Gå til innhold

Vent180dager

Medlemmer
  • Innlegg

    384
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Vent180dager

  1. Alle registrarer i Norge er forpliktet til å innhente riktige opplysninger.

     

    Sakset fra NorID:

     

    16. Bruk av registrert informasjon

    16.1 Ved registrering samtykker søker i at domenet, kontaktinformasjon og registreringstidspunkt gjøres offentlig tilgjengelig på internett, blant annet gjennom Norids whois-database. Tilgang vil også kunne bli gitt via andre internett-teknologier. Fødselsnummer for privatpersoner er ikke en del av kontaktinformasjonen og vil ikke bli gjort offentlig tilgjengelig.

    Ahh, greit nok. Takk for svar! :)

     

     

    Alternativet er jo .com fra GoDaddy med privat registrering.

    Hos meg får du bare opp GoDaddy om du whois'er domenet mitt.

    Jepp, det var noe slik jeg tenkte på til å begynne med, før jeg fant ut at privatpersoner også kan ha .no domene.

  2. Heisann!

     

    Har søkt på en rekke universiteter i Skottland til sommeren og har nå begynt å få svar. Kjenner noen som bor der og de sier at den skotske regjeringen dekker skolepengene for europeere/EØS medlemmer. (mer her) Jeg lurte på om det er mulig å søke om støtten fra Skottland i tillegg til penger fra lånekassen, siden lånekassen kun dekker opptil 91 610,5 kroner? Grunnen er da såklart at pengene fra lånekassen ikke vil dekke hele beløpet.

     

    Til slutt lurer jeg på et godt nettsted å stille spørsmål og få tips om hvordan å flytte, leve og studere i Skottland.

     

    Tusen takk på forhånd!

  3. Hei!

     

    Installerte nylig en 2TB Seagate Hybrid-harddisk og det første jeg gjorde var å kjøre en benchmark. Jeg hugser ikke helt hastighetene, men maks read fart var oppi 280 MB/s.

     

    Nå etter å ha laget to partisjoner er den plutselig blitt tregere.. Er dette normalt? Jeg har ikke lagret noe som helst på den ennå.

     

    DM er mekanisk harddisk og DX er hybrid-harddisken.

    post-227513-0-27959500-1384074761_thumb.png

    post-227513-0-23513800-1384074765_thumb.png

  4. Hei!

    Jeg har en Samsung 830 256GB SSD som jeg installerte Windows 7 på da jeg først bygde PC-en.

     

    Siden da har jeg hatt 351 MB ufordelt plass forran partisjon Windows er installert på. Jeg kan ikke forstørre partisjonen gjennom diskmgmt.msc, men jeg så at jeg kan gjøre det med EaseUS.

     

    Er dette noen særlig god idè? Vil gjerne forsikre meg om at jeg ikke kommer til å skade SSD-en før jeg prøver meg frem.

     

    Tusen takk!

     

    Vedlagt er et bilde av diskmgmt :)

    post-227513-0-78958900-1384029202_thumb.png

  5. Bestilte SATA kabler fra ebay, usikker på hvilken type. 2stk for 5 kroner. Gratis frakt fra Kina, tok ca 2 uker før de lå i postkassa. Har man tid til å vente er det et utrolig godt kjøp etter min mening, sammenlignet med 1stk for 45kr.

     

    Ser SATA III selges for (billigst) 6kr. Det er jo uansett nesten 10stk av den du får fra digitalimpuls for 50kr/stk.

     

    Du finner SATA III (billigste) til 6kr/stk her: http://tinyurl.com/mpr9ssp

    Det var ingen dum ide! Kjøpte nettopp kabler og femti skruer til 21kr totalt! Tusen trapp!

  6. Hallo!

    Kjøpte nylig en ny HTC One og leker meg litt med Google Now. Jeg bor ganske øde så det at ting som restauranter i nærheten o.l. ikke virker overrasker meg ikke, men kommandoene "listen to some..." "play ..." osv. virker ikke, og gjør i stedet et vanlig Google søk.

    Jeg har instillingene skrudd på engelsk og jeg snakker engelsk til den, men samme hva så skjer det ingenting. Er det noe jeg gjør feil? Sangene jeg spør etter finnes lokalt på telefonen.

    Takk på forhånd ^^

  7. Hallo!

     

    Har lagt merke til at den bærbare PC-en min har begynt å bli en del varmere i det siste, den ligger rundt 75–80 grader når jeg spiller og høy 50–lav 60 når den idler, så tenkte kanskje det var på tide å sjekke viftene etter støv. Men jeg er ikke helt sikker hvordan.

    Skal jeg støvsuge viftehullet, blåse inni det med trykkluft, sku opp hele PC-en?

     

    Og det kan hende det kunne gjort seg med en regnjøringsøkt inni operativsystemet også; jeg kjører vanligvis CCleaner, AVG virusscan og malware-bytes en gang i uka, men lurer på om det er noen andre programmer som kunne hjelpe til å bli kvitt uønskede ting som kan hemme ytelsen?

