Gå til innhold

Denny Hamlin

Medlemmer
  • Innlegg

    40
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profilkommentarer skrevet av Denny Hamlin

  1. Ble fylt 4 åring samme dag som den legendarisk Ayrton Senna ble drept. Litt rart tenke på det for min del. Forever Ayrton Senna!

  2. Du har et fin etternavn, Lid! Det har jeg også. *Skryte, skryte*

  3. Flott, det gleder meg veldig å spille mot W4P. Jeg skal høre på min klan om når passer de å spille og arrangerer en match mot dere og vi blir visstnok enig en dato etterhvert. :) klanen er slags dine kompiser? :) Jeg skal skrive kort melding til deg på PSN nå. Jeg har ikke Skype, kan registere meg til å begynne med Skype. Merkelig nok at alle min klanen er medlem på Skype unntatt meg. ^^ God helg!

  4. Btw, vi har ikke midle hjelpen som lyd, dere hørende har fordelen :p

  5. Hei!

    God dag. Jeg har alltid beundret ditt spill på Black Ops. Jeg studerer jevnt på din videoene. Det har faktisk gitt meg bedre å spille Black Ops, takket være deg. Jeg har en gruppe (clan) som heter [deaf] Gjennomsnitt da vi har vunnet så ofte, nesten alltid. Men jeg mente ikke skryte da, men det er jo faktum. :p Uansett, har du kanskje lyst å spille mot deaf-clan en dag?

  6. http://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=1280141

    Veldig interessant å se utvikling fra usikkhert til ....... Du får lese selv! Jeg brukte nesten en og halv timer, litt verdt sier jeg! Såvidt ble jeg medlem på siden to dager, tråden er beste som jeg har kommet på. Årets tråden, kanskje?

  7. LOL, trodde at du kjenner meg igjen, neivel. Din rar venn, hørtes det bedre ut?

  8. Heisann svensk!

    Hilse mye Jo Arve fra meg (=

×
×
  • Opprett ny...