), og 31. plass når det kommer til tid brukt på forspill i sengen (ca 15 min).

     

    Tallene er fra en undersøkelse Durex gjorde i 2005.

     

    Undersøkelsen er noe utdatert da jeg kan finne informasjon på at det har økt, noe jeg også har fått bekreftet gjennom en venninne som arbeidet hos Kondomeriet (ikke i butikk, men i administrasjon).

     

    Jeg tipper at rundt 60 % av alle norske kvinner har et sexleketøy.

  13. Synd å se at Finne forsvinner. Hadde håper han ville bli i Brann noen år til.

     

    Her er jeg helt enig. Han virker rett og slett som en spiller uten særlig spisskompetanse bortsett fra det å sette ballen i mål - ikke så veldig ulik Torgeir Børven i mine øyne.

     

    Problemet er at dersom alle våre beste juniorspillere skal dra til utlandet, så vil vi bli stående som et farmerlag for de nest-beste lagene i Europa. Ikke akkurat en drømmesituasjon når det pumpes penger inn i Branns talentsatsing.

     

    Føler dette blogginnlegget kan oppsummere litt av hva jeg føler.

×
×
  • Opprett ny...