Gå til innhold

Profox

Medlemmer
  • Innlegg

    1
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Bloggkommentarer skrevet av Profox

  1. Ta det helt med ro.

    Alle bivirkninger som er rapportert, blir tatt med i dokumentasjonen. Dette vet jeg litt om fra svogeren som har vært legemiddelselger, laborant og bruker hvit frakk på jobb.

    Hans søster tok en gang noen milligram ibuprofen for mye sammen med paralgin forte, jeg tror det var kombinasjonen.

    Det endte med at hun ringte giftinformasjonen der hun ble beroliget ved at overdosen ble bagatellisert. Men slik fikk hun ro i sjelen.

    Jeg tror du kan ta det helt med ro, hvis du ikke er en av de få overfølsomme eller allergiske.

    God bedring og lykke til!

  2. Slanking er dumt, å gå ned i vekt er ikke det.

    Gratulerer! Du har gått ned like mye på en måned som jeg har gjort på et halvt år.

    Tilfeldigvis ble det slutt på brødspising i sommer, så jeg grep sjansen. Jeg spiser kavring og knekkebrød til frokost og lunsj. Til kvelds er det kornblanding med det misvisende navnet frokostblanding.

    Det eneste som hjelper er endret livsstil. Tror jeg har fått det til med maten, arbeider med å øke aktivitetsnivået. For meg er sykkel tingen.

     

    I alle fall: Lykke til! greier du å finne en livsstil som passer, slipper du flere "slankekurer".

  3. Takk for gode råd.

    Men verden har jeg sett, har trasket gatelangs i San Francisco, New Orleans, Singpore og St Petersburg og ikke å forglemme Teben (Luxor) med Karnaghtempelet og De dødes dal. Jeg har reist nok. Familie og venner skal man stelle godt med, og jeg er blant de heldige som har slike.

    (Jøss, der kom jeg på noe, jeg må sende en mail til Telefonkontakt for eldre og ensomme. Snakket ukentlig med en kar på Østlandet som faktisk ikke hadde noen.)

    Det jeg vil med denne bloggen er å bearbeide min egen omstilling fra en livsfase til en annen. Som om nå det skulle være av interesse for andre enn meg selv...

    Som sagt, takk for innspill.

×
×
  • Opprett ny...