Gå til innhold

svinZ

Medlemmer
  • Innlegg

    32
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av svinZ

  1. Kva trur dere forsikringselskapa hadde sagt vis DSB gjekk inn får å slakke på kravene? Forsikringselskapa er kun ute etter ein ting, det er å finne ein syndebukk så dei sparer penger.

     

    Er anlegget installert forskriftmessig (FEL, NEK400 er kun ei norm) og dokumentasjon foreligger har "Støt og Stikk AS" sitt på det tørre. Har den delen skaden oppstod i blitt gjort av ein ufaglært og forsikringselskapet får vite om det blir det avkortning i forsikrings utbetalingen, eller i verste fall ingen utbetaling. Berre med tanke på det er det merklig at enkelte tør å gjer så mykje elektrisk arbeid på egenhånd.

    Vanligvis går det greit, dei første 10åra, før alle dei dårlige koblingene har blitt så svidde og varmgangen så stor at huset tar fyr.

    Heldigvis så jobber eg mest på industri og ombord i skip, men ein dag var eg innom 3 boliger og fann 2 seriøse brannfeller!

     

    Alle som har tatt "Varme Arbeid" sertifikatet veit at forsikringselskapa er truandes til litt av kvart får å ikkje tape penger.

  2. du må ha et dual haud på parabolen (den lille boksen) det vil me andre ord sei at du må ha to ledninger fra parabolen og ein tuner på stua og ein på soverommet. :o

     

    det finst sikkert fleire løysninga.

    du kan no stikke på elkjøp eller en lignende butikk å snakke med dei om det har nokon godt forslag

  3. disken brbåker ikkje lenger en att windows klare å boote. men det er en hjerte skjerande lyd som kommer. den hørast skikkleg til tråss for at det er 5-6 vifter i pc'n. er litt redd for at disken skal ryke sidan eg ikkje er så flink til å ta backup:(

    tar kansje en telefon til pcutstyr.no eller WD får å slå av en prat når helga er over

  4. har ein WD 80 gb som lager noken forferdelige lyder ved oppstart :(

    det høres ut som en bil med start problemer. disken har god nok kjøling fra ei vifte som står forann disken å blåser frisk luft på den(chiftec kabbis). pc'n har ikkje jording. noken som har vert borti same problemet? disken er ikkje meir en et par månder gamal.

  5. ingen som er helt sikker på ka d var som gjor d. d var ikkje lynet å heller ikkje bush, men dynamit? tja... men d er ikkje volten. tror kansje gts er inne på noke. skjermane gjekk og til hælve**. e ikkje helt sikker på kordan d gjekk med switchane. men d e litt synd får vi hadde håpt å få arangere LAN på skulen men no ser d litt mørkt ut. d blir kansje ikkje internett vis switchane me tok kvelden. :cry:

  6. he en ganske uttruli historie. en helt vanli dag på skulen der ingen ante noen fare, men i langfriminutte skjer noke helt sprøtt. alle datamaskine kortslutter plutsleg. alle pc'ene sprenger på klasse rommet vårt å nabo rommet. det kommer et smell å så ryk d å lukter fårjæv**. men d mest merklige var at vi brukte pcane 20min før dei tok kvelden. så d e nok ikkje noken som he tukla me volt'n. d e mest truli overspenning men er ikkje helt sikker. :shrug:

     

    noken som he ei formeining?

×
×
  • Opprett ny...