Gå til innhold

gunderzen

Medlemmer
  • Innlegg

    35
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av gunderzen

  1. Hei,

     

    Jeg har et lite problem:

     

    Jeg har to pc'er, disse skal jeg ha Gigabit mellom.

    Men det jeg lurer på er om jeg kan smelle i en nettverkskabel til i maskinene og kobble dem til switchen slik at jeg får internett også? Vil maskinene greie å skille på hastigeten da, eller vil den tregeste "overstyre" den andre?

     

    Kan legge til at jeg har internett fra NGT og det er Gigabit tilkobbling på begge maskiner.

     

    Noen forslag?

  2. Jeg betaler 648,- i mnd. for Delta linje dette har jeg gjort i snart halvannet år. Men siden Juli har jeg kun hatt 890 kb/s. Jeg har ringt NGT over 20 ganger denne perioden, og med dette har jeg fått erfare at det er faktisk noen som er interessert i å gjøre jobben sin på support og noen er ikke. Jeg har sendt mail/kontaktskjema flere ganger og det har tatt over en uke før de har svart. Men det som irriterer meg skikkelig er det at de er så arrogante. Jeg har spurt flere ganger om de har lov til å fakturere meg for Delta linje når de ikke greier å levere denne linjehastigheten hos meg. Og da får jeg et "cut & paste svar" rett fra Vilkår hvor de sier i rein tekst at linja ikke altid er på topp. Men herregud da, en hel Mbit dårligere da :( Og det var aldrig noe problem tidligere for dem å levere Delta linje før jeg fikk litt trøbbel hos regnskaps avd. Som fant det riktig å fysisk stenge linja mi, da de mente at jeg hadde ubetalte regninger som ikke hadde. Jeg var uten internett i over 3 uker, og de som er like nerd som meg skjønner at det er ikke så veldig gøy.. (er ikke noe glad i sola bare så det er sagt) Når har det gått mange mnd og NGT er fortsatt ikke interesserti å ordne opp og jeg orker ikke å ringe dem for jeg bli helt kvalm av å sitte å vente. Har fått tilsendt 3 routere for å se om det hjalp, men neida. Jeg spurte om jeg skulle beholde routerne til vi hadde ordna opp i problemet og det var helt greit. På mandag fikk jeg purring på en faktura jeg aldrig har fått på 5500,-... ÆSJ jeg sendte mail/kontaktskjema på mandag og har ikke fått svar. Skjønner godt at det er mange som synes at NGT er verdensbeste, for det gjorde jeg også en gang i tiden... helt til jeg fikk problemer! :thumbdown:

  3. Sitter å tukkler litt med hjemmeside, har laget en fra før men greier ikke å rive med helt løs fra frames.

    Har lyst til å prøve med tables, men aner ikke åssen jeg skal gjøre dette i golive. Kan jeg dra en layout grid i passe størrelese og woolah jeg har en table? hvis dette er riktig hvordan får jeg da en bakgrunn bak den igjen?

    :shrug:

    Håper det er noen som kan hjelpe meg her :)

  4. Litt dum den første posten, glemte å si at jeg har kobblet den til tv.

    I windows98 på skjermkortinstillinger, hvor det man kan velge om du skal kjøre CRT, LCD eller TV så går det ikke ann å velge TV?

    Kan virke som at pc'n ikke får no signal fra TV elns

     

    Er det noen "kjøreregler" på hvordan man gjør dette?

    (om tv skal stå på eller om den skal skrues på når pc er på osv?)

×
×
  • Opprett ny...