Gå til innhold

Slesko

Medlemmer
  • Innlegg

    137
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Slesko

  1. Hei!
    Kjøpte en klokkerem av lær hos forhandler i september 2016.
    Denne hadde røket i starten av mars(brukte klokka 15-20 kvelder fra september), leverte reimen inn til bjørklund, de sa garantien kun var på 6 måneder fra Nixon. Er ikke norsk reklamasjonsrett på 2 år?

    Eller må jeg bare bite i det sure gresset og kjøpe en ny lærrem for 600kr?

  2. Hei!

    Har akkurat fått et bil anlegg av en snill stefar :p

    Det inneholder en 15" bass

    2 6x9 320 W

    Og en Velocity VR450 forsterker

     

    Er forsterkeren og oppsettet i det hele tatt noe brukbart?

    Jeg hører mye på Rock-Hardrock-Dubstep/house (lol), vis det har noe og si.

    Hvor bra kommer dette til å spille, jeg er en lyd "noob" når det kommer til bilstereo, så har dere noe innspill?

     

    André

  3. Fikk: 490 MB/s write og 559 MB/s Read i ATTO benchmark på den ene disken, men den andre disken ble det noen problemer med i atto; jeg fikk helt like scores, men på 4k Write, brukte den DRIIIT lang tid, og plutselig ga den meg 29 mb/s write, er det noe galt med disken ?

     

    Fikk mye Bsod og IO error med begge diskene i raid med OS på, dette tror jeg at jeg fikset ved og upgradere Firmware, og fjerne overclock'ene i pcen. Skal prøve og sette de i raid igjen, og se hva som skjer.

     

    Yöu

  4. Det er intel pch som er brukt her ja

     

    Hmm, jeg får ikke opp noen "post" fra controlleren etter bios bildet, jeg har lastet ned intel rapid storage driveren, men jeg får ikke noe opp, jeg finner begge diskene i discmanager, og i intel softwaret, men jeg kan bare ikke finne ut hvordan jeg skal sette de i raid. :(

    Noen tips ?

    Jeg har sett på folk som sa jeg skulle endre "Force bios" til den andres ettingen som det var mulig og bruke, men det ga ingen resultater i det hele tatt.

     

    Yöu

     

    Takker for svar :)

     

    edit: for en gramatikk :p.

     

    edit 2: Hvor gammelt er ditt p8p67, og har du flashet biosen ?

  5. 1.29V er høyt for 4.5GHz og det er ikke stabilt engang. Du må senke overklokken eller øke spenningen.

     

    Satt den ned til 4,3 den virker mye mer stabil, men skal kjøre noen Prime runder i morgen så kan jeg poste svaret igjen. MEN! når jeg satt den ned til 4,3 virker det som om den blir varmere (?) eller er det bare jeg som blir for nervøs igjen :p ?

     

    Takk for hjelp ^^

     

    Yöu

  6. Hei!

     

    Jeg lurte litt på deg jeg også, men jeg er ganske nervøs for pcen min når jeg overklokker (har spinket og spart for den :p student) så jeg blir mye mer detalj opptatt når jeg driver med pcen f.eks at scrolling hakker eller noe (ikke det at den gjør det) men spotifyen min sin lyd hang seg opp akuratt nå, og når jeg killa prossesen fortsatte den lille delen av sangen og "loope" helt til jeg skrudde av pcen, kan det ha noe med overclocken og gjøre?

     

    Yöu

     

    Virker som du har en ganske dårlig overklokkende brikke der.

    En feil i Prime95 som det betyr helt enkelt at du må gi mer spenning.

     

    jeg kan vel EVT sette ned multiplyeren til 4,4 ? har liksom satt meg en personlig grense ved under 1,3 V så jeg vil ikke presse volten mer, skal ikke ha veldig høy clock men en til dag til dag bruk.

     

    Yöu

     

    Hva mener du med Dårlig overclockende brikke, at jeg har lav multiplyer med høyvolt og fortsatt en error i prime? trodde 1,29 var lavt for 4,5 GHZ :p

  7. Gentle Typhoon kan gi deg 1-2C bedre temperaturer på en H50, ingen grunn til å hoppe i taket av den grunn. Problemet med H50 er den håpløse pumpa/blokken og en syltynn radiator.

