Gå til innhold

Von-Matterhorn

Medlemmer
  • Innlegg

    422
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Von-Matterhorn

  1. Her er min. Tålt å bli skrapt bortover vegger og knall og fall på asfalten, eneste som ikke har holdt er reimen. Ene delen løsnet, og reimen ble byttet.

    a>

    Hva mener du egentlig med at den tålte alt det? Er ikke den laget av plastikk? Selvføgelig tåler den å falle på bakken et par ganger og å bli skrapt bortover en vegg. Noe som uansett nesten alle klokker tåler.

  2. Kan godt tenkes at det er Oslo/Bærums folk i hovedsaklig ja. Man kan i hvert fall se de på en mils avstand, de går som oftest i Helly Hansen jakke med rosa pique under og en heftig sleik.

     

    "Nei, Preben dette stedet stinker, vi tar heller et glass champagne i jacuzzien vår da!"

    Ja herregud, diskriminering er forferdelig. Untatt når det er snakk om folk fra Oslo og Bærum, de kan vi mobbe så mye som vi vil....

    • Liker 1
  3. Hvis jeg drar til en fysisk butikk i Oslo, som Elkjøp, Humac eller lignende imorgen tidlig/ettermiddag ommer det til å være utsolgt for Iphone 5? I tilfelle vet man hvor lang tid det tar før de får en ny leveranse.

    De største Elkjøpbutikkene i Oslo har nok fått hvertfall over 50 stk iPhone. Foreløpig selger vi såvidt meg bekjent bare låst til Telenor. Netcom og Tele 2 har ikke levert "sine" modeller til oss ennå, hvertfall ikke i min butikk.

    Takk for svar. Går djuice under Telenor?

×
×
  • Opprett ny...