Gå til innhold

Hexfire

Medlemmer
  • Innlegg

    21
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Hexfire

  1. Slenger meg på spill som er på topp i 2012:

     

    For spill som er lansert i år:

     

    1. Borderlands 2

    2. Diablo 3 - for et bra enkeltstående spill, ikke som en oppfølger.

    3. SSX

    4. Counter Strike: GO

    5. Final Fantasy 13-2

    6. ZombiU

     

    Andre gode spillopplevelser dette året:

     

    1. Dead Space 1 og 2

    2. Darksiders

    3. RAGE

    4. Enslaved

    5. Uncharted 3

  2.  

    Takk for kommentarer. Jeg tror de fleste både her inne og andre steder deler din frustrasjon over det trege OS-et, den håpløse Wii-integreringen og rotet med kontrolleren, og for meg virker det rett og slett som om hele konsollen er veldig rushet. Ser vi til PS3 så hadde jo denne lignende problemer i starten, men OS-et der har blitt veldig mye bedre siden, så vi kan jo håpe at det blir tilfellet her også, dog har ikke Nintendo verdens beste track-record, så vi får vel bare vente å se. Kult at du liker spillene dog! Jeg anbefaler New Super Mario Bros U, til tross for den kjipe musikken og den (relativt) primitive grafikken, så er dette spillet en ren fryd å spille gjennom. God kontroll, kreative brett, og en solid utfordring. Dessuten har spillet mange hemmeligheter og en challenge-mode som selv de beste av oss sliter med.

     

    Angående denne patchen, så var det selvsagt irriterende, men jeg tror likevel vi skal glede oss over at Nintendo i det minste virker å være commited til å faktisk forbedre ting. Er jo tross alt nesten alltid bedre at ting blir fikset enn at de ikke blir det. Det samme tenker jeg litt med Wii-menyene. Ser vi til Nintendos konkurrenter, så har vi jo 360 som ihvertfall med de spillene jeg har prøvd har en helt elendig bakoverkompatibilitet (såpass dårlig at jeg skaffet meg en orginal Xbox), og PS3 som ikke har baokoverkompatibilitet overhodet. I det perspektivet er den elendige integreringen tross alt bedre enn ingenting, eller hva? Vi får dog håpe de mer direkte integrerer alt dette i Wii U etterhvert - men akkurat nå er det lastetidene som bør være første prioritet.

     

    De har nok hatt det travelt med å få ut konsollen på markedet før Microsoft og Sony kommer med sine så Nintendo kan få et forsprang til de lanserer titler som selger i massevis. Jeg regner med Nintendo tar grep og fikser på OS slik at det er brukende, ellers vil de nok miste mange kunder.

    Vurderte faktisk et kjøp av NSMBU men det ble ikke noe av da jeg har mange timer foran meg med Zelda fremover!. Så forresten at den lokale gamestop sjappa hadde et tilbud med premium pakken + ZombiU og Darksiders 2 til 3799, bra tilbud for de som ikke har skaffet seg en Wii U enda.

     

    Det er jo håp, har jo allerede fått en del forbedring med patch nr 2 som kom.

    Nå er jeg så heldig at jeg har en ps3 fra release så den spiller faktisk ps1 og ps2 spill uten problemer, i hvert fall de spillene jeg har prøvd men vet at det er problemer med visse titler. Her kan jeg også bruke den trådløse ps3 controlleren til å spille ps1 spill. Så en 6 år nyere konsoll burde jo få dette til etterhvert :hmm:

  3. Disse spillene måtte ha classic controller på Wii også. Grunnen til hvorfor pro controller ikke funker er fordi classic controller ikke funker på egenhånd. Du må plugge Wiimoten inn i den for at den skal fungere. ;)

     

     

    Ja har skaffet meg en classic pro controller nå så jeg kan nyte eldre spill :)

  4. Nå har jeg hatt min Wii U siden release så vil gjerne dele mine inntrykk av konsollen.

     

    Jeg har ikke hatt Wii før så jeg tenkte det va på tide at jeg får spille Wii og Wii u spillene som kommer.

    Førsteinntrykket var bra, utenom et par ting som propitær strøm kabel og grå kjedelige kabler som var nokså spinkle etter min mening.

     

    Når jeg startet den opp og fikk den på nett kom den berømte patchen som tok ca 1 time, nokså drøyt i 2012. Tok meg en kikk rundt om i menyene men her virker det som om Nintendo har hatt hastverk med å få ut konsollen med de lange lastetidene som er. Nintendo eShop var greit nok til å være en nettbutikk ved launch, selv om jeg kunne godt vært spart for musikken som går i repeat.

     

    Prøvde meg på Wii menyen men her måtte jeg ha en Wii remote for i det hele tatt å komme meg inn, sært...Jeg kjøpte meg en Wii remote for å teste litt med Wii. Det første som møtte meg var sær musikk i både shoppen og menyene. Tar imot tips hvis noen vet hvordan galskapen kan skrus av :).

    Her fant jeg noen klassikere som jeg ville laste ned, men da trengte jeg visst en classic controller. Javell, så kjøpte jeg meg en Wii U pro controller, hvorfor kjøpe de gamle når du kan kjøpe den nye?. Dum som jeg er trodde jeg denne ville virke, men nei! Her er det kun Wii utstyr som vil virke tydeligvis.

     

    Det blir litt som om du skal kjøre virtuell Windows XP i Windows 7 så må du plugge i PS/2 tastatur og mus for at det skal virke...Skjønner ikke hvorfor de har gjort det sånn når det burde være mulig å få dette til å virke sømløst.

     

    Nå skal det sies at jeg koser meg med både ZombiU og Nintendo Land!

    Trine 2 er også et fantastisk spill.

×
×
  • Opprett ny...