Gå til innhold

AnonymDiskusjon

Anonym
  • Innlegg

    54 345
  • Ble med

  • Dager vunnet

    29

Hjelpsomme svar

  1. AnonymDiskusjon's innlegg in Utleier bryter seg inn. ble markert som svaret   
    Jeg driver selv mye med foto, man behøver ikke lisens for å bruke overvåkningskamera. Det som kreves er at det er opplyst om at området er videoåvervåket f.eks med skilt. Så lenge det er opplyst om video overvåkning så blir man ikke straffet selv. Men i det den videoen/bildene blir lagt ut på nett kan man bli saksøkt.
     
    Som bevis er slike viltcam bilder gode nok da det står både dato, klokkeslett og posisjon på bildene.
     
    Anonymous poster hash: b5b0b...f39
  2. AnonymDiskusjon's innlegg in [Løst] "Jeg skal gjøre livet ditt til et helvete!" ble markert som svaret   
    Hei, det er TS. Vil takke dere alle for gode råd!
     
    Jeg har vært opptatt for tiden og er dermed sen å poste. Denne saken drøyde en del, men fikk en avslutning den 2.oktober, en onsdag.
     
    Hun tapte!
     
    Svarskjemaet fikk jeg i retur - ignorert - som jeg trodde. Jeg ordnet både billedbevis på at jeg var til posten og postet skjemaet til korrekt adresse samt en kamerats vitnemål. Ledelsen får se opptakene jeg gjorde av hun og er enige i at disse avslører at hun er ute etter å "ta" meg uten å ha noe. Disse opptakene blir først vist uten at hun er tilstede.
     
    Da denne saken får sin endelige gjennomgang presenterer hun sine "beviser" som er basert på "hearsay". "Vitnene" hennes? Det lille klikket av kollegaer hun har på sin side, som er villige til å lyve for henne. De har blitt drillet, men ikke godt nok. Hun satser på at "ingen røyk uten ild" og "vitnemålene" holder. Hun viste seg å være mindre smart enn jeg trodde.
     
    Jeg presenterer selvsagt svarskjemaet jeg sendte henne og sier at hun hadde god tid på seg til å skrive under på dette, samt bevisene på at jeg postet det til den korrekte adresse. Hun innser at hun ikke kan benekte dette.
     
    "Jeg trenger ikke å skrive under på dine tåpelige skjema", sier hun. Reaksjonen og kroppsspråket avslører henne, men arrogansen skinner fortsatt igjennom.
     
    Jeg forteller videre at det har blitt gjort opptak av hun, som ledelsen allerede har sett og at disse opptakene tydelig avslører hennes agenda. Hun forlanger faktisk å få se opptakene - de blir gjennomgått - hun prøver seg med bortforklaringer som ingen kjøper. Deretter truer hun med å anmelde meg for å ha gjort disse opptakene uten hennes viten eller samtykke, noe jeg ikke tror hun kommer noen vei med. Hun er trengt opp i et hjørne, "vitnemålene" er avslørt og har ingen substans. Hun er ferdig.
     
    Enden på visa er at hun blir rasende - jeg glemmer aldri det ansiktsuttrykket!
     
    "Tror dere på denne alkoholiserte junkien fremfor meg?!"
     
    "Han er ingen alkoholisert junkie. Her er det faktisk du som har et problem", får hun som svar på tiltale etter beskjed om å roe seg ned. På dette tidspunktet får jeg beskjed om at jeg kan kan gå, samt en beklagelse fra ledelsen om at dette i det hele tatt var oppe til sak og en garanti for at jeg aldri lenger skal måtte ha noe som helst med hun å gjøre i jobbsammenheng heretter. Hun blir sittende igjen for at ledelsen skal drøfte konsekvensene av ugjerningen hennes.
     
    Om stuntet hennes resulterte i en skriftlig advarsel eller sparken er jeg usikker på, men signalene jeg har fått i ettertid tyder på at jobben hennes henger i en svært tynn tråd. Det er godt mulig hun går sin oppsigelsestid denne, eventuelt neste måned.
     
    Sitter fortsatt på gjerdet hva angår om jeg kommer til å gå til sak mot henne basert på ærekrenkelse. Hun bør ikke prøve seg på noe slikt igjen. Virker i hvert fall som hun innser at hun har blitt satt på sin plass og det er jo bra.
     
    Moderator kan gjerne markere tråden som løst.
     
    God kveld videre!
    Anonymous poster hash: 89a2b...f3e

    Anonymous poster hash: 89a2b...f3e


    Anonymous poster hash: 89a2b...f3e
×
×
  • Opprett ny...