     

    Takk på forhånd :)

  8. Hei!

    Om du er interessert i RPG iblanda ein heil del strategi kan eg anbefale Fire Emblem Awakening. Det er ikkje ute i Europa før i april, men etter reviewen den fekk på ign er det nok bra. Eg har og mange gode opplevingar med spel tidlegare i fire emblem serien, men du må nok rekne med å betale full pris med mindre du ventar med å kjøpe.

     

    Dersom du ønsker eit spel du kan få tak i no vil eg anbefale Professor Layton and the Miracle Mask, Kid Icarus Uprising eller Star Fox 64 3D. Dersom du ikkje har spillt Zelda: Ocarina of Time på 64 vil eg anbefale det og om du ombestemmer deg når det gjelder Mario, berre sjå på Mario Kart 7. New super mario bros 2 og mario 3d land er etter min meining ikkje verdt det. I alle fall om ein ikkje likar Mario.

     

    Psssst! Eg ville venta på Fire Emblem Awakening.

    Snakker om sola.. Så en kompis av meg spille ett av Fire Emblem spillene på emulator nå forleden, det så ikke værst ut i det hele tatt.

    Awakening ser jo supert ut! Tror du det er det et spill en kan hoppe inn i uten noen kjennskap til universet fra før av? Eller ville du anbefalt at leser igjennom en summering e.l. av de andre spillene?

    Kanskje det er litt dumt å spørre etter det med tanke på at det ikke har kommet ut en gang.. Våger meg på det likevel.

     

    Kid Icarus ser ut som om det ville sett bra ut i 3d. Jeg mener jeg har hørt om det før, kanskje jeg burde sjekke ut det også. Kommer nok til å vente på Fire Emblem først i så fall.

  9. Hallo!

     

    Har en Gigabyte GeForce GTX 670 sammen med en Corsair HX750 strømforsyning og noen ganger, f.eks. når jeg spiller Audiosurf eller kjører Windows Experience Index får jeg veldig merkbar coil whine fra det jeg antar er 670-en, vanskelig å høre akkurat hvor det kommer fra.

    Jeg har sjekket litt rundt omkring og andre med samme gpu-psu kombinasjon opplever det samme.

     

    Jeg har allerede sendt to strømforsyninger tilbake til Corsair pga. andre feil, så jeg kommer nok ikke til å RMAe denne med det første.

    Har Gigabyte en RMA-ordning, eller er coil-whine noe som går vekk etter at komponentene har fått "kjørt seg inn"? De er fortsatt ganske nye, fikk dem rundt November i fjor.

  10. Hallo!

     

    Kjøpte en 3DS litt etter den kom ut for å prøve Pokemon Black og har ikke brukt den siden jeg rundet det, som er veldig synd..

     

    Lurte på om noen har noen ds/3ds spill de vil anbefale sterkt?

    Jeg har hovedsakelig alltid spilt på PC-en, så spill som Zelda og Mario er noe jeg ikke har vært borti annet enn Mario Kart 64. Ærlig talt er det ikke noe jeg føler meg fristet til å spille heller. Zelda kan gå ann, hvis det er noe dere føler er et must, men Mario er jeg dønn lei av å høre om.

     

    Helt andre spill jeg kanskje aldri har hørt om hadde vært tipp-topp, jeg setter virkelig pris på gode RPG-spill, og jeg skulle gjerne likt å brukt 3d-funksjonen for en gangs skyld, men jeg vet at det ikke er kommet ut en hel del spill til 3ds ennå, så det.

     

    Hvis noen kunne lenket meg til en side hvor de har rimelige priser på konsollspill, hovedsakelig 3DS, hadde det vært fantastisk, jeg er nemlig ikke vandt med å betale over 200kr for ett spill. PC.

     

    Håper dette ikke er den type tråder dere ser så mye av at dere er leie av dem.. Mener ikke å igle av dere :>

  11. Hallo!

     

    Kjøpte for en stund siden denne PC-skjermen, men har hittil kun brukt en HDMI kabel på den.

     

    Jeg har nå fått tak i en Dual Link DVI-D kabel for å faktisk kunne bruke de 60 ekstra hertzene skjermen har liggende på lur.

    Når jeg sjekker menyen på skjermen sier den det samme den sa da jeg brukte HDMI-kabelen: "Digital 67.5kHz 60Hz PP 1920x1080"

     

    Jeg antar at dette betyr at skjermen forstatt kjører i 60Hz modus, men jeg kan ikke finne noen måte å stille på det gjennom skjermmenyen.

     

    Er dette noe jeg må justere på datamaskinen? Hvis ikke, hva skal jeg gjøre for å få 120Hz?

  12. Så Razer sa jeg skulle høre med Dustin etter en erstatning, men garantien gikk ut for under en måned siden, som er surt.

     

    Noen som vet om en eller annen måte å redde docken på? Jeg koblet den inn i en annen datamaskin og etter at datamaskinen hadde installert driverene sto det at "Razer Bootloader Installert".

    Vet ikke om det har noen betydning, men jeg prøver å få med meg hver eneste lille detalj i håp om å gjøre noen som kan hjelpe meg klokere.. Hvis det gir mening.

     

    Noen som har noen ideer eller kan hjelpe?

×
×
  • Opprett ny...