Gå til innhold

MarQsDH

Medlemmer
  • Innlegg

    507
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av MarQsDH

  1. Nå leste jeg ikke hele den Reddit-tråden, men et annet argument for at det ikke kommer en minnekortleser i neste Nexus, er fordi det rett og slett ikke har vært en slik leser i en Nexus (hverken mobil eller tablet) siden Nexus One.

     

    Noe jeg skulle ha likt å hatt bedre på neste Nexus er nok en solid kamera programvare, bedre mikrofon og en bedre lydchip. Det er nettopp programvaren som dreper kameraet på N5en, for hardware-messig så er det ikke så alt for værst. Lyden i minijack-utgangen har litt lite "trykk", og skulle ønske det hadde blitt en prioritet. Batteriet kan de se på om de har tid :p

  2. Jeg har hvit som jeg har kjøpt tynne deksler i alle farger til på ebay. Bytter farge hver uke, utrolig fint :) Tror jeg gav 8 kr stykke. Har mistet telefonen et par ganger i asfalt og lignende, veldig glad for at den er like pen under :)

     

    Jeg lastet akkurat ned en widget og klarer ikke finne en oversikt over hvor de er. Hjelp?

     

    Om du ikke har funnet det, så må du trykke og holde på en av hjemmeskjermene og velge "Widgets" eller noe lignende på norsk. :-)

     

     

    Edit:

    Ikke har de bare det på DHD, men på den original Desire så er det mange som tuller rundt ennå :p Har en liggende her som jeg faktisk tror fungerer med Jelly Bean, men har ikke særlig bruk for den med en N5 og en Note 3 ;-) Grei "siste-vei-ut" mobil da!

    • Liker 1
  3. Hvor mye kan jeg forvente å få for en brukt Nexus 7 (2012) dersom jeg skal selge den? Har et cover og en lader som følger med. Ser at det er litt forskjellige priser på Finn.no. Brettet er pent brukt uten riper o.l.

     

    Om du er interessert i slik, så kan du jo prøve å bruke den som bilens media hub :) når jeg skaffer meg en boks med fire hjul, så skal jeg prøve å få montert min N7 2012 i den så godt at det ser ut som at det kunne ha kommet originalt! Men om du skulle ha prøvd å få solgt den, så får du nok ikke så mye dessverre...

  4. Joa, men det at de har fått Chromecast innenfor Norges grenser, vil jeg si er et fremskritt mot enheter i Google Play. Jeg tipper vi er med på neste batch av Google sin internasjonalisering. Med litt ettertanke, så er kanskje ikke 290,- så alt for ille. $35 = ca 210 kr, pluss på moms og vi har rundet 260 kr. Og det er jo før frakt fra USA til Norwegen, så er vel på sett og vis billigere enn gråimport på egenhånd.

    • Liker 1
  5. Hei! Jeg har nettopp kjøpt en Nexus 5 og er så langt storfornøyd.

     

    Når jeg er i hangou-appen så vises den lille smiley-knappen, men når jeg f.eks. chatter på facebook så vises den ikke. Noen som vet om en måte å la den vises hele tiden? Jeg vet at det går an å aktivere emoji-tastaturet, men det er fryktelig tungvint å bytte tastatur bare for en smiley her og der.

     

    Jeg vet ikke helt hva du mener med å aktivere emoji-tastaturet, men om du holder inne knappen på tastaturet som er helt nederst til høyre, så kan du velge en meny med en hel rekke smileys. Etter litt bruk, så blir det en vane, og de aller mest brukte havner i en egen meny helt til venstre.

  6. Er det noen her som er sertifisert til å håndtere klasse II, III og IV? Og i såfall, vet dere noe om hvor mye nytte man kan få for det her til lands? Vurderer et kurs til neste år når jeg er gammel nok, men vet ikke helt om man kan få nytte for slikt annet enn på de aller største begivenhetene i året. I såfall hvilke klasser er det normalt å ha på middels store scenerigger?

  7. Fikk min N5 i dag, fornøyd hittil! Bare lurte på hva som er enkleste måte å importere sms fra den gamle telefonen (Xperia Z), den er rootet og har CM 11 så har Hangout der også.

    Denne funker knall uansett. Har ikke hatt problemer med den ennå, og er uansett kjekk å ha. Trenger ikke root eller noe :-)

    • Liker 1
  8. Er jo ikke helt i forbruke-sjiktet det her, men for de som har mulighet for det, så anbefales det å se et program som heter for Pyro på Discovery HD. Det er en dokumentarserie der de følger GFA Pyro fra Canada. Sessong 2 har nettopp startet, og episode 2 har premieredato i Norge på lørdag klokken 16:00. De driver med STORE show, med litt mer krutt enn man får kjøpt hos Svea ^^

     

    Her er en link fra se.no over når de neste episodene sendes.

     

    EDIT: Postet av seg selv før jeg var ferdig.

  9. Jeg føler at jeg har ganske mye dytta inn på de 12.55 som er ledig jeg i hvertfall. Med 243 sanger på "Extreme quality" (320kbit OGG vorbis) fra Spotify, 87 apper i forskjellige størrelser og 50 ish bilder, så har jeg igjen 5.01 GB å bruke. Jeg bruker jo mobilen i hovedsak til å høre på musikk, surfe på nett, sosiale nettverk og business, så 16GB-modellen holder lenge for meg!

     

    Mulig jeg skal sløyfe et par av albumene på Spotify, og legge inn noen album jeg har lossless-format. Fortsatt så vil jeg jo da ha en del plass ledig.

    • Liker 1
×
×
  • Opprett ny...