Gå til innhold

snok89

Medlemmer
  • Innlegg

    15
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av snok89

  1. Er ikke lenge til E-Sports er like vanlig som noen av de mindre idrettene. Med pengepremier i millionklassen på finaler, og hundretusenvis av folk som ser på. Det lover godt.
    Godt at du fortsatt lever i drømmeland :DEsport kommer aldri til å være populær i Norge, fordi politikerne våre jobber ikke mot dette. Blir esport populær kommer det til å klikke helt av for våre politikere. De kommer til å utestenge alle spillene i Norge, fordi de mener esport skaper terrorister haha.Politikere av den gamle generasjon forstår kun hvordan den gamle verden virker. Jens stoltenberg er gammel og utdatert. Kristelig folkeparti burde skifte navn til Muslimsk Folkeparti. Det er ikke så mange kristne mennesker igjen i Norge.

     

    Hahahaha tror at du har rett desverre :p Norske politikere er så latterlig sære at det er kvalmt. Er en grunn til at Norge er et kjedelig grått land tbh :p

  2. Sweet..lett kjøpe meg Legendary Edition ^^

    Hvis folk er grettene over det at det kanskje ikke kommer så mange flere patcher så ligger det UnOffcial patcher på http://skyrim.nexusmods.com/ som fikser latterlig mange bugs osv.

     

    Fyrte i gang Skyrim igjen i går. For et fantastisk spill det er. Det eneste problemet jeg hadde var vampyrangrepene fra Dawnguard, men det går såpass fort å pløye gjennom hovedoppdragene i utvidelsen at det ikke er noe problem, og det er definitivt verdt det med tanke på alt det glimrende utstyret du får fra å følge Dawnguard-stien.

     

    Da setter du bare opp vanskelighets graden da hvis det er for lett :) Master og Legendary vanskelighetsgraden er morsom å leke seg på. På Legendary så blir jeg ofte drept av 1 pil eller 1 et hugg av en dagger :p

  3. Hei, tenkte å oppgradere pcn med en eller to SSD disker.

    Tenkte en til OS og en til Spill.

     

    OS : Crucial m4 SSD 2,5" 64GB http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=630674

     

    spill : Kingston HyperX SSD 120GB 2.5" http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=641083

     

    eller bare kjøpe: Kingston HyperX SSD 240GB 2.5"

    http://www.komplett.no/k/ki.aspx?sku=641085#reviews

     

    og ha alt på den? aner ikke..

     

    Crucial er en mye treigere SSD disk iforhold til Kingston HyperX, har desverre ingen peil på SSD og lurer da på om det vil bli noe krøl i å ha Crucial som er treigere som OS, og ha Kingston HyperX for spill bare?

     

    tar gjerne imot andre ideer og løsninger til hva jeg kan gjøre :p

  4. Dette ser bare mer og mer lovende ut! :D

     

    Dere små barn som gnåler over at ingen bra cod spill har kommet eller kommer til å komme etter cod 4 modern warfare kan seriøst ta med gnålet deres til en annen spilleserie, COD WAW var mye bedre enn cod4 modern warfare mener jeg. slapp vi alle cs idiotene som startet å spille cod bare fordi noen laget "promod", som er helt teit. så GO black ops! Treyarch er mye flinkere enn IW, og det viste de med å lage COD 5 World at War.

×
×
  • Opprett ny...