Jump to content

haddis

Medlemmer
 • Content Count

  4238
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

175 :)

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Juleøl er en del av det lokale samfunnet, på en måte som julebrus. Heineken er ikke øl.
 2. http://i.imgur.com/94woC6Z.gif *prøver å gjemme smilet...* Bare ikke gjem juleølet så går det fint
 3. Juleøl knuser alltid systemet. Du er i det minste inne på riktig fremgangsmåte.
 4. Deg, du husker jeg Glem alt du husker om meg. Det er konfidesielt og etteretsningsbyråene vil du ikke ha etter deg. Ehm, ja. Vil ikke ha CIA i bakenden,,, Men må man så må man....
 5. Uhm, jeg bare titter innom og lurer på om noen av de gamle fremdeles er her? Som b-real osv...
 6. Vist Telenor og andre ISPer fikk det som de ville:
 7. Jo, I liket med Feks Apple.Ja laget på lisens fra Apple/USA. Nu tenker jeg på egenprodusert. Kina laget kun trø-sykler får 17 år siden. Tar tid å utvikle egenproduserte tid selv! Gå å troll et annet sted. Oss som har fulgt markedet i over 20 år vet at Lenovo fremdeles er kvalitet selv om de kjøpte IBM sin PC produksjon.
 8. Samme jeg gjorde.... Har kontaktet supporten for å høre hva de egentlig vil...
 9. Jeg har nå opplevd det samme TO ganger.... Jeg har sendt inn strekkoder på både Tableten og på boksen. Men de sier jo ikke hvilken strekkode de vil ha?! Hvilken strekkode har andre brukt, dere som har fått penger på konto???!!
 10. Hvilken strekkode sendte folk inn her? Jeg sendte inn S/N strekkoden. Dette ble ikke godkjent og fikk beskjed om å sende inn riktig strekkode. Hvilken strekkode oppgir de ikke så jeg skannet likegodt inn hele baksiden av boksen med 7 (!) strekkoder..... Burde holde? EDIT: Fikk nå beskjed om at de må bruke 4 nye uker på å behandle kravet... Sitter det en apekatt å går igjennom disse henvendelsene? Første gang jeg har kjøpt Acer produkt og håper virkelig ikke jeg møter på noen problemer med brettet vist det er slik support de gir...
 11. Har hatt både Android tablet og iPad og er nå på en Windows 8 Pro tablet og den er absolutt det beste tablet produktet jeg har hatt til nå. Omtrent byttet ut laptopen min med den. Blir prisen etterhvert akseptabel på ny Surface Pro blir det definitivt kjøp.
×
×
 • Create New...