Gå til innhold

AndersK_

Medlemmer
  • Innlegg

    478
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av AndersK_

  1. Hello!

     

    Jeg har kjøpt en brukt IBM T30. Foreløpig står det en 40GB og en helt vanlig CD rom i den.

     

    Noen her som vet om det er mulig å sette inn en ekstra harddisk (40GB) og bytte CD rommen med en DVD brenner?

     

    Evt pris på dette utstyret? Utstyret trenger ikke være av de dyreste merkene. "Helt grei" kvalitet er fullt akseptabelt (kanskje brukt?). Laptop'en er mellom 1 og 2 år gammel.

     

    Mvh :)

  2. jeg valgte skandiabanken pga lett tilgjengelighet, god kundeservice og fordi de ikke tar gebyrer for og ta ut penger eller utføre varekjøp (det eneste er årsavgiften på visakortet)

     

    jeg er en student på 19 som går på skole og har deltidsjobb (nettop startet førstegangstjenesten). det er jo viktig å tenke på at alle monner drar. når det koster 1-2 kroner for uttak/varekjøp i vanlige banker kan dette fort bli et par hundringser ekstra i året..

  3. et tips er å søke på steder hvor det ikke er så populært og søke fra før. søppeldynger, gartnerarbeid, hentegutt, vedlikeholdetjenester osv. ikke i matbutikker eller bensinstasjoner osv. når jeg var 16 hadde jeg jobb på byggkjøp(plankelager). tjente 2-3 lapper i mnd.. jobba fra 14-19 hver fredag og 9-15 annenhver lørdag. veldig lærerikt også. edit: jobben gikk ut på å hente ut og levere byggemateriale til kunder.

    mvh

  4. hei. jeg ser etter et program som kan brukes til å sette passord på vanlige windows xp-mapper (gradere innholdet litt:P)

     

    mener at jeg har fått en cd med et slikt program i et gammelt hjemmepc magasin, men kan ikke finne cden eller huske hva programmet heter..

     

    noen som vet? det beste hadde vært om programmet er freeware.

     

    mvh :thumbup:

  5. ok. nå vet jeg hvertfall at det GÅR hehe.. men åssen i huleste går jeg inn og bytter over fra DHCP til IP adresse? oppskrift anyone? :p har skjønt at man må gå inn på nettverkstilkoplinger og så videre på egenskaper til den koplingen jeg bruker, men der er det jo flere titalls (!) forskjellige valg der. og åssen skrur jeg på fildeling og setter pcene i samme arbeidsgruppe?

     

    mvh

  6. hvordan finner jeg ut om jeg har en krysset eller rett kabel da? jeg vet at jeg har en av hver.. er det krysset fra telefonuttaket til adsl modemet, og rett fra adsl modemet og inn til pcen? eller er jeg helt på villspor nå? må jeg kjøre en veiviser når jeg kopler på den kryssa kabelen eller oppdages 'nettverket' automatisk av windows?

     

    og nei..jeg har ikke sp2 på noen av pcene.. en liten mulighet for at det er på den bærbare, men åssen finner jeg ut dette? har dette mye og si?

     

     

    mvh

  7. :hmm: god dag. jeg har nettop investert i en bærbar pc. jeg kommer til å bruke denne mye mer enn den stasjonære (pga militæret) og må derfor få overført en del filmer, mp3'er, bilder osv

     

    han jeg kjøpte den av sa at det bare var og dra ut kabelen fra adsl modemet og sette denne inn bak på den bærbare pcen, slik at det ble forbindelse mellom den stasjonære og den bærbare. nettverkskort til nettverkskort. når jeg gjorde dette skjedde det ingenting, og jeg ble heller ikke noe klokere etter og ha kjørt nettverksveiviseren.

     

    er det noen som vet hvordan jeg kan få koplet sammen pcene? det er installert windows xp prof. på begge. jeg har ikke ruter/switsh.. evt finnes det en annen type kabel jeg kan bruke?

