Gå til innhold

LOLBESSE

Medlemmer
  • Innlegg

    54
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av LOLBESSE

  1. Hei!

    Visste ikke hvor jeg skulle legge denne tråden, men det er ihvertfall en stasjonær maskin. Har nylig fått installert en SSD i den, men nå er begge harddiskene mine i en partisjon. Så vidt jeg har forstått så gir ikke SSDen noen ekstra effekt ut av dette, bare ekstra lagringsplass. Så jeg lurte på hva jeg må gjøre for å få separert harddiskene?

    Jeg planlegger uansett å ta en full factory recovery, men vet ikke om dette er nødvendig?

    Kan hvertfall noen gi meg en step by step på hvordan jeg gjør dette eller hvertfall litt hjelp så hadde jeg vært veldig takknemlig.

     

    Hovedkort: MSI 770-C45, Socket-AM3

    Prossesor: AMD Athlon II X4 630 AM3

    Ram: Crucial DDR3 BallistiX Elite 1600Mhz 8GB

    misc 650 w modulær strømforsyning

    Skjermkort: Evga GTX 260

    Kabinett: CM Storm Scout Midi Tower Sort

    SSD: OCZ Agility 3

     

    Kjører Windows 7 :p

     

    Takk på forhånd folkens!

  2. Har virkelig ikke mye kunnskap om det, men prøver å installere chrome OS på PCen min med Win 7. På en annen PC har jeg ubuntu og når PCen booter kommer det oppp som et alternativ hva jeg vil boote. Vet ikke om Chrome OS ikke blir installert eller om jeg bare kjører det og ikke installerer det, men jeg har lyst til å kunne velge det ved boot. Noen ideer?

    Fikk det herfra forresten : http://chromeos.hexxeh.net/

  3. får fortsatt ikke bilde! av en eller annen grunn fikk jeg det istad EN gang og den viste litt specs og sånn men nå virker det ikke igjen... har prøvd på to skjermer. Tenkte ikke så mye over det når jeg fikk bilde men husker at den har Pentium II prossessor og at det sto "Searching for boot from CD" i bunnen. Antar at den da ikke har no operativsystem og ikke er kompitabel med Win XP siden den CDen stod i og den fant ikke noe operativsystem på den :/

  4. Så jeg plukket ned den gamle PCen vår fra hylla for litt siden, og strømmen og alt virket, men når jeg skulle koble den til skjermen min virket det ikke. Hvis detaljene har noe å si er skjermen en BenQ(husker ikke versjon) og PCen er en Tundra (skikkelig gammel, husker ikke nøyaktig navn på denne heller). Den er vel rundt 10 år gammel, kanskje 15. Jeg var 4 år gammel når vi fikk den så husker ikke så veldig godt :S I såfll så koblet jeg den til med en S-Video kabel og den bare fortsetter å si "no signal"! ? PCen sviver og tastaturet begynte å lyse så det virker ihvertfall. Googlet det og fikk opp noe om videocard og litt sånn. Noen ideer om hvordan fikse det?

    Takk på forhånd! :thumbup:

  5. Saa jeg har installert Win 7 paa nytt og alle tall og bokstaver fungerer fint unntatt de norske bokstavene. I tillegg til det er alle tegnene omplassert. jeg trykker paa et tegn og et annet kommer opp. Saa jeg lurer paa om det finnes noen innstillinger eller noe jeg kan laste ned for at det skal funke... Vet ikke om det har noe aa si men PCen min er en Asus x77JA. Forresten saa er hele operativsystemet engelsk naa og jeg er nesten sikker paa at det har noe med det aa gjoere men jeg vet ikke hvordan jeg fikser det.

  6. Ved et uhell itdligere denne uken klarte jeg på merkelig vis og avvinstallere Windows 7. Siden jeg på død og liv må ha PCen fikset til TES: Skyrim kommer ut(11.11.11) installerte jeg ubuntu i en fei. Det visteseg å være det minst brukervennlige OSet jeg har prøvd noen gang og nå lurer jeg på hvordan jeg blanker harddisken. Og da mener jeg og sletta ALT inkludert Ubuntu. Så installerer jeg heller Windows 7 igjen etter det. Vet man kan dualboote men vil helst ikke det. Har hørt det kn bli lite praktisk i mange situasjoner...

     

    Takk for all hjelp! :p

  7. Keg har hatt WiMP i 2 måneder omtrent og må si jeg er litt misfornøyd med det, men mens jeg har hatt det har jeg funnet en del bra sanger som jeg gjerne skulle ha importert til spotify når jeg starter med det igjen. Er det noen enkel måte å importere til spotify fra wimp eller må det gjøres manuelt?

  8. Jeg har fått det for meg at Counter Strike 1.6 er tyngre en Minecraft. Enter så har jeg feil eller så er det noen feil...uansett må dere hjelpe meg. Jeg kjører begge spillene på en Dell Vostro 3350, CS1.6 kjører med helt full grafikk uten ladekabel helt fint, mens Minecraft derimot lagger med ladekabel...er ikke sikker på hvordan settings jeg har på Minecraft men er det noen måte å fikse denne laggen på?

  9. sorry hvis dette er i feil tråd :-)

    Jeg har problemer med å brenne en CD. Det er nok min feilm men nå vil jeg forsikre meg. Jeg visste ikke at det hadde så mye å si, men etter å ha prøvd å brenne på både DVD-R og DVD+R så har det visst det. Etter å ha googlet det skjønner jeg at jeg trenger å kjøpe CD-RW for å brenne en musikkcd som kan spilles av i f.eks bil. Alt jeg trenger er at dere bekrefter det...skal ikke brenne så syyykt mange sanger så hvis det er noe billigere alternativ så bare kom med det! Takk på forhånd :new_woot:

×
×
  • Opprett ny...