Gå til innhold

Master_Corruptor

Medlemmer
  • Innlegg

    27
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Master_Corruptor

  1. Heisann! 
    Tenkte jeg skulle sjekke interessen for å lage en liten norsk gruppe på Project Cars hvor vi kan kjøre sammen en gang i uken. Muligens lage det som en liten turnering om interessen er stor nok.
    Bruker teamspeak under løp og kjøring.

    Trenger ikke være professjonell eller noe, for jeg er ikke akkurat raskeste rundt banen. 
    Send meg en melding om dette kunne vært noe da.

    steam - Mastercorruptor

    Skype - Master_Corruptor

  2. Discipline. Sen serie laget av de samme folkene som tar for seg en liten gruppe studenter som prøver å avdekke ulovlig aktivitet på skolen. Jeg forklarer det skikkelig dårlig, men den er riktig bra.

    Cleavage. Litt mer ''pervers'' tema. mellom ste-søsken. Ste-søster velger å ta seg av ste-broren sin ettersom han savnet stemoren sin. Samme skaper eller animator som Bible black her også.

     

    Tokio Private Police. Dette var egentlig en miniserie jeg likte veldig godt. Veldig Sci-fi med god historie og passende pulescener (for å si det rett ut)

    Taboo, Charming Mother. Igjen en litt drøy serie med tanke på temaet. Mor savner intimitet med far i huset og blir fersket av ste-sønnen (igjen dette temaet) når hun koser med seg selv. MAsse action i den serien. Men med et noe sært tema.

    Sex Craft. Igjen fra skaperene av bible black. Minner litt om Bible black. Men med mye mindre blod og en generelt kortere serie (bare to episoder)

    Jeg har egentlig en stor samling. og det er mye å velge imellom. Men der har du ihvertfall en begynnelse på bakrunn av bible black serien.
    Bare til å sende en melding om du trenger mer info.

  3. Hei. Jeg er på utkikk etter noen som vil være med å bruke treningsrommet som vi i oppgangen nå har laget. Jeg er 30 år, mann og relativt utrent. Ikke feit, men bare slapp. Så nå har vi i bygget her trålt finn og det som er av bruktsalg og fått ett ganske komplett treningsrom. Så langt har vi 2 x multigym, 2 x trimsykler, 2 x ellipsemaskiner og ymse annet matriell. Men siden det er lite oppmøte fra de andre i oppgangen her jeg bor så strekker jeg meg ut til det store internett i håp om å treffe noen som vil bli med meg og komme i form.

     

    Se på det som et gratis alternativ til et treningstudio der du kommer til å trene med (forhåpentligvis) likesinnede. Send meg en melding da, enten her eller på privat om dette virker ok eller du bare vil vite mer.

    • Liker 1
  4. Jeg forstår ikke helt bruksområdet her. Når laptopen er docket, må den kobles på en ekstern skjerm. Men den er ikke akkurat ergonomisk å bruke der den står oppå en svær kloss. Så vil anta at du må til med et keyboard og en mus i tillegg. Men da har du jo en merkelig stasjonær maskin... som koster MER enn 17500 (antatt pris u/skjermkort). Hvorfor skal en kjøper velge dette fremfor en ordinær stasjonær maskin + en billig 13" laptop?

    • Liker 7
  5. Vits å søke spiller når du sletter folk rett etter de har added deg?

     

    Lite nødvendig å dra noe så off topic inn her. Dette kunne du tatt på privat melding til meg.

    Jeg fjernet deg fra listen da du bare var interessert i å spille call of duty. Jeg har ikke call of duty og hadde ingen planer om å skaffe meg det heller.

     

    Det var ikke meningen å såre deg på noen måte og jeg beklager virkelig om jeg gjorde det.

  6. La deg til på steam. Går under samme nick som her på forumet.

    Heter Erlend og kommer fra bergen jeg også, så dette må jo bare bli helt kanon. Virker som om vi har en god dose spill til felles på steam.

     

    Ellers er jeg 28 år, er gift, har unger og studerer. Alt det andre kan vi ta over skype eller noe slikt.

  7. Hei. Jeg ønsker noen å spille med. Jeg spiller mest Minecraft for tiden. Og da nermere bestemt Feed the beast pakken (Direwolf20). Etter at basen min ble offer for enten en bug eller creepers så valgte jeg å gi en flat eff og heller starte på nytt. Derfor lurer jeg på om det er noen som er intressert i å spille dette med meg. Ellers har jeg alt for mange spill på steam (og enda en liten bunke utenfor steam)og kan derfor sikkert spille noe annet med deg/dere og.

     

    Ellers så kan jeg vel si at eg er bergenser og 28 år. Studerer på kvelden og elsker coop spill. Liker godt litt versus også. Mikrofon er et must forresten.

    Bruker til vanlig skype, men ingenting i veien for TS eller Ventrillo for den saks skyld (har til og med Dolby Axom konto...).

     

    Gi en lyd da vel!

×
×
  • Opprett ny...