Gå til innhold

WiseFrog

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av WiseFrog

  1. Jeg har tatt 4 privatistfag før, som alle har gått veldig bra, så jeg vil tro jeg vet hva som skal til. Nå var ikke tråden startet for å finne ut om jeg kan greie å lese til eksamen på en folkehøyskole eller ikke. Det jeg lurer på er hva som skjer med lån og stipend ved avsluttet skolegang.

     

    Og siden du nevner det kan jeg si at det ikke er en sjel på denne skolen som spiller Skyrim, selv om jeg selv godt kunne tenke meg å gjøre det. Jeg skal ikke nekte for at det er mulig å sitte å lese her, men det er mye vanskeligere her enn andre steder jeg har vært.

     

    Jeg skal ta Bilogi 1 og 2, R-matte og Kjemi, og helst få den øverste karakteren i alle. Jeg hadde ikke mulighet til å få undervisning i noen av disse fagene på videregående fordi jeg gikk idrett.

  2. Hei!

     

    Jeg begynte på folkehøyskole i august og tok opp fult lån og stipend for året, men vurderer nå å slutte på folkehøyskolen fordi jeg vil komme i gang med utdanningen min fortest mulig. Er det noen som vet hva som vil skje med lånet og stipendet mitt dersom jeg avslutter folkehøyskolen uten å ha fullført? Vil hele stipendet bli omgjort til lån? Dersom jeg slutter skal jeg bare ta noen nye fag jeg trenger for den videre utdanningen jeg vil ta.

     

    Dersom mer info er nødvendig er det bare å spørre. Det hadde vært fryktelig fint om jeg hadde funnet ut av dette. Har sendt brev til lånekassen, men venter fortsatt på svar.

    Håper tråden er rett plassert.

  3. @laohu, med all respekt siden du har miste nærstående(?) så fremstår for meg litt merkelig at du midt i dyp sorg, finner det adekvat å diskutere et slik spørsmål.

     

    Jeg mener, i slike stunder er det noe de fleste legger til side. Det er på en måte underordnet tragedien

     

    Om jeg får lov.

     

    Ville du lagt det til side dersom minnestunden skulle feires i ett satanistisk hus?

     

    Tåpelig sammenligning.

     

    Ja for kristendommen står jo så mye høyere en all annen religion?

     

    Greit nok når en nevner tempel og lignende, selv om dette ikke er aktuelt i Norge på grunn av mangel på sentrale og store nok tempel etter min kunnskap. Norge er da vitterlig også et land med en kristen statsreligion. Å nevne et "satanistisk hus" slik som en gjør her blir helt idiotisk. Satanisme har vel aldri en gang prøvd å gi uttrykk for å være et inkluderende fellesskap med rom og trøst for sørgende. Prøv å være litt saklig.

    • Liker 3
  4. Magemusklene dine skal jobbe bedre statisk. Stabiliseringsmuskulatur eller kjernemuskulatur, blant annet rectus abdominis, obliquus externus og internus som ligger i mageregionen er alle der for å holde midjen stabil sammen med ryggmuskulaturen og hofte. Egentlig går øvelser som sit-ups og lignende der du trener dynamisk mot kroppens naturlige bevegelsesmønster. Så visst du trener disse er det mye bedre å heller bruke øvelser der du ikke har fleksjon i spesielt nedre del av ryggsøylen.

     

    Men, ja, som sagt av de fleste her. Skal du ha six-pack er det nesten ikke vits å trene mage. Gjelder bare med lav fettprosent og "gode" gener.

  5. Er enig med det flere skriver her om å heller fokusere på andre ting i denne perioden, som for eksempel hvor mye bedre trent du føler deg! Vil du virkelig gå ned kan det være et triks å jogge før frokost, fordi glykogenlagrene i kroppen da som regel er veldig lave, og du vil fort begynne å tære på fett.

  6. Det er på tide med ny innhøsting av kosttilskudd, og jeg lurer på om jeg kanskje har tatt litt hardt i med alt jeg har lagt i handlekurven. Trenger litt hjelp til hvilke produkter jeg burde velge. Det jeg har planer om å kjøpe:

     

    Plasma CLA - 360 Kapsler

    Big Mass Gainer 3000g Jordbær

    FOZ 2kg

     

    Noen som har erfaring med noen av disse produktene? Eventuelt alternativer til CLA kapslene og/eller gaineren? De fra proteinfabrikken er vel standardprodukter og er vel kanskje greie, men er det noen her som har prøvd FOZ? De skryter i alle fall mye av produktet selv.

     

    Jeg trener fast styrke 3 dager i uken, har 4 fotballtreninger, to gymtimer, og går på ski, sykler, jogger eller trener terapimaster 2-3 dager utenom. Er det "nødvendig" med alle disse produktene, eller blir det for mye?

×
×
  • Opprett ny...