     

    håper på svar.

    mvh :love:

  8. da er vi der jeg var på starten. hehe.

     

    problemet er at spdif kolonnen ikke står i noen som helst liste, eller vises på skjermen (avspilling). det står kun i egenskaper for INNSPILLING. og når jeg velger denne som kilde, er det ingen ting som taes opp når jeg trykker record. selvom jeg spiller og digital utgangen er aktivert på pre amp'en. hmmm

     

    og drivere var det dårlig med. noen som vet om en annen metode som kanskje kan løse problemet?

     

    mvh!

  9. halla!

     

    jeg kjøpte en bygg-selv pc for ca 1 år siden. når jeg fikk pcen hadde jeg overhodet ikke bruk for spdif utgangene som fulgte med (spdif'en kom på et pci kort. valgfritt og montere eller ikke.:p)

     

    nå har jeg nettop vært og kjøpt litt gitar rekvisitta. en stk boss gt-8 effekt prosessor. på denne er det en digital utgang man skal bruke hvis man vil eksportere lyden til pc'en for opptak. dette er en rca kopling (spdif).

     

    spørsmålet mitt er: jeg har koplet rca'kabelen fra digital utgangen til spdif inngangen på pci kortet. men lyden kan ikke høres på datamaskinen, i volum-kontrollboksen står det heller ikke oppført spdif som noen lydkilde. hva må jeg gjøre for og få til dette? har søkt etter drivere på internett, for jeg mener at jeg fikk med en cd med dette (som jeg selvfølgelig ikke fant), men har ikke funnet noe som helst.

     

    noen som veit hva jeg kan gjøre for å få "aktivert" spdif greiene? hovedkortet er av modellen "k8x800 proII".

     

    takk for all hjelp!

    Mvh Anders!

  10. heisann

     

    fikk et JVC GR-D270E dig. videokamera til jul av pappa. Filma som bare rakkern i går (nyttårsaften) og tenkte og redigere sammen en film i dag.

     

    Men jeg skjønner ikke åssen jeg skal ta inn videoen på pcen? Virker ikke som at det er firewire på det. Og har installert driverne på cden (jeg har winXP) som fulgte med.. I movie maker så virker det ikke som at det er noe som er kopla til i det hele tatt.

     

    så, noen som vet åssen man kan ta inn videoen? i bra kvalitet..

     

    Takk for all hjelp!

    Mvh Anders

  11. Hei! er ikke sikker på hvilken kategori jeg skal putte denne i men blir lydkort.

     

    Jeg kjøpte ny pc med 64 bit prosessor i vinter, men nå som jeg først har installert WinXP x64 så funker ikke lyden mer. Har installert driverene som fulgte med og har samt prøvd og laste ned noen forskjellige fra nettet. Men dette skjer:

    Når jeg skal installere popper det opp meldinger "Have'nt passed windows logo testing" mange ganger selvom jeg trykker continue hele tiden. Til slutt er setup ferdig og ber meg om og restarte pc'n for og få nye endringer i kraft. Gjør dette og prøver og sette på musikk, i WinAmp og Mediaplayer 10. Men da får jeg beskjed om at det ikke er installert lyddrivere eller at de kan være korupte. Virker ikke.

     

    Har prøvd mange drivere nå og ingen har "funket".

    Gjør jeg noe feil eller må jeg finne noen helt spessielle drivere? Må jo funke. Er jo ganske nytt utstyr! Og det står at alt passer med x64 (hovedkortet er designet for det). Må jo være driver problemer...

     

    Mvh Anders!

  12. Heisann! Jeg tenkte og lage en liten side.. Men trenger en slags form for kalkulator (et script som regner ut formler, som i Excel).

     

    Problemet er at jeg ikke kan en dritt om PHP. hehe. Kan noen gi meg eksempler på tagger og programmering og sånn? Så jeg kan "konvertere" hehe. Legger med to eksempler.