     

    Siden kabler er utelukket hadde jeg prøvd å montere på nytt, vaske av all gammel kjølepasta og legge på ny.

     

    Hei, gjorde som du og jeg sa, tok den av, byttet kjølepasta, snudde radiatoren og dette var resultatet : http://bildr.no/view/1076579

     

    Prøvde Prime stock med "oppdatert" kjøler så fikk jeg under 60 på alle coresa, så jeg fant ut at jeg skulle overclocke litt mens jeg var i gang ^^ Har IDLE på 29-33 ATM (rom rundt 24)

     

    (er 4,5 GHZ på 1,29 V bra? eller kan jeg ta ned volten litt?)

     

    EDIT: Det skjedde noe med core nummer 2 i Prime, kan det ha noe med at jeg låste pcen ?

  8. @stock er temps veldig høye, du bør kunne klare 4,5 GHz på lavere temps enn hva du har.

     

    Det er ikke unormalt at temperaturen varierer med opptil 5-6 grader på kjernene.

     

    Du kan prøve å fjerne vifta i bakkant av kabinettet og sette radiatoren der. Da vil medfølgende vifte skyve luft ut av kabinettet. Jeg ville også sjekket at kjøleren satt ordentlig og at kjølepastaen dekker hele cpu'en. Det er ingen fordel å ha for mye pasta.

     

    Skjønner ikke helt hva du mener, med og fjerne vifta i bakkant, skal jeg sette radiatoren rett i jernet, og fjerne pull vifta?

     

    Yöu

     

    Har også funnet ut at det er lengesiden jeg har byttet kjøepasta, og folk sier at den blir dårligere når den størkner (blir eldre) og at Antec vifta er bedre som pull, og corsair som push, derfor har jeg valgt og snu radiatoren og bytte Arctic Silver Pastaen.

     

    men er det noen som har erfaring med Quite Typhoon vifter eller hva nå de heter?

     

    Sjekk om alt av kabler er plugget inn.

     

    Mener du som 24 og 8 pin ?

     

    Alle pumpe vifte og cpu relaterte kabler sitter i (sjekket akuratt)

     

    Yöu

  9. Hei!

     

    Har fått en h50, og jeg monterte den på en 2500k for og overclocke.

    det første jeg gjorde når jeg fikk den var selfølgelig og sjekke temps i prime95, men resultatet ble meget avskyelig (føler jeg) :

    http://bildr.no/view/1076341

     

    Intensjonen med og kjøpe h50 var for og få overclocket min 2500k litt, men alle "overclocking tutorials" på youtube sier at over 75 er i faresonen for CPU'er, og jeg fikk 82 med en stock 2500k.

     

    Min h50 er configurert som exshaust, den har en vifte fra Antec 900 (tror det er tri cooler eller noe) på MAX (de i toppen av kabinettet blåser som bare det, men bak radiatoren virker det ikke som at det blir flyttet så mye luft. Jeg bruker Antecen som Push. det andre jeg har er h50 vifta som fulgte med.

     

    Rett under vifta sitter det: 2 570 og et lydkort (men dette burde ikke lke temps i et CPU program?) og den sitter i en p8p67 Deluxe.

     

    Men mine spørsmål er som følger:

    Har jeg for høye temps ?

    Hvorfor er den enecoren lavere enn de andre?

    Burde jeg Kjøpe Silent Typhoon vifter? (alle sier disse er de beste for RAD's)

    Burde jeg "snu" h50'en?

     

     

    Yöu, takker for svar.

    edit: Dårlig skrevet, men jeg orker ikke korrektere i frustrasjon :p.

  10. Hei!

     

    Så akuratt på techbay sine sider, de har fått inn en ny type slange jeg aldri har hørt før, PrimoFlex Pro, det er den første HVITE slangen jeg har funnet i en nettbutikk, og er veldig hypp på den, lurte på om noen har noen erfaringer med den.

     

    Yöu

×
×
  • Opprett ny...