Gå til innhold

Unquale

Medlemmer
  • Innlegg

    117
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Unquale

  1.  

     

    Når får man vite hvilken hybel man har fått tildelt? Har skrevet under på leiekontrakten, men har ikke fått vite hvilken blokk jeg skal bo i.

     

    Noe seint svar, men jeg sendte mail og fikk svar om at det ikke tildeles noe før 1. august :)

     

    Åja, da var jo det i orden :) Depositum skal bare betales før man flytter inn, sant?

     

    Korrekt!

  2. Har fått hybel for 2015/16 på Voll, og var oppe for å se hvordan det stod til med byggingen av de nye hyblene som skal være klare. Jeg har fått tildelt i den gamle delen, men hvordan er det med standarden i disse? Da tenker jeg på hyblene. Det inntrykket jeg har fått etter å ha lest så virker det i grunn ganske greit, eller er det helt skivebom? Sitter og grubler på om jeg skal sende en mail om å se på muligheten til å bytte, eller ikke  :hmm:

  3. Fokuser på matten, ikke "historien". Lag oppgaver som tilsvarer til den karakteren du ønsker å få, og som du greier å løse. Kombiner gjerne flere temaer og gjør de litt "innviklet". Bare historien er relatert til fornøyelsespark så skal det holde. F.eks. så er vel sannsynlighet typisk for et lykkehjul i en fornøyelsespark. Gjør matten innviklet, ikke historien så skal det gå bra. Funket iallefall for meg for fem-seks år siden. ;)

  4. Proporsjonalitetsprinsippet er vel det som gjelder. Det er riktig som Vox_populi sier når det kommer til handling ved flysoldaten, men hadde de først skutt er jeg jaggu usikker på hvordan det hadde blitt mottatt blant det håpløse sivile samfunn. 

     

    Edit: i min avdeling husker jeg også at vi blei drilla på å skyte i brystet uansett, grunnet treffsikkerheten. Det hadde nok blitt enda verre mottatt. :)

    • Liker 1
  5.  

     

    Husk at det er matematikken de legger fokus på, ikke historien og alt rundt. Jeg og en kompis husker jeg hadde matteeksamen på u.skolen og temaet var husbygging. En oppgave vi lagde var typ: "Da arkitektene satt og kjedet seg så trengte de noe å gjøre. Dermed fant de ut at de skulle se hvem som kunne løse et algebrastykke raskest." Deretter lagde vi bare et stykke med god vanskelighetsgrad og lagde løsninga. :)

     

    Du har et godt poeng! Skal bruke mer tid på matten enn "historien". 

     

    Ser ut til at dere hadde en litt enklere oppgave men,. :)

     

     

    Har du fortsatt noe pp eller dokument fra den eksamenen du gjennomførte? 

     

    Ja, utrolig nok, til tross for at det er sju år sida. Jeg mener at vi fikk 6 på den der, men kan ikke garantere at alt der er 100% riktig. Må også beklage eventuelle, uforståelige kråketegn ;)

    Eksamen type matte, excel-del.xlsx

    Eksamen type matte.pdf

    Sannsynlighetsdelen.pdf

  6. Husk at det er matematikken de legger fokus på, ikke historien og alt rundt. Jeg og en kompis husker jeg hadde matteeksamen på u.skolen og temaet var husbygging. En oppgave vi lagde var typ: "Da arkitektene satt og kjedet seg så trengte de noe å gjøre. Dermed fant de ut at de skulle se hvem som kunne løse et algebrastykke raskest." Deretter lagde vi bare et stykke med god vanskelighetsgrad og lagde løsninga. :) 

    • Liker 1
  7.  

    Utrolig gråsonefolk det der, men faen blir jo bra tv!

    Det er de, men hvem vet. Kanskje det blir en tv-serie ut av dette tullet.

     

    Ja, jeg mener å ha hørt fra en eller annen nyhetskilde at de kom til å fortsette med å lage serier basert på aktiviteten deres. Kanskje morsommere å se på når de gjør det mot japanere, men tror jaggu de skal få slite mot de nordlendingene jeg så på TV2-reportasjen tidligere i dag også. De gir seg ikke på tørre møkka. 

  8. Hvis du virkelig synes at ølbrygging er moro og interessant så er det en utrolig verden som ligger foran deg. Det er utrolig hvordan du kan lese deg opp og hele tiden gjøre forbedringer på det utstyret du allerede har. Bare å glede seg :) 

  9. Jeg "kupper denne" litt da det gjelder det samme: hvordan er det nå med stempel på dette opplegget? Har lest tidligere at det er et krav, men det står ingenting om det hos samordna opptak?

     

    Det har seg sånn at jeg bestilte et nytt bevis med stempel hos VPV som jeg fikk i posten i dag, men her har de jaggu greid å krysse av for nei på "fullført førstegangstjeneste" til tross for et ja på originalen :hmm:  

  10. Om de ikke vinner denne kampen så må de i hvertfall vinne de resterende. Hvis ikke ser det svært mørkt ut. 

     

    Ikke fordi det er mange spillere på landslaget oppfostra i MS, men jeg liker å sammenlikne landslaget med mitt eget bunnlag Manglerud Star. Vi har ikke like mange stjernespillere, men jaggu kan vi utfordre andre lag på god gammal innsats. Man kommer langt med det. 

  11. Som tittelen sier så ønsker jeg å gå til innkjøp av platespiller, forsterker og høyttalere. Etter å ha lest mye her og på AVforum er det til å bli grønn av. Ganske vanskelig å finne ut hva som passer og ikke passer sammen. Så dermed skriver jeg her i håp om å få noen veiledende råd om hva jeg burde gå til anskaffelse av.

     

    Budsjett: rundt 10.000ish.

    Rommet det skal stå i er vel rundt 15-20 kvm

    Hører på generelt kun rock, og er nok også det anlegget da vil bli brukt til. Om muligens også oppkobling til datamaskin for å spille av filmer, men det er så absolutt ikke prioritet, kun en bonus. 

     

    Når det kommer til oppsettet så har jeg kommet frem til at det er stereo og kompakthøyttalere jeg ønsker, men herifra er jeg blank. Så om noen hadde kommet med råd og hjelp hadde jeg vært svært takknemlig!

×
×
  • Opprett ny...