     

    Sånn her vil jeg at websiden skal være:

    http://home.no.net/washup/Skjema.htm

     

    Dette er liksom "funksjonen" jeg vil ha på websiden (ved hjelp av PHP). Excel regneark!!

    http://home.no.net/washup/pilskalkulator.xls

     

     

    Mvh Anders

  13. Hallo!

     

    En kompis (sjuk gæren vill i nickersen jackasswannabee) har tidligere anskaffet seg et program som han hevder at kan sende ørsmåe pakker inn på datamaskinen min, for og så plutselig trykke på "go" så hele pcen går i lås. Komplett lås.

     

    I det siste har pcen min plutselig bare "BANG-PIP PIP PIP PIP PIP PIP" reboot, helt uten at jeg har gjort noe spessielt.. feks når jeg surfer på nettet og sjekker mail. Det som er helt likt med alle tilfellene er at kompisen min har vært logga på msn hver gang. Det skjer ikke med mindre han er logga på.

     

    Derfor lurer jeg på, om dette er tilfeldigheter eller går det faktisk an? Isåfall hva slags program er det, og hva kan jeg bruke til og beskytte meg med? Hørt at virus sjekker evt NIS kan stoppe det men er ikke sikker...

     

    Mvh Anders :)

  14. Heisann! Jeg tenkte og lage en liten side.. Men trenger en slags form for kalkulator (et script som regner ut formler, som i Excel).

     

    Problemet er at jeg ikke kan en dritt om Java. hehe. Kan noen gi meg eksempler på tagger og programmering og sånn? Så jeg kan "konvertere" hehe. Legger med to eksempler.

     

    Sånn her vil jeg at websiden skal være:

    http://home.no.net/washup/Skjema.htm

     

    Dette er liksom "funksjonen" jeg vil ha på websiden (ved hjelp av java). Excel regneark!!

    http://home.no.net/washup/pilskalkulator.xls

     

     

    Mvh Anders

  15. hallo

     

    har nettop kjøpt ny pc, med denne hardisken:

    Western Digital 80GB Caviar IDE HD

    7200RPM, 8.9ms, 8MB cache, ATA-100

     

    greit nok det, men nå har jeg satt opp alt og installert windows xp og greier, men bare den gamle disken vises..

     

    har en 20gb harddisk jeg bruker til windows, og den er den eneste som vises..

     

    når jeg går feks inn på bios, eller enhetsbehandling, står begge diskene der..

     

    noen som vet hva problemet er? og en ting til.. finnes det flatkabler med tre koplingspunkter? for jeg har nemli tre harddisker, og får bare koplet på to! hadde vært fint om jeg fikk på alle :)

     

    disken som ikke vises er satt som slave.

     

    Mvh Anders!

     

    her er hele delelista til pcen hvis det har noe og si:

    cpu

    Intel Pentium 4 3.0 GHz Boxed PC800 Socket PGA478, 1MB cache, Prescott

    cpu kjøler

    Thermaltake Tower 102 4 in 1 CPU-Kjøler Socket A/478/775/754/939

    hovedkort

    Asus P4P800-E DELUXE Hovedkort S478 I865PE,SATA,LYD,ATA133, GbLAN, Firewire

    RAM

    Kingston ValueR. PC3200 DDR-DIMM 512MB 64MX64,Non-ECC,400MHz,184-pin,CL3(3-3-3)

    kabinett

    Chenbro Gaming Box Black/Orange 350W Strømforsyning

    skjermkort

    Sapphire Radeon 9600PRO Advantage 256MB AGP, ATI9600PRO, DVI-I, TV-Out, Full-Ret

    harddisk

    Western Digital Caviar 80GB IDE ATA/100 8MB cache 7200RPM

     

    det nye jeg kjøpte i hvertfall!

×
×
  • Opprett ny...