Gå til innhold

bj0rn

Medlemmer
  • Innlegg

    173
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av bj0rn

  1. Hei, har akkurat kjøpt meg en Nokia 6060, som jeg primært kommer til å bruke til ringing og sms, men hadde vært greit å kunne overføre noen midi-filer og bilder jeg har på pcen til mobilen. Telefonen har verken blåtann, infrarød eller kabel såvidt jeg vet, så jeg tenker da at jeg enten må overføre via internett som jeg kan få koblet meg til ved mobilen, eller via mms. Operatøren min støtter ikke sending av mms fra nettet, noen som evt vet om en slik tjeneste? (Og eventuelle haker ved dem)

     

    På forhånd takk :)

  2. Har tenkt å kjøpe meg bærbar, stort sett til skolebruk, og har vel omtrent landet på Dell Inspiron 1501.

     

    Tenker da å bestille med de mest grunnleggende funksjonene, men har valgt 2x512 mb ram, TrueLife-skjerm og 9cellers batteri...

     

    Er dette et fornuftig kjøp, eller har dere forslag til andre maskiner jeg heller bør gå for?

  3. Skal begynne på skole i Kristiansand til høsten, kommer opprinnelig fra Haugesund. Jeg ønsker jo da naturlig nok å få posten min tilsendt hybelen min i Kr.sand i stedet for hjemme i Haugesund. Men har hørt at dersom man skifter adresse så kan dette påvirke muligheten til å ta opp lån osv. Hva bør jeg da gjøre, kan midlertidig adresseendring være aktuelt.

     

    Regner med dette er noe som er aktuelt for de fleste som har vært/er under studier.

  4. Hva som er dum og hva som er smart kan jo variere veldig etter sammenheng og hvem som ser...

     

    Men når det gjelder mer målbare ting er jeg smart, scorer godt på iqtester, på sesjon fikk jeg 9 av 9 på intelligenstesten som gikk ut på språk, matte og figurer såvidt jeg husker, og jeg har alltid hatt gode karakterer.

     

    Har også ganske gode allmennkunnskaper, vil tro jeg vet litt om mye...

  5. Finnes jo selvfølgelig unntak. Var vel en svenske eller no som blei ferska for fyllekjøring med 9 komma no uten noen spesielle skader. Ut ifra den skalaen, når er det man ikke husker mer egentlig?

     

    bfisk: en dude i Polen overlevde noe med 7.0 ;) Helt sant, men finner jo ikke igjen nyheten. Lå på sol.no.

     

    Det var ikke en svenske, han hadde ikke 9 og noe i promille, og var heller ikke i Polen. Derimot var det en trailersjåfør i Litauen som ble tatt med 7,27. De aller fleste andre ville vært døde ved halvparten så mye alkohol i blodet men tydeligvis ikke denne karen.

     

    Link

  6. Hvem bryr seg om noe av det der pisspreiket? Hva med og bruke litt sunn fornuft, hva med og kjenne litt på sin egen samvittighet?

     

    Alle her er vel enig at skjermen han selger ikke er verdt 7500,- Ting synker i pris, sånn er det bare, deal with it. Selger vil ikke havne i noen økonomisk krise her uansett hvordan har prøver og illustrere det for å få oss på hannes side. Løsningen er latterlig enkel, retuner den nye skjermen til dell. Man kjøper ikke ting man ikke har råd til.

     

    Og en annen ting man ikke gjør er og prøve svindle en kompis man har kjent i 10 år til og betale alt for mye for en brukt skjerm, spesiellt ikke tvinge han til å kjøpe den når han har fersket deg i svindelen.

     

    Voks opp jævla unger.

    6617400[/snapback]

     

    Det siste utsagnet der får meg til å betvile at du er noe annet enn du kritiserer andre for å være, men det får bli din sak...

     

    Om det er moralsk riktig å tvinge gjennom handelen eller ei, det får trådstarter selv ta på sin kappe, men han spør om informasjon, og jeg leverer her fakta. I motsetning til en del andre som sier sin mening (noe som er helt greit), men presenterer det som fakta.

     

    Loven er helt klar her, om man er enig eller ei er en helt annen diskusjon.

  7. For å si det veldig enkelt, om han ikke overholder avtalen bryter han loven. Du har retten på din side her, og det at du kanskje ikke klarer å bevise det ville ikke jeg fokusert på. Si i fra på en myndig måte at han har med å holde seg til avtalen, hvis ikke bryter han loven. Det er egentlig alt du kan gjøre, og håpe at han hører på deg... Med mindre du da klarer å bevise at avtalen er blitt inngått, eller hvis han faktisk innrømmer avtalen. I så tilfelle har du en veldig god "sak", og dersom han blir gjort oppmerksom på dette vil du neppe trenge å gå til sak, ettersom utfallet er helt åpenlyst... Du har retten på din side...

     

    (Er selvfølgelig forståelig at han ikke ønsker å opprettholde avtalen, men det har faktisk INGENTING med saken å gjøre, så og si uansett omstendigheter... En avtale er en avtale, og såvidt jeg forstår finnes det ingen ugyldighetsgrunner i dette tilfellet)

  8. ...

     

    Er det han kristne Ribe som har gått på kjevik før?

    6616089[/snapback]

     

    HAHAHA, har Ribe blitt ub-korp! Var på rekrutten med han, 0509-kontigenten... Så jepp, jeg er snart ferdig i forsvaret, sitter for øyeblikket på min nest siste vakt, dimmer på mandag. Det skal bli digg.

     

    Blir det kjekt å sitte en måned på WingOps eller Ed Hunter? ;)

  9. Jeg sitter nå inne i min siste måned som flysoldat i det norske forsvaret, men før jeg dimmer i august vil jeg helst forsikre meg om at jeg er HELT ferdig med forsvaret også. Dvs, at jeg slipper å bli kalt tilbake på rep-øvelser, HV og alt annet slikt. Har hørt at dersom man har fått refs så slipper man slikt. Noen som tjenestegjør i VPV eller evt andre som har peiling på dette?

  10. Husker jeg så en film på tv en gang for mange år siden, antakeligvis på begynnelsen av 90-tallet.

     

    Filmen omhandler en gutt som er tolv år. Han skal gå å hente broren sin hos naboen eller noe, men på vei bort faller han nedi en grop. I løpet av fallet blir han borført til verdensrommet, hvor han er i 8 år, men dette merker han ikke selv.. (høres merkelig ut...)

     

    Resultatet blir i alle fall at verden har gått 8 år videre, på det som for denne gutten bare har vært noen sekunder. Lillebroren hans som var åtte før denne hendelsen, er nå seksten, mens hovedpersonen fremdeles er tolv...

     

    Tror han senere "blir venn med" romskipet som bortførte ham eller no...

  11. Må slenge meg på Images And Words jeg også, selv om det egentlig ikke betyr så mye, uansett hvilken DT-plate du kjøper blir du fornøyd, de har rett og slett ingen svake punkt gjennom hele karrieren...

     

    Noe som ikke har blitt nevnt her er EP'en Change Of Seasons, som består av en 23 minutter lang sang som heter nettopp Change Of Seasons, og i tillegg 4 coverlåter, hvorav en er en medley. Er som sagt ikke et album, men etter min mening den beste "tingen" DT har gitt ut, enda bedre enn Images and Words. Og du får jo minst like mange minutter med musikk som du ville fått på et gjennomsnittlig pop-album, selv om det bare er en EP.

  12. Dream Theater er uten tvil mitt favorittband, og de går jo under progressiv metal. De er utrolig teknisk dyktige, har fengene riff og melodiøse soloer, samt tekster som er intressante og fascinerende. :w00t: For ikke å glemme verdens kuleste rytmer.

    Greit nok at ikke alle liker progressiv musikk, men innenfor sjangeren er de overlegne, i alle fall blant de bandene som fremdeles er aktive.

  13. Hei, sitter på et lokalt nettverk med tre andre pcer, hvor alle de tre kjører WinXP mens jeg kjører Win2000. Har slitt litt med å klare å dele mapper, og i min ivrighet etter å løse problemet er jeg nok redd jeg har rota til litt ting. Så nå fungerer det ikke å dele filer, og jeg vet heller ikke hvor mange instillinger jeg har rota med som jeg burde latt være i fred.

     

    Er det noen måte jeg kan resette alle nettverksinnstillingene på, og deretter aktivere deling av mapper på nytt? Andre metoder for å løse problemet verdsettes også :)

×
×
  • Opprett